ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Τι πρωτεΐνη να πάρω; - Οδηγός Αγοράς 2023

Τι πρωτεΐνη να πάρω; - Οδηγός Αγοράς 2023

Η πρωτεΐνη αποτελεί θεμέλιο για την καλή υγεία και την ευεξία του οργανισμού. Συμβάλλει στην ανάπτυξη και τη διατήρηση των μυών, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθά στην απώλεια βάρους

Αν και μπορείς να λάβεις πρωτεΐνη, μέσω της διατροφής, δεν εξασφαλίζεις πάντα την ποσότητα, που χρειάζεται ο οργανισμός σου. 

Αυτός είναι ο λόγος που τα συμπληρώματα πρωτεΐνης είναι πλέον τόσο δημοφιλή. Μπορείς να τα βρεις σε διάφορες μορφές, όπως πρωτεϊνικές σκόνες, μπάρες και ροφήματα.

Ανάλογα με τους στόχους και τις ανάγκες σου, είναι καλό να επιλέξεις το κατάλληλο συμπλήρωμα πρωτεΐνης ή συγκεκριμένες πολυβιταμίνες

Συμπληρώματα Πρωτεΐνης: Επιλογές για κάθε στόχο! 

Αν αναρωτιέσαι «τι πρωτεΐνη να πάρεις», σκέψου με ποιο τρόπο θα σε βοηθήσει στην καθημερινότητά σου, όπως απώλεια βάρους, αύξηση της μυϊκής μάζας ή γράμμωση.

Όσοι αθλητές επιθυμούν χτίσιμο μυϊκής μάζας, θα δουν μεγάλα οφέλη από πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας όπως ο ορός γάλακτος (Whey protein), που βοηθά στην αύξηση του όγκου.

Για απώλεια βάρους, προτείνεται πρωτεΐνη με μικρή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και λιπαρά, όπως η μονοϋδρική οροσερίνη (Hydrolyzed Whey Protein)

H καζεΐνη προτείνεται σε όσους αναζητούν ποια πρωτεΐνη να πάρουν για όγκο.

Για τη σωστή στήριξη και ενίσχυση του οργανισμού μετά την άσκηση είναι ιδανικό ένα σκεύασμα πρωτεϊνών υψηλής βιοδιαθεσιμότητας όπως ο αρακάς.

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός αγοράς για κάθε είδος πρωτεΐνης ανάλογα με τη χρησιμότητα:

Πρωτεΐνη για γράμμωση και αδυνάτισμα

Στην απορία, που έχουν πολλοί για το τι πρωτεΐνη να πάρουν για γράμμωση, η απάντηση είναι ένα σκεύασμα με υψηλή περιεκτικότητα.

Είναι καλό να επιλέξεις βιολογική πρωτεΐνη ανώτερης ποιότητας, που περιέχει τα απαραίτητα αμινοξέα αλλά έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. 

Μία διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη αναγκάζει τον οργανισμό να καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια για να κάνει καύσεις. Οι πρωτεϊνικές τροφές και τα συμπληρώματα βοηθούν στο κάψιμο του λίπους καθώς είναι θερμογενετικά. 

Αυτή αποτελεί μία καλή απάντηση στην ερώτηση, τι πρωτεΐνη να πάρω για αδυνάτισμα;

TIP: Η κατανάλωση πρωτεϊνικών σνακ όπως μπάρες ή μπισκότα, ανάμεσα στα γεύματα είναι ένας τρόπος να τονώσεις τον μεταβολισμό σου και τον μηχανισμό καύσης λίπους. 

Το Pharmacy Discount προτείνει:

NATURES PLUS Spirutein Whey Protein Powder Vanilla Φόρμουλά για Ενέργεια & Αδυνάτισμα Γεύση Βανίλια 476g

Πρωτεΐνη για αύξηση μυών και όγκου 

Αν ο στόχος σου είναι η αύξηση μυών, τότε η πρωτεΐνη ορού γάλακτος ή η καζεΐνη θα σε βοηθήσουν να τον πετύχεις. Πρόκειται για δύο άθικτες πρωτεΐνες, που βρίσκονται στο γάλα και είναι πολύ καλές πηγές αμινοξέων. 

Ο ορός γάλακτος παρέχει άμεση στήριξη στη μυϊκή ανάπτυξη και την αποκατάσταση μετά την άσκηση, γιατί απορροφάται γρήγορα από τον οργανισμό. Παράλληλα, η καζεΐνη παρέχει μακροπρόθεσμη αποδέσμευση πρωτεΐνης, για αυτό και προτείνεται για τη σταδιακή μυϊκή ανάπτυξη μετά από την προπόνηση.

Το πρωτεϊνικό συμπλήρωμα isolate είναι ανάμεσα στις πρωτεΐνες ορού γάλακτος με την υψηλότερη περιεκτικότητα και βιολογική αξία. Διαθέτει ελάχιστα λιπαρά και λακτόζη και είναι ιδανικό, για όσους επιθυμούν να αποκομίσουν το μέγιστο όφελος.

Αν αναζητάς «τι πρωτεΐνη να πάρεις για όγκο», η απάντηση είναι Whey protein! Πρόκειται για υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη που απορροφάται γρήγορα από τον οργανισμό. 

Διατίθενται σε διάφορες μορφές και διαφορετική περιεκτικότητα, όπως:

  • Το συμπύκνωμα ορού γάλακτος, είναι η πιο συνηθισμένη μορφή και περιέχει περίπου 80% πρωτεΐνη. 
  • Τον απομονωμένο ορό γάλακτος με περιεκτικότητα περίπου 90%. 
  • Τον υδρολυμένο ορό γάλακτος που περιέχει περίπου 95%.

Για αύξηση του όγκου μπορείς ακόμη να λάβεις συμπληρώματα με:

  • Καζεΐνη: Αποτελεί πηγή πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας που απορροφάται αργά από τον οργανισμό. Ιδανικά να καταναλώνεται πριν τον ύπνο, όταν οι μύες αναπαύονται.
  • Πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης: Οι πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης είναι πλούσιες σε όλα τα απαραίτητα αμινοξέα
  • Μικτές πρωτεΐνες: Συνδυάζουν πρωτεΐνη ορού γάλακτος με καζεΐνη. Αυτό συνδυάζει γρήγορη και αργή απορρόφηση πρωτεΐνης.

Το Pharmacy Discount προτείνει:

MY ELEMENTS Ultra Whey Isolate Cookies & Cream Flavor Πρωτεΐνη με Γεύση Μπισκότο 1000g

Αποκατάσταση μετά την προπόνηση 

Όσοι αθλούνται, συχνά αναρωτιούνται «Τι πρωτεΐνη να πάρω μετά την προπόνηση;». Η απάντηση είναι ένα σκεύασμα, που είναι πλούσιο σε αμινοξέα. Είναι πραγματικά αυτό που χρειάζονται οι μύες σου για να ανακάμψουν και να αναπτυχθούν. Συμβάλλουν στην άμεση αποκατάσταση του οργανισμού καθώς είναι άμεσα απορροφήσιμα.

Το Pharmacy Discount προτείνει:

LAMBERTS Performance Energy Drink Electrolytes & Vitamin C με Γεύση Πορτοκάλι 1kg

Πρωτεΐνη για αύξηση βάρους 

Συχνά πολλοί ψάχνουν τι πρωτεΐνη να πάρουν για να βάλουν κιλά και να αυξήσουν τη μυϊκή μάζα. 

Η ιδανική λύση σε αυτό είναι, τα σκευάσματα που βασίζονται σε πρωτεΐνη κρέατος ή σε ένα σύμπλεγμα ορού γάλακτος, καζεΐνης και άλλων συστατικών.

Οι πρωτεΐνες που προτείνονται για μυϊκά κέρδη και αύξηση κιλών περιέχουν μεγάλη ποσότητα υδατανθράκων και άρα περισσότερες θερμίδες από άλλα σκευάσματα.  

Το Pharmacy Discount προτείνει:

Lamberts Performance Complete Gainer Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος με Γεύση Σοκολάτα 1.816kg

Πρωτεΐνη για αύξηση ενέργειας

Τα πρωτεϊνούχα πολυβιταμινούχα συμπληρώματα είναι τα πιο κατάλληλα για σένα ώστε να αποκτήσεις ενέργεια στη στιγμή και να αυξήσεις την αντοχή σου. 

Πολλά από αυτά τα προϊόντα περιέχουν επιπλέον συστατικά, όπως καφεΐνη, βιταμίνες του συμπλέγματος B ή άλλες βιταμίνες, µέταλλα και ιχνοστοιχεία, φυτικές ίνες και ένζυµα. 

Με αυτά τα βοηθήματα θα τονώσεις την ενέργεια και την ευεξία σου και θα αυξηθεί η αθλητική σου απόδοση.

Το Pharmacy Discount προτείνει:

AMINO ANIMO BIO Power Mix Πρωτεΐνη Κακάο Χωρίς Γλουτένη & Λακτόζη 350g

TIP: Άτομα με έντονη άσκηση αποβάλλουν μέσω του ιδρώτα μεγάλες ποσότητες ηλεκτρολυτών. Για να διατηρηθεί η ισορροπία και να αποφευχθούν προβλήματα υγείας, είναι απαραίτητο να λαμβάνονται επιπλέον ηλεκτρολύτες μέσω συμπληρωμάτων.

Το Pharmacy Discount προτείνει:

ALMORA PLUS Sachet Ηλεκτρολύτες για Ενυδάτωση Οργανισμού 12 Φακελίδια

Βοήθησε τον οργανισμό σου να πετύχει τους στόχους του!

Όποιος και αν είναι ο στόχος σου - γράμμωση, αδυνάτισμα, αύξηση μυϊκής μάζας ή όγκου - με τις κατάλληλες βιταμίνες και συμπληρώματα, θα μπορέσεις να τον κάνεις πραγματικότητα. 

Οι απαιτήσεις κάθε οργανισμού διαφέρουν και εξαρτώνται από τις ατομικές ανάγκες, το φύλο, την ηλικία, το επίπεδο δραστηριότητας και τους στόχους.

Με τη σωστή επιλογή πρωτεΐνης σε συμπληρώματα και με ισορροπημένη διατροφή, θα δώσεις ένα μεγάλο boost στην υγεία σου, ώστε να αποκτήσεις μία ενεργή και ισορροπημένη ζωή.

Στο Pharmacy Discount θα βρεις online μια ποικιλία από συμπληρώματα πρωτεΐνης που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.




Άρης Πασχαλίδης, Φαρμακοποιός MSc