Είσοδος στον λογαριασμό σας
Είστε ήδη πελάτης στο παλιό site;
Κάνε ανάκτηση του κωδικού σου για να συνδεθεί στο νέο Pharmacy Discount εδώ.

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση

Βιταμίνες & Συμπληρώματα Διατροφής για Αθλητές

Οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής δίνουν στους αθλούμενους τα απαραίτητα συστατικά και την ενέργεια για την αύξηση της απόδοσης τους. Βρείτε στο Pharmacy Discount μία ολοκληρωμένη γκάμα σε συμπληρώματα διατροφής για αθλητές και αποκτήστε τα απαραίτητα προϊόντα που βοηθούν τον οργανισμό σας.
460 Προϊόντα
103 Πόντοι
-50%
Προτεινόμενο
20.62€ 10.31€
68 Πόντοι
-50%
Προτεινόμενο
13.61€ 6.80€
52 Πόντοι
69 Πόντοι
130 Πόντοι
+ΔΩΡΟ
-45%
121 Πόντοι
249 Πόντοι
+ΔΩΡΟ
-40%
37 Πόντοι
39
39

Ποιες βιταμίνες είναι απαραίτητες για κάθε αθλητή;

Κάθε αθλητής χρειάζεται συγκεκριμένα θρεπτικά στοιχεία ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της προπόνησης και να αυξάνει την απόδοση του.

Ιδιαίτερη συνεισφορά στην ενίσχυση του οργανισμού έχουν οι βιταμίνες του συμπλέγματος B και οι βιταμίνες C και D.

Τα συμπληρώματα για μυϊκή ανάπτυξη είναι απαραίτητα για όσους επιθυμούν αύξηση όγκου μέσα από την προπόνηση. Σε όσους κάνουν έντονη άσκηση προτείνεται και η πρόσληψη βιταμινών για πόνους στις αρθρώσεις.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις της προπόνησης και τον τρόπο ζωής σας επιλέξτε βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, πολυβιταμίνες, αμινοξέα, CLA, ηλεκτρολύτες και πρωτεΐνες για την ενίσχυση του οργανισμού.

Βιταμίνες συμπλέγματος Β

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β θεωρούνται σημαντικές κυρίως για αθλητές αντοχής. Συγκεκριμένα, συμβάλλουν στον σχηματισμό της μυϊκής μάζας και στην παραγωγή αιμοσφαιρίνης και ενέργειας.

Βιταμίνη C

Η βιταμίνη C σχετίζεται άμεσα με την αθλητική απόδοση. Ανήκει στην κατηγορία των απαραίτητων βιταμινών για έντονη άσκηση καθώς ως ισχυρό αντιοξειδωτικό λειτουργεί κατά του οξειδωτικού στρες και των ελεύθερων ριζών που ευνοούν τις μυϊκές βλάβες, την κούραση και το αίσθημα πόνου. 

Επίσης, ενισχύει τα οστά και το ανοσοποιητικό, που καταπονούνται από την έντονη σωματική άσκηση για αυτό είναι απαραίτητη σε συμπληρώματα διατροφής για αθλητές στίβου.

Βιταμίνη D

Η βιταμίνη D εμπλέκεται στη μεταφορά οξυγόνου στον οργανισμό. Παράλληλα, ενισχύει την αποδοτικότητα της αερόβιας άσκησης και την καλή λειτουργία των οστών. Για αυτούς τους λόγους προτείνεται να περιέχεται σε βιταμίνες για αθλητές.

 

Απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής για αθλητές

Τα συμπληρώματα διατροφής των αθλητών στοχεύουν στη διόρθωση ή στην αποτροπή ελλείψεων σε θρεπτικά συστατικά, που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία ή την αθλητική τους απόδοση. Είναι ένας στοχευμένος και αποτελεσματικός τρόπος να λαμβάνουν τις απαιτούμενες ποσότητες ενέργειας και συστατικών επιτυγχάνοντας αυξημένο όφελος απόδοσης.

Πολυβιταμίνες

Οι πολυβιταμίνες περιλαμβάνουν μέταλλα, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά προκειμένου να προσφέρουν τόνωση στον οργανισμό. Σε ένα τέτοιο συμπλήρωμα συνήθως περιέχονται οι βιταμίνες Β, C και Ε που μειώνουν το οξειδωτικό στρες των αθλητών και προστατεύουν τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες.

Αμινοξέα

Τα αμινοξέα είναι ομάδα χημικών ενώσεων, άρρηκτα συνδεδεμένη με την αθλητική δραστηριότητα καθώς βοηθούν στην αύξηση της μυϊκής μάζας, την ενίσχυση της αντοχής και στην γρηγορότερη αποκατάσταση μετά την προπόνηση.

Ηλεκτρολύτες

Οι ηλεκτρολύτες είναι από τα πλέον απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής για αθλητές. Συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των κυττάρων και των οργάνων του σώματος.

Για τον αθλητή είναι σημαντικό να καταναλώνει ηλεκτρολύτες κατά τη διάρκεια της άσκησης αλλά και μετά, ώστε να αναπληρώσει άμεσα τις απώλειες, που έχει λόγω του ιδρώτα.

 

Πρωτεΐνες

Οι πρωτεΐνες ανήκουν στα απαραίτητα συμπληρώματα για μυϊκή ανάπτυξη. Αν προπονείσαι καθημερινά, θα πρέπει να λαμβάνεις συγκεκριμένη ποσότητα πρωτεΐνης, ώστε να έχεις την ποσότητα, που χρειάζεται ο οργανισμός σου για το ‘’χτίσιμο’’ του μυϊκού ιστού.

Στο Pharmacy Discount θα βρείτε βιταμίνες και συμπληρώματα ανά κατηγορία και ανάλογα με τον στόχο σας, όπως αν χρειάζεστε άμεσα ενέργεια, στήριξη μετά την άσκηση ή αντιμετώπιση πόνων στις αρθρώσεις.

Ακόμα περισσότερες επιλογές για σένα!

68 Πόντοι
-50%
Προτεινόμενο
13.61€ 6.80€
103 Πόντοι
-50%
Προτεινόμενο
20.62€ 10.31€
52 Πόντοι
-50%
69 Πόντοι
-50%
62 Πόντοι
-50%
Προτεινόμενο
12.48€ 6.24€