ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
5+1 Καλύτερες Κρέμες για Κυτταρίτιδα & Σύσφιξη

5+1 Καλύτερες Κρέμες για Κυτταρίτιδα & Σύσφιξη

Η κυτταρίτιδα είναι μια δερματολογική ανωμαλία που δεν προκαλεί προβλήματα υγείας, συχνά όμως επηρεάζει την ψυχολογία και την αυτοεκτίμησή μας. Παρατηρείται περισσότερο στις γυναίκες και λιγότερο στους άνδρες και εμφανίζεται κυρίως στους μηρούς, τους γλουτούς, τα γόνατα και τα μπράτσα. 

Σε κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος, το δέρμα έχει ανομοιόμορφη επιφάνεια με «μικρές λακκούβες» και λακκάκια. Η ανάγλυφη υφή της επιδερμίδας περιγράφεται και ως «όψη φλοιού πορτοκαλιού».

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Όψη φλοιού πορτοκαλιού τέλος! 3 θεραπείες που αντιμετωπίζουν την κυτταρίτιδα!

Πως δημιουργείται η κυτταρίτιδα; 

Υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη, ότι η κυτταρίτιδα εμφανίζεται σε άτομα με παραπανίσια κιλά. Στην πραγματικότητα οφείλεται σε αλλαγές στη δομή των λιποκυττάρων και των συνδετικών ιστών καθώς και στη μειωμένη κυκλοφορία αίματος και λέμφου που προκαλεί κατακράτηση υγρών και τοξινών.

Ο λιπώδης ιστός κάτω από το δέρμα πιέζει τον συνδετικό ιστό, με αποτέλεσμα την υφή φλοιού πορτοκαλιού. Ανάλογα με τη σοβαρότητά της χωρίζεται σε τρία στάδια:

  • Οιδηματώδης κυτταρίτιδα: Η «όψη φλοιού πορτοκαλιού» εμφανίζεται μόνο όταν ασκείται πίεση στο δέρμα. Συνήθως συμβαίνει λόγω φλεβικής στασιμότητας και προκαλεί οίδημα και κράμπες στα πόδια.
  • Ινώδης κυτταρίτιδα: Παρατηρείται ελαφρύς κυματισμός και βαθουλώματα στο δέρμα, κυρίως όταν ξαπλώνουμε. Η μειωμένη κυκλοφορία αίματος και λέμφου προκαλούν διόγκωση των κυττάρων και σχηματισμό ινώσεων. Συχνά αυτό το στάδιο συνοδεύεται από συσσώρευση λίπους.
  • Σκληρωτική κυτταρίτιδα: Παρατηρείται έντονος κυματισμός και βαθιά βαθουλώματα στο δέρμα σε κάθε στάση ακόμη και χωρίς πίεση. Η όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι έντονη λόγω της διόγκωσης των λιποκυττάρων και των ινώσεων.


Ποιες είναι οι καλύτερες κρέμες για την κυτταρίτιδα; 

Η αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και η επίτευξη σφριγηλού και λείου δέρματος, είναι μία αποστολή που είναι πέρα για πέρα εφικτή. Χρειάζεται μόνο να εντοπίσεις ποια είναι η καλύτερη κρέμα για την κυτταρίτιδα και τη σύσφιξη, εφαρμόζοντας την πάνω στο δέρμα σου.
Στο Pharmacy Discount, υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων για το αδυνάτισμα και την κυτταρίτιδα, με ενεργά συστατικά όπως η καφεΐνη και τα βοτανικά εκχυλίσματα, που συμβάλλουν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, τη σύσφιξη του δέρματος, τη λιπόλυση και τη βελτίωση της «όψης φλοιού πορτοκαλιού». 

Με τα σκευάσματα, που είναι κατάλληλα για τις ανάγκες σου πετυχαίνεις:

1. Ενυδάτωση και θρέψη

Η καλύτερη κρέμα για την κυτταρίτιδα προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα, ώστε να δείχνει πιο σφριγηλό και λαμπερό. Με ενυδατικούς παράγοντες και αντιοξειδωτικά, αφήνει το δέρμα εύπλαστο, απαλό και αναζωογονημένο.

Το Pharmacy Discount προτείνει:

ELANCYL My Coach Κρέμα Για Kυτταρίτιδα & Aδυνάτισμα 200ml

2. Μειωμένη εμφάνιση λεπτών γραμμών και ατελειών 


Όσο περνάνε τα χρόνια, το δέρμα χάνει την υγρασία και την ελαστικότητά του, με αποτέλεσμα τον σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Η τακτική χρήση προϊόντων με συστατικά όπως η ρετινόλη ή τα πεπτίδια οδηγεί σε ομοιόμορφη, απαλή και πιο νεανική επιδερμίδα

Το Pharmacy Discount προτείνει:

LIERAC Body-Slim Slimming Concentrate Sculpting & Beautifying 200ml



3. Βαθιά περιποίηση και αποκατάσταση του δέρματος 


Η τακτική skincare ρουτίνα με προϊόντα για την περιποίηση του σώματος κατάλληλα για απολέπιση και ενυδάτωση, βοηθά στην εξομάλυνση της υφής του δέρματος με αντιμετώπιση της τραχύτητας, της ανομοιομορφίας και της νωθρότητάς του.

Το Pharmacy Discount προτείνει:

CAUDALIE Vinosculpt Lift & Firm Body Cream Συσφικτική Κρέμα Σώματος 250ml

4. Βελτιωμένη υφή δέρματος 


Αναζητώντας τις καλύτερες κρέμες κατά της κυτταρίτιδας για το 2023, εντοπίσαμε  μερικές από τις πιο πρωτοποριακές φόρμουλες, που αναγνωρίζονται για την ικανότητά τους να ανακουφίζουν από την εμφάνισή της. Αυτές διαθέτουν συστατικά, τα οποία έχουν αποδειχθεί κλινικά, ότι βοηθούν στην ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος. Με την συχνή και σωστή χρήση τους, θα παρατηρήσεις βελτίωση στην υφή και την εμφάνιση της επιδερμίδας, ενισχύοντας την θετική εικόνα για το σώμα σου.

Το Pharmacy Discount προτείνει:

NATURA SIBERICA  Sauna & Spa Icy Drainage Κρέμα Κατά της Κυτταρίτιδας 370ml


5. Δράση λιπόλυσης και καταπολέμηση της λιπογένεσης 


Ένας πρωτοποριακός συνδυασμός συστατικών καταπολεμά τη σκλήρυνση του ινώδους ιστού γύρω από τα λιποκύτταρα, ένας από τους βασικούς υπεύθυνους στη δημιουργία της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Παράλληλα, απελευθερώνει συστατικά που καταπολεμούν τη γέννηση του λίπους.

Το Pharmacy Discount προτείνει:

SOMATOLINE COSMETIC Active Fresh Effect Gel για Σύσφιξη Σώματος 250ml

Αντιμετωπίζεται η κυτταρίτιδα; 

Σε αυτήν την απορία εκατομμυρίων γυναικών και ανδρών στον πλανήτη, η απάντηση είναι ξεκάθαρα ΝΑΙ!

Οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας, βοηθούν πραγματικά να πετύχεις πιο ομαλό, σφιχτό και υγιές δέρμα. Η σύνθεσή τους είναι ελαφριά και μη λιπαρή, επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή και τη γρήγορη απορρόφηση από την επιδερμίδα. Η τακτική χρήση προϊόντων για κυτταρίτιδα και σύσφιξη προσφέρει τα εξής οφέλη στο σώμα:

  • Μείωση κυτταρίτιδας: Με καινοτόμες φόρμουλες που λειτουργούν κάτω από το δέρμα, οι κρέμες δρουν στοχευμένα κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.
  • Θεραπεία κατά του τοπικού πάχους: Προϊόντα που δρουν αποτελεσματικά κατά του τοπικού πάχους διαθέτουν ενεργά συστατικά που τονώνουν το δέρμα και συμβάλλουν στην ταχύτερη καύση του λίπους στις περιοχές που εφαρμόζεται. Συχνά, η δράση τους είναι τόσο ισχυρή που πετυχαίνουν και την μη επανεμφάνιση του τοπικού πάχους.
  • Ενισχυμένη κυκλοφορία: Οι κρέμες για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας περιέχουν συστατικά, όπως η καφεΐνη ή τα μικροφύκη, τα οποία βοηθούν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.
  • Σύσφιξη και σταθεροποίηση: Πολλές κρέμες περιλαμβάνουν συστατικά όπως εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και μικροφύκη, τα οποία έχουν συσφικτικές και τονωτικές ιδιότητες. Παράλληλα, συστατικά όπως το βούτυρο καριτέ βοηθούν στη σύσφιξη και την ανανέωση της επιδερμίδας
  • Ενεργοποίηση κολλαγόνου: Από τις καλύτερες κρέμες κατά της κυτταρίτιδας, θεωρούνται όσες περιέχουν ρετινόλη ή πεπτίδια. Ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνουν την ελαστικότητα της. 

TIP: Ο βαθύς καθαρισμός και η τακτική ενυδάτωση του σώματος είναι απαραίτητα βήματα προς το στόχο της αναδόμησης του δέρματος.

Χρησιμοποιώντας προϊόντα αδυνατίσματος και σύσφιξης, θα παρατηρήσεις άμεση βελτίωση στην όψη του δέρματός σου. Στο Pharmacy Discount θα ανακαλύψεις ποια είναι η καλύτερη κρέμα για κυτταρίτιδα και σύσφιξη που καλύπτει με επιτυχία τις ανάγκες σου, καθώς και μία σειρά από προϊόντα για την περιποίηση προσώπου και σώματος.



Άρης Πασχαλίδης, Φαρμακοποιός MSc



233 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 23.27€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 43.91€
23.27€
178 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 17.79€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 37.07€
17.79€
202 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 20.19€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 30.13€
20.19€
238 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 23.27€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 51.72€
23.79€