ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Back to school: Συμβουλές οργάνωσης της σχολικής τσάντας!

Back to school: Συμβουλές οργάνωσης της σχολικής τσάντας!

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι πλέον γεγονός! Ο ρόλος των γονιών τώρα είναι να προετοιμάσουν σωστά ψυχολογικά, αλλά και πρακτικά το παιδί τους. Για παράδειγμα, η οργάνωση της τσάντας αποτελεί το πρακτικό σκέλος λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, το περιεχόμενο στις σχολικές τσάντες των παιδιών θα πρέπει να προσαρμοστεί ανάλογα…


Έτσι, λοιπόν, η τσάντα των μαθητών εκτός από τον βασικό σχολικό εξοπλισμό (βιβλία, τετράδια, μολύβια κτλ.) θα πρέπει να περιέχει και κάποια αντισηπτικά προϊόντα τα οποία είναι άκρως απαραίτητα για την ολοκληρωμένη προστασία του παιδιού απέναντι στον κορωνοϊό.

Αντισηπτικά & Μάσκες προστασίας
Σε μια περίοδο που επικρατεί έξαρση του COVID-19 η χρήση μάσκας κρίνεται απαραίτητη από τους μαθητές εν ώρα μαθήματος. Σίγουρα σε όλα τα σχολεία υπάρχουν αντισηπτικά, ωστόσο καλό θα ήταν κάθε παιδί να έχει μαζί του και το δικό του. Ιδανικό είναι το αντισηπτικό χεριών Fleriana Guard με 80% αιθυλική αλκοόλη για τη σωστή απολύμανση του δέρματος, καθώς επίσης και τα αντιβακτηριακά υγρά μαντηλάκια χεριών Fleriana Guard με αιθυλική αλκοόλη που εξουδετερώνουν τα βακτήρια και τους ιούς H1N1 και Η3Ν2.
Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, έχουν άρωμα λεμόνι, δεν περιέχουν αλλεργιογόνα και είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

Παγούρι νερού
Φέτος, λόγω κορωνοϊού, είναι απαραίτητο κάθε μαθητής να έχει πάντα μαζί του το δικό του παγούρι νερού.

Τσαντάκι μέσης ή ώμου
Ένα τσαντάκι είναι αναγκαίο για να το φοράει στα διαλλείματα, έτσι ώστε να τοποθετεί μέσα σε αυτό τη μάσκα προστασίας του και τα αντισηπτικά του.
 
Καλή νέα σχολική χρονιά με ασφάλεια σε όλους τους μαθητές!