ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Πώς να γυμναστείς σωστά την άνοιξη

Πώς να γυμναστείς σωστά την άνοιξη

Tips για σωστή γυμναστική:


  1. Ξεκίνησε με προθέρμανση: Πριν ξεκινήσεις την προπόνησή σου, είναι σημαντικό να ζεστάνεις τους μύες σου και να ανεβάσεις τον καρδιακό ρυθμό σου, κάτι που μπορεί να γίνει με ελαφρύ τζόκινγκ, jumping jacks ή δυναμικές διατάσεις.
  2. Εκμεταλλεύσου τον καλό καιρό: Η άνοιξη είναι μια εξαιρετική περίοδος για άσκηση σε εξωτερικούς χώρους. Επωφελήσου λοιπόν πηγαίνοντας για πεζοπορία, βόλτα με ποδήλατο ή τρέξιμο, σε ανοιχτούς χώρους.
  3. Μην μείνεις σε ένα στυλ άσκησης: Συνδύασε την εκγύμνασή σου με διάφορες δραστηριότητες όπως γιόγκα, πιλάτες ή προπόνηση ενδυνάμωσης. Αυτό θα σε αποτρέψει από την πλήξη της ίδιας ρουτίνας και θα ωφελήσει διαφορετικές μυϊκές ομάδες.
  4. Προσοχή στην ενυδάτωση: Με τον πιο ζεστό καιρό, είναι σημαντικό να παραμένετε ενυδατωμένοι. Να έχετε μαζί σας ένα μπουκάλι νερό κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας και να πίνετε άφθονο νερό όλη την ημέρα.
  5. Θέσε στόχους: Θέσε ρεαλιστικούς στόχους για τον εαυτό σου και παρακολούθησε την πρόοδό σου. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις κίνητρο και να μείνεις προσηλωμένος/η στη βελτίωση της φυσικής κατάστασής σου.
  6. Ενσωμάτωσε τη διαλειμματική προπόνηση: Η διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνεις προπόνηση σε όλο το σώμα και να κάψεις περισσότερες θερμίδες σε μικρότερο χρονικό διάστημα.
  7. Δοκίμασε νέες δραστηριότητες: Η άνοιξη είναι μια εξαιρετική εποχή για να δοκιμάσεις νέες υπαίθριες δραστηριότητες όπως αναρρίχηση βράχου, καγιάκ ή γιόγκα σε εξωτερικούς χώρους. Αυτές οι δραστηριότητες μπορούν να προσφέρουν έναν διασκεδαστικό και προκλητικό τρόπο για να παραμείνεις δραστήριος/α.
  8. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα: Για να έχεις συνέπεια στις προπονήσεις σου, όρισε και ακολούθησε ένα πρόγραμμα. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις την άσκηση ένα τακτικό μέρος της ρουτίνας σου.
  9. Μην πιέζεις τον εαυτό σου πολύ: Αν και είναι σημαντικό να προκαλείς τον εαυτό σου, φρόντισε να μην πιέζεσαι πολύ. Άκου το σώμα σου και κάνε διαλείμματα όταν χρειάζεται. Να θυμάσαι, η αργή και σταθερή πρόοδος είναι καλύτερη από το να πιέζεις τον εαυτό σου και να διακινδυνεύσεις κάποιον τραυματισμό.