ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Αδυνάτισμα και Σύσφιξη: έτοιμοι για το καλοκαίρι;

Αδυνάτισμα και Σύσφιξη: έτοιμοι για το καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι έρχεται σιγά σιγά και ο καιρός που θα βγούμε στην παραλία πλησιάζει. Η τρέλα της σύσφιξης και του αδυνατίσματος θα κάνει την είσοδό της στον επόμενο μήνα. Εσύ θα ενδώσεις στην τρέλα της εποχής ή θα μείνεις χαλαρός και θα βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου;

 

Διάβασε μερικά tips που θα σε βοηθήσουν στην προσπάθειά σου να χάσεις βάρος και να κάνεις σύσφιξη:

  1. Γυμνάσου – η γυμναστική όπως και να’ χει είναι μια δραστηριότητα που είναι απαραίτητη για τη σύσφιξη και το αδυνάτισμα. Η γυμναστική στο σπίτι είναι ακόμα καλύτερη υπόθεση εάν έχεις τα σωστά αξεσουάρ!
  2. Νερό – μπορεί να ακούγεται αρκετά κλισέ, αλλά το νερό χρειάζεται σε όλες τις περιπτώσεις και σε μεγάλες ποσότητες, ειδικά το καλοκαίρι! Μπορείς να βρεις ένα μπουκάλι που να κρατάει το νερό κρύο όση ώρα αθλείσαι!
  3. Ενυδατώσου – μην ξεχνάς να βάζεις την ενυδατική σου γιατί you’re not getting any younger που λένε.
  4. Απόφυγε το αλκοόλ – ναι, χρειάζεται να μειώσεις το αλκοόλ. Εκτός του ότι δεν είναι τόσο καλό για την υγεία σου σε μεγάλες ποσότητες, έχει και πάρα πολλές θερμίδες. Κρίμα είναι, μπορείς να το αντικαταστήσεις με νερό ή με ένα πράσινο τσάι.
  5. Διατροφικές συνήθειες – μένοντας στην Ελλάδα, έχουμε το πλεονέκτημα να βρίσκουμε αγνά υλικά και προϊόντα στην αυλή μας. Προτίμησέ τα γιατί η μεσογειακή διατροφή είναι η πιο καλή διατροφή για να χάσεις βάρος και για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου.
  6. Snacks πριν τον ύπνο – καλύτερα να μην τη φας τη σοκολατίτσα πριν κοιμηθείς. Ξέρω, μπορεί να σε πιάνουν λιγούρες, αλλά καλύτερα πιες λίγο νερό πριν κοιμηθείς. Μπορεί να διψάς και όχι να πεινάς!
  7. Αρκετά μικρά γεύματα – βασικός κανόνας διατροφής. Οι δικαιολογίες ότι “δεν πρόλαβα να το φάω” και ότι “δεν πεινούσα για να το φάω” είναι περιττές. Πρέπει αν τρως τουλάχιστον πέντε (5) γεύματα την ημέρα. Εάν δεις ότι δεν προλαβαίνεις να φας, τότε φτιάξε ένα ειδικό ρόφημα που θα αντικαταστήσει το ένα μικρό σου γεύμα.
  8. Καρυκεύματα – τα αγαπημένα μου καρυκεύματα και μπαχαρικά παίζουν μεγάλο ρόλο στην απώλεια βάρους σου. Εκτός από την υπέροχη γεύση τους, έχουν και αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες καθώς ενισχύουν το ανοσοποιητικό σου σύστημα.
  9. Μέτρα το φαγητό σου – ίσως σου φαίνεται λίγο κουραστική αυτή η διαδικασία, αλλά πραγματικά θα σε βοηθήσει. Μια ζυγαριά ακριβείας θα κάνει τη δουλειά για σένα. Καλύτερα να τρως μικρότερες μερίδες, να μην σκας από το φαγητό, να χορταίνεις αλλά να έχεις λίγο χώρο ακόμα για περισσότερο. Δεν χρειάζεται να καλύψεις τον κενό σου χώρο, φυσικά.
  10. Φτιάξε πρόγραμμα διατροφής – μεγάλη βοήθεια στην καθημερινότητά σου. Όπως και οι influencers, έτσι κι εσύ, θα πηγαίνεις στο super market, θα αγοράζεις τα υλικά που χρειάζεσαι για την εβδομάδα και θα ξεκινάς το meal prep σου. Τα λαχανικά σου στον ατμομάγειρα και είσαι έτοιμος! Δευτέρα για παράδειγμα θα έχεις φασολάκια, μπορείς να κάνεις δυο μερίδες για να φας και την Τετάρτη και πάει λέγοντας. Έτσι, δε θα χρειάζεται ούτε να παραγγέλνεις απ’ έξω στη δουλειά, ούτε να σκέφτεσαι τι να μαγειρέψεις για την επόμενη μέρα. Think smarter not harder.
  11. Αθλήσου με παρέα – εξαιρετική ιδέα. Καλύτερα είναι να αθληθείς με φίλους παρά μόνος σου. Θα περάσει πιο γρήγορα η ώρα και θα πείτε και καμιά κουβέντα. Μπορείτε να μοιραστείτε και τους ηλεκτρολύτες σου και να ανταλλάξετε απόψεις!
  12. Τρώγε αργά – μια τακτική που ελάχιστοι άνθρωποι ακολουθούν. Όταν τρως αργά, μασάς καλά το φαγητό σου, ο εγκέφαλος καταλαβαίνει ότι δεν πεινάς άλλο και συνεπώς, τρως λιγότερο και χορταίνεις πιο εύκολα. Δυστυχώς, στον κόσμο μας με τους ταχείς ρυθμούς του, είναι δύσκολο να βρεις χρόνο να φας αργά. Μια προσπάθεια θα σε πείσει όμως και θα δεις, μέχρι κα η κυτταρίτιδα θα σου φύγει!
  13. Ένας καλός ύπνος – ο ύπνος, η καλύτερη δραστηριότητα. Πολλοί δυσκολεύονται να κοιμηθούν καλά οπότε προτείνω συμπληρώματα διατροφής με μελατονίνη σε συνδυασμό με ξεκούραση και ευεξία. Μην παραλείπεις να κοιμάσαι αρκετά και καλά, διότι είναι πολύ σημαντικό να είσαι ξεκούραστος κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  14. Τρώγε έξυπνα – φάε τα φαγητά που σου αρέσουν αντικαθιστώντας τα με προϊόντα με χαμηλότερα λιπαρά, όπως το τυρί του τοστ, μπορείς να το αντικαταστήσεις με τυρί με χαμηλότερα λιπαρά.
  15. Διάβασε τις διατροφικές ετικέτες – ένα πολύ σημαντικό step που πρέπει να ξεκινήσει ο καθένας να κάνει. Όσα περισσότερα γνωρίζεις για τις διατροφικές ετικέτες, τόσο το καλύτερο!

Και τέλος, μπορείς να ενισχύσεις την προσπάθειά σου με συμπληρώματα διατροφής για σύσφιξη και αδυνάτισμα!

 
Πηγές:
  1. https://www.beautypaths.eu/blog/swsto-adynatisma
  2. https://www.everydayhealth.com/diet-and-nutrition/diet/tips-weight-loss-actually-work/ 


 

28 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 2.81€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 5.11€
2.81€
156 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 15.64€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 31.28€
15.64€
202 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 20.19€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 30.13€
20.19€
94 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 9.39€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 17.08€
9.39€