ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Χαλαρωτικό μπάνιο: Αν θες, μπορείς να το απολαύσεις. Μάθε πώς!

Χαλαρωτικό μπάνιο: Αν θες, μπορείς να το απολαύσεις. Μάθε πώς!

Πάει 9 η ώρα. Μόλις έχεις γυρίσει στο σπίτι, ύστερα από μια κουραστική μέρα στο γραφείο, αρκετή ώρα στην κίνηση, τρέξιμο για τα καθημερινά ψώνια, πήγαινε-έλα τα παιδιά στις δραστηριότητες. Ετοιμάζεσαι να φτιάξεις κάτι γρήγορο για κολατσιό. Πάτα pause. Πριν συνεχίσεις με το ο,τιδήποτε, κάνε ένα γρήγορο χαλαρωτικό μπάνιο.

Ένα χαλαρωτικό μπάνιο -έστω και μικρής διάρκεια- ανάμεσα στις υποχρεώσεις σου, μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία και την ευεξία. Μη διστάσεις να το εντάξεις στην ρουτίνα σου και σύντομα θα αντιληφθείς τα πολλαπλά του οφέλη, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα!

ΒΗΜΑ #1

Προτίμησε να κάνεις ένα ζεστό μπάνιο, και όχι κρύο. Η θερμότητα του νερού βοηθάει στην χαλάρωση, μειώνοντας το άγχος και το στρες. Επίσης, τονώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζει από εντάσεις και βελτιώνει τη διάθεση για να συνεχίσεις την απαιτητική καθημερινότητά σου.

 

ΒΗΜΑ #2

Επίλεξε ένα μυρωδάτο αφρόλουτρο που ξυπνά όμορφες αναμνήσεις! Βάσει ερευνών, ο εγκέφαλος συνδέει τα αρώματα με τα γεγονότα, ανακαλώντας διάφορες εμπειρίες κάθε φορά που αντιλαμβάνεται το σχετικό άρωμα. Οι απαλές, πούδρινες & λουλουδάτες νότες δημιουργούν συνήθως ευχάριστα συναισθήματα.

 

ΒΗΜΑ #3

Think ecologically! Διάλεξε ένα 100% φυσικό, bio & vegan σφουγγάρι λούφας Lifoplus το οποίο χαρίζει βαθύ καθαρισμό, φυσική απολέπιση, απαλή επιδερμίδα. Τα σφουγγάρια λούφας Lifoplus είναι 100% βιοδιασπώμενα, προστατεύουν & σέβονται το περιβάλλον, έχοντας μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Παράλληλα, λόγω του φυσικού πλέγματός τους, προάγουν την απολέπιση χωρίς να απαιτείται ειδικό αφρόλουτρο scrub. Win-win : )

 

ΒΗΜΑ #4

Ένα μπάνιο, ειδικά πριν τον ύπνο, μπορεί να βελτιώσει την ποιότητά του. Η καταλληλότερη ώρα για ένα χαλαρωτικό μπάνιο είναι λίγο πριν ξαπλώσεις, αφού έχεις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της ημέρας. Αχ, αυτός ο ύπνος…!

 

Τι λες? έτοιμη για ένα μπανάκι?


Ρένα Κάντζα, Αρθρογράφος

29 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 2.89€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 3.85€
2.89€
24 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 2.44€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 3.25€
2.44€
46 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 4.56€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 6.08€
4.56€
42 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 4.17€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 5.56€
4.17€