ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Πέρα από το Πρόσωπο: Η Τέχνη του Μακιγιάζ και ο Ενδυναμωτικός Ρόλος του

Πέρα από το Πρόσωπο: Η Τέχνη του Μακιγιάζ και ο Ενδυναμωτικός Ρόλος του

Tο μακιγιάζ αποτελεί μια τέχνη και κάνει περισσότερα από όσα “δείχνει”, αφού πέρα από την ενίσχυση των δυνατών σημείων ενός προσώπου και την ανάδειξη της ομορφιάς του, ενισχύει και την αυτοπεποίθηση όλων εμάς των πιστών οπαδών του, ως ένα βαθμό! Χωρίς να είναι απαραίτητο να είναι “βαρύ” ή έντονο, το μακιγιάζ αποδεικνύεται μια πολύ καλή ιδέα και στο σύνολό του, είναι κάτι περισσότερο από απλά καλλυντικά, είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου!

  • Τι μπορεί να κάνει το μακιγιάζ για εσένα!

Με τη βοήθεια του μακιγιάζ, σαν τέχνη όπως αναφέρθηκε και πριν, μπορείς εύκολα να καλύψεις όλα εκείνα τα θέματα που σχετίζονται με την επιδερμίδα σου και μπορεί να σε προβληματίζουν. Από την ακμή και τους μαύρους κύκλους μέχρι τον ανομοιόμορφο τόνο του δέρματός σου, το μακιγιάζ μπορεί να σε βοηθήσει να τα καλύψεις όλα αποτελεσματικά και να νοιώσεις περισσότερη άνεση με την εμφάνισή σου (αρκεί μόνο, να ακολουθείς πιστά τους κανόνες του και να λες “όχι” στις υπερβολές.

  1. Για πολλές γυναίκες, το μακιγιάζ ενισχύει την αυτοπεποίθησή τους με την ποσότητα του μακιγιάζ που απαιτείται για την τόνωση αυτή να ποικίλλει σημαντικά από γυναίκα σε γυναίκα.
  2. Μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη, ειδικά αν γνωρίζεις τις συμβουλές εκείνες και τα κόλπα που οδηγούν άμεσα στο αποτέλεσμα αυτό. Υπάρχουν αρκετά προϊόντα ομορφιάς στην αγορά, ευτυχώς!, που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων στο δέρμα μας, χαρίζοντάς μας μια λαμπερή, φωεινή επιδερμίδα.
  3. Δεν ξέρω πώς σου ακούγεται, αλλά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος: κάποιες γυναίκες (πολύ νέες, είναι η αλήθεια) χρησιμοποιούν το μακιγιάζ για να προσθέσουν χρόνια στην εμφάνισή τους. Πιστεύουν ίσως ότι με τον τρόπο αυτό, δείχνουν πιο σοβαρές, ιο ώριμες, πείθουν και εισακούονται από τον συνομιλητή τους περισσότερο!
  4. Όπως είπαμε ήδη, τονίζει την ομορφιά του προσώπου μας, απαλύνοντας τα τυχόν λιγότερο ελκυστικά σημεία του, κάτι που σε ποιά από εμάς δεν αρέσει;
Και τέλος, είναι διασκεδαστικό! Οι στιγμές απόλαυσης που περνάμε, μόνες ή με τις φίλες μας, για όσο χρόνο θα πάρει η μεταμόρφωσή μας είναι γεμάτη από ευωδιές, αρώματα, ποιοτικά προϊόντα, χρώματα, απαλές υφές και κρέμες, που συνθέτουν μια παλέτα απαραίτητη στην όποια μορφή τέχνης, που κάνει την καθημερινότητα και τη ζωή μας ομορφότερη!