ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Οδηγίες για το απόλυτο εορταστικό πεντικιούρ!

Οδηγίες για το απόλυτο εορταστικό πεντικιούρ!

Το να απολαύσετε το απόλυτο πεντικιούρ ίσως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά ή μόλις βάλετε τα παιδιά για ύπνο. Αλλά αν χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι πάλι… ίσως σας φαίνεται δύσκολο. Ιδού οι οδηγίες μας για το τι πρέπει να κάνετε αν αποφασίσετε να κάνετε πεντικιούρ στο σπίτι!

Ξεκινάμε φροντίζοντας για τον βαθύ καθαρισμό που θα απομακρύνει παράλληλα τις ήπιες δερματικές σκληρύνσεις. Το Σαπούνι Καθαρισμού και Απολέπισης με Ελαφρόπετρα και Περλίτη της Podia είναι ο ιδανικός σύμμαχος για το πρώτο αυτό βήμα. Έπειτα, για τις σκληρύνσεις και τις υπερκερατώσεις στην πτέρνα και στο μετατάρσιο που επιμένουν, σειρά έχει η Επαγγελματική Ράσπα. Με την ταχύτερη όψη και ακολουθώντας πάντοτε την ίδια φορά, τρίβουμε τα σημεία που εντοπίζεται το πρόβλημα. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με τη λιγότερο τραχιά πλευρά στα σημεία του σκληρού δέρματος.

Σειρά έχει η ενυδάτωση! Χρησιμοποιούμε την Κερατολυτική Κρέμα για κάλους και σκληρύνσεις της Podia, η οποία μειώνει την εμφάνιση νέων σκληρύνσεων και νεκρών κυττάρων, ενισχύει την απολέπιση και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα.

Εφόσον τα πόδια είναι επιμελώς καθαρά και ενυδατωμένα, ετοιμαζόμαστε να φροντίσουμε τα νύχια μας. Οι ειδικές λίμες της Podia  θα βοηθήσουν στο να δώσουμε το κατάλληλο σχήμα στα νύχια μας και στο ν’ αποφύγουμε τις εισφρύσεις. Με το επαγγελματικό Buffer της Podia θα πετύχουμε την επιθυμητή λείανση των νυχιών. Και η στιγμή της απόλυτης φροντίδας μόλις έφτασε!

Εφαρμόζουμε τον Ορό Ενδυνάμωσης Νυχιών της Podia ως βάση, που αποτρέπει το ξεφλούδισμα και τις ρωγμές, ενώ ενισχύει τη δομή των νυχιών και έχουμε το απόλυτο πεντικιούρ. Στη συνέχεια επιλέγουμε αν θέλουμε ένα χρώμα που να μας φτιάχνει τη διάθεση, όπως είναι ένα εορταστικό κόκκινο! Δεν ξεχνάμε: ολοκληρώνουμε τη φροντίδα μας με Podia Ορό Ενδυνάμωσης, ως Top Coat.

Πλέον, μπορείτε να χαρείτε το αποτέλεσμα, σε κάθε σας εμφάνιση!

Μοιράσου το!!

Ρένα Κάντζα, Αρθρογράφος



59 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 5.86€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 5.86€
5.86€
159 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 15.93€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 27.48€
15.93€
65 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 6.53€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 11.25€
6.53€
73 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 7.33€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 12.64€
7.33€