ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Ξηρότητα του δέρματος εξαιτίας του κρύου

Ξηρότητα του δέρματος εξαιτίας του κρύου

Πώς να αντίμετωπίσετε το κρύο αποτελεσματικά κατά τους χειμερινούς μήνες

Το δέρμα μας αποτελεί πολύτιμο όργανο επαφής μας με το εξωτερικό περιβάλλον. Οι απότομες αλλαγές του καιρού το καθιστούν ευάλωτο στις διάφορες κλιματολογικές συνθήκες. 

Ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες, το δέρμα έρχεται σε επαφή με διάφορους εχθρικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Οι χαμηλές θερμοκρασίες προκαλούν ψύξη των ιστών, ενώ η γρήγορη εναλλαγή από ψυχρό σε ζεστό χώρο, οδηγεί σε ταχεία συστολή και διαστολή των τριχοειδών αγγείων με αποτέλεσμα ευρυαγγείες και ερυθρότητα. Ο δυνατός άνεμος βλάπτει την προστατευτική στιβάδα και το καθιστά ερεθισμένο και ξηρό.

Αναπόφευκτα, το κρύο του χειμώνα μπορεί να προκαλέσει ή να επιδεινώσει προϋπάρχουσες δερματοπάθειες. Η ξηροδερμία είναι η συχνότερη δερματοπάθεια που παρατηρείται κατά τη χειμερινή περίοδο στο 30% του πληθυσμού. Το δέρμα γίνεται ξηρό, τραχύ με ρωγμές και διαβρώσεις και ευαίσθητο σε τραυματισμούς και διάφορες ερεθιστικές ουσίες με αποτέλεσμα την εμφάνιση φλεγμονής (έκζεμα) με κνησμό, ερυθρότητα και πόνο.

Για την αντιμετώπιση της ξηρότητας του δέρματος λόγω κρύου προτείνεται η χρήση πιο λιπαρών καλλυντικών ουσιών από αυτές που προτιμούμε τις άλλες εποχές του χρόνου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα, εκτός από την ενυδάτωση, και τη μείωση της διαδερμικής απώλειας νερού, η οποία προκαλείται μετά από το σκάσιμο της επιδερμίδας.

To PharmacyDiscount προτείνει


Την λύση στα παραπάνω, θα την βρείτε στα φαρμακεία, με την Τhe skin Pharmacist SOS Irritation cream 100g που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και ταυτόχρονη ανακούφιση των προσβεβλημένων περιοχών. Είναι μια κρέμα με πανθενόλη 5% και υαλουρονικό νάτριο για την εντατική ενίσχυση και ανάπλαση του ερεθισμένου δέρματος εξαιτίας της έκθεσης στον ήλιο ή στο κρύο καθώς και σε περίπτωση εμφάνισης ξηρότητας ή εξανθημάτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο και σώμα. Eφαρμόστε μικρή ποσότητα στην πάσχουσα περιοχή και απλώστε με απαλές κινήσεις. Επαναλάβετε την εφαρμογή όσες φορές κρίνετε απαραίτητο.Χωρίς άρωμα, Χωρίς χρωστικές, Χωρίς οινόπνευμα, Δερματολογικά ελεγμένο.

Βρείτε το εδώ στο PharmacyDiscount!


Το PharmacyDiscount είναι πάντα δίπλα σας!