ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Κεφάλαιο «Λούφα»: Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το 100% φυτικό σφουγγάρι σου!

Κεφάλαιο «Λούφα»: Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το 100% φυτικό σφουγγάρι σου!

Εσύ γνωρίζεις ότι αν περιποιηθείς και χρησιμοποιήσεις με το σωστό τρόπο το σφουγγάρι μπάνιου από Λούφα θα διαρκέσει περισσότερο? 


Παρακάτω ο προτεινόμενος τρόπος χρήσης για τα 100% φυσικά, bio, vegan, βιοδιασπώμενα σφουγγάρια λούφας LifoPlus, τα οποία παράγονται από αιγυπτιακή λούφα υψηλής ποιότητας & βοηθούν στον βαθύ καθαρισμό και απολέπιση, με τον πιο φυσικό τρόπο.


  1. Βρέξε καλά το σφουγγάρι 

Πριν χρησιμοποιήσεις το σφουγγάρι λούφας, βρέξ’ το καλά με χλιαρό νερό. Το χλιαρό νερό βοηθάει το σφουγγάρι να φουσκώσει και να μαλακώσει!

  1. Εφάρμοσε σαπούνι ή αφρόλουτρο

Άπλωσε το αγαπημένο σου σαπούνι ή αφρόλουτρο σώματος στο βρεγμένο σφουγγάρι. Δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα! Η δομή του φυσικού πλέγματος της Λούφας είναι τέτοια που ευνοεί τον αφρισμό.

  1. Κάνε απαλή απολέπιση στην επιδερμίδα σου

Με κυκλικές κινήσεις, τρίψτε απαλά το δέρμα σου. Ξεκίνα με μικρή πίεση. Εστίασε σε σημεία που μπορεί να χρειάζονται απολέπιση, όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και οι φτέρνες. Τα σφουγγάρια λούφας είναι ιδανικά για τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος & αντιμετώπιση της όψης «φλοιού πορτοκαλιού».

  1. Ξέπλυνε καλά

Μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας, ξέπλυνε καλά την επιδερμίδα σου με χλιαρό νερό για να αφαιρέσεις τυχόν υπολείμματα σαπουνιού και νεκρά κύτταρα.

  1. Pat Dry

Χρησιμοποίησε μια καθαρή πετσέτα για να στεγνώσεις απαλά το σώμα σου. Προτίμησε απαλές ταμποναριστές κινήσεις, καθώς το δέρμα μπορεί να είναι πιο ευαίσθητο μετά την απολέπιση.

  1. Καθάρισε καλά το σφουγγάρι & αποθήκευσέ το

Ξέπλυνε καλά το σφουγγάρι μετά από κάθε χρήση για να απομακρυνθεί το σαπούνι και τα υπολείμματα του δέρματος. Άφησέ το να στεγνώσει τελείως σε καλά αεριζόμενο χώρο. Λόγω του ειδικού φυσικού πλέγματος, η Λούφα στεγνώνει γρήγορα και δεν ευνοεί την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Έτσι, το σφουγγάρι σου θα είναι κατάλληλο για πολλές-πολλές ακόμη χρήσεις!

Tip: Να θυμάσαι ότι η απολέπιση πρέπει να γίνεται με μέτρο! Η υπερβολική άσκηση πίεσης κατά τον καθαρισμό μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό. 





Αμαλία Κατσούρα, Αρθρογράφος MSc