ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Επιλογές αντιγήρανσης για κάθε ηλικία και ανάγκη δέρματος

Επιλογές αντιγήρανσης για κάθε ηλικία και ανάγκη δέρματος

Μπορεί η λέξη «αντιγήρανση» να φαντάζει ταιριαστή μόνο για τις επιδερμίδες που έχουν φύγει από το νεανικό ηλικιακά στάδιο, στην πραγματικότητα, αφορά κάθε ηλικία αφού εμπεριέχει και την έννοια της πρόληψης των πρώτων σημείων γήρανσης. Και ως γνωστόν, το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του αντιμετωπίζειν.  

Επιπλέον, η γήρανση δεν οφείλεται μόνο στις βιολογικές διεργασίες που συμβαίνουν στο δέρμα στο πέρασμα του χρόνου αλλά είναι και αποτέλεσμα δύο παραμέτρων που αφορούν το δέρμα σε κάθε ηλικία:  α) της φωτογήρανσης που προκύπτει από την έκθεση της επιδερμίδας στην ηλιακή (υπεριώδη κυρίως ακτινοβολία) και β) του γενικότερου τρόπου ζωής μας, αν συνοδεύεται από παράγοντες που επιταχύνουν το γήρας (όπως οξειδωτικό στρες λόγω έλλειψης ύπνου, έντονου στρες, έκθεσης στο μπλε φως οθονών, κακής διατροφής κ.λπ.).

 

Ας δούμε αναλυτικά τις αντιγηραντικές ανάγκες του δέρματος σε κάθε ηλικία.

 25+: όσο παράξενο και αν φαίνεται, το κολλαγόνο αρχίζει να μειώνεται λίγο μετά τα 25 προλειαίνοντας το έδαφος για τις πρώτες λεπτές γραμμές και ρυτίδες και την απώλεια ελαστικότητας στο δέρμα. Παράλληλα, η ηλικία αυτή ακολουθείται συχνά και από ένα lifestyle με έντονους ρυθμούς αλλά και λιγότερο ύπνο (νυχτερινές βόλτες, ξενύχτι). Άρα μία καλλυντική φροντίδα που θα λειάνει τις ρυτίδες άμα τη εμφανίσει τους προλαμβάνοντας την εδραίωσή τους και την αύξηση του βάθους του αλλά και θα χαρίσει πολύτιμη αντιοξειδωτική προστασία, θα είναι μία κομβική αφετηρία δράσης.

45+:είναι η περίοδος που τα σημεία γήρανσης είναι συνήθως πιο ορατά, αφού έχουν μειωθεί ακόμα περισσότερο τα αποθέματα κολλαγόνου και ελαστίνης. Το ανάγλυφο του δέρματος έχει χάσει σε έναν βαθμό την ομοιομορφία του, αφού έχουν εμφανιστεί πιο βαθιές, ίσως και με μεγαλύτερη έκταση ρυτίδες ενώ παράλληλα, υπάρχει μία τάση δερματικής χαλάρωσης που επηρεάζει και το περίγραμμα του προσώπου. Στη φάση αυτή, το δέρμα έχει ανάγκη από αναδόμηση μέσα από μία φροντίδα που θα «ξεκλειδώσει» τα γονίδια της νεότητας.

Λίγο πριν και μετά τα 60: πέρα από τα σημεία βιολογικής γήρανσης, στην ηλικία αυτή το δέρμα επηρεάζεται και από τις ορμονικές αλλαγές που έχουν προηγηθεί με την εμμηνόπαυση  (η απότομη μείωση οιστρογόνων έχει μειώσει τα επίπεδα κολλαγόνου). Οι ρυτίδες είναι ορατές και συνήθως συνοδεύονται από σημάδια χαλάρωσης που αλλοιώνουν το οβάλ του προσώπου και το δέρμα, απουσία της «δεξαμενής» κολλαγόνου, έχει χάσει την ελαστικότητα και τη ζωντάνια του. Παράλληλα, καθώς ο δερματικός φραγμός έχει αποδυναμωθεί, εμφανίζονται σημάδια ξηρότητας, τραχιά υφή και μια εικόνα άτονου, θαμπού, «κουρασμένου» δέρματος. Είναι τώρα που μία ρουτίνας ολικής αποκατάστασης του δέρματος από τα σημεία φθοράς του, έχει νόημα περισσότερο από ποτέ.

 

Το Pharmacy Discount προτείνει:

Ειδικά μελετημένες επιλογές αντιγηραντικής φροντίδας FREZYDERM.   

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ:
FREZYDERM Active Block SPF25 Αντιγηραντική Κρέμα Ημέρας 50ml

FREZYDERM Active Block SPF 25, αντιγηραντική και αντηλιακή κρέμα ημέρας που λειαίνει τις πρώτες ρυτίδες και προλαμβάνει τον σχηματισμό τους, προστατεύει από τη φωτογήρανση και ενυδατώνει.

FREZYDERM Night Force A + E Cream Αντιγηραντική Κρέμα Νύχτας 50ml

Night Force A+E Cream από τη FREZYDERM, αντιγηραντική κρέμα νύχτας με ρετινόλη και βιταμίνη Ε που μειώνει ορατά τα πρώτα σημεία γήρανσης, βελτιώνει τη δερματική δομή και χαρίζει αντιοξειδωτική προστασία.  

 

ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΓΞΗ

FREZYDERM Anti-Wrinkle Rich Day Cream 45+ Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας 50ml

Κρέμα ημέρας Anti-Wrinkle Rich Day & κρέμα νύχτας Anti-Wrinkle Rich Night από τη FREZYDERM, με τη δύναμη των Πεπτιδίων. Οι «ρυτίδες» γεμίζουν από μέσα, το περίγραμμα αποκαθίσταται και η σύνθεση κολλαγόνου ενεργοποιείται, για αισθητά πιο ελαστικό, σφριγηλό δέρμα.

FREZYDERM Anti-Wrinkle Rich Night Cream 45+ Αντιρυτιδική Κρέμα Νύχτας 50ml

 

ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΙΜΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
FREZYDERM Diamond Velvet Moisturizing Cream Ενυδατική Κρέμα Προσώπου για Ώριμο Δέρμα 50ml

FREZYDERM Diamond Velvet Moisturizing Cream ενισχυμένης και παρατεταμένης ενυδάτωσης.

FREZYDERM Diamond Velvet Anti-Wrinkle Cream Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου για Ώριμο Δέρμα 50ml

FREZYDERM Diamond Velvet Anti-Wrinkle Cream για ταχεία μείωση ρυτίδων και σύσφγιξη. Εμπνευσμένες από την Επιγενετική, αναστρέφουν τα σημάδια φθοράς βιολογικής γήρανσης και επαναφέρουν τη φυσική λάμψη του δέρματος ενώ διαθέτουν ασύγκριτα βελούδινη υφή.  

 

Δρούμε, λοιπόν, έγκαιρα ενάντια στα πρώτα σημεία γήρανσης, τα προλαμβάνουμε και τα διορθώνουμε και χαιρόμαστε ένα νεανικό, λαμπερό, φρέσκο δέρμα.  





Άρης Πασχαλίδης, Φαρμακοποιός MSc

225 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 22.86€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 40.10€
22.46€
235 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 23.92€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 41.96€
23.50€
188 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 19.04€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 28.00€
18.76€
412 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 41.92€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 73.55€
41.19€