ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Βελούδινη Ομορφιά: Οι Καλύτερες Προτάσεις Καλλυντικών στο Φαρμακείο

Βελούδινη Ομορφιά: Οι Καλύτερες Προτάσεις Καλλυντικών στο Φαρμακείο

Ο καιρός καλυτερεύει, η Άνοιξη εμφανίζεται όλο και πιο δυναμική και είναι η ώρα που η επιδερμίδα μας, το δέρμα μας γενικότερα πρέπει να ανανεωθεί, να ενυδατωθεί και να προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτήν και το Καλοκαίρι, στη συνέχεια.Κατάλληλα προϊόντα για κάθε τύπο, κάθε ανάγκη επιδερμίδας και κάθε ηλικία, θα βρείς στο φαρμακείο μας, ώστε να δείχνεις και να νοιώθεις πιο όμορφη.

  • Ποια είναι λοιπόν τα προϊόντα, για ολοκληρωμένη, βελούδινη ομορφιά; 

     
  • Λοσιόν χεριών και σώματος. Τα χέρια μας, ιδίως όταν δεν βρισκόμαστε σε δικό μας χώρο και χρειαστεί να τα πλύνουμε, δεν στεγνώνουν καλά πολλές φορές, οπότε μια απαλή λοσιόν χεριών μπορεί να βοηθήσει στην προστασία και την ενυδάτωση του ξηρού δέρματος. Το ίδιο ισχύει και για μια πολύ καλή κρέμα/λοσιόν σώματος, μια εξαιρετική επιλογή για να διατηρήσεις την υγρασία στο δέρμα σου μαζί με την αίσθηση φρεσκάδας, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 
  • Καθαριστικό προσώπουΤο καθαριστικό προσώπου (cleanser), είναι ένα προϊόν περιποίησης που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση του μακιγιάζ, των νεκρών κυττάρων του δέρματος, της λιπαρότητας, της βρωμιάς και άλλων τύπων ρύπων από το δέρμα, συμβάλλοντας στη διατήρηση των καθαρών πόρων και στην πρόληψη δερματικών παθήσεων όπως η ακμή. Η εύρεση του καλύτερου καθαριστικού μπορεί να είναι δύσκολη, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές.
  • Προϊόν καθαρισμού για το πρόσωπο και το σώμα, που σε διευκολύνει περισσότερο αν πρέπει να το έχεις στην τσάντα σου, στις καθημερινές μετακινήσεις σου.
  • Καθαριστικό ευαίσθητης περιοχής. Τα κοινά σαπούνια σε οποιαδήποτε μορφή (υγρά ή ράβδοι) συνήθως έχουν υψηλό pH, η τιμή του οποίου απέχει κατά πολύ από αυτή του φυσικού περιβάλλοντος του κόλπου. Τέτοιου είδους προϊόντα καταστρέφουν τη φυσιολογική όξινη στοιβάδα του κόλπου, η οποία χρησιμεύει ως προστασία από τα επιβλαβή βακτήρια. Τα προϊόντα Lactacyd®, για παράδειγμα, έχουν προσαρμοσμένο pH που σέβεται τη φυσική οξύτητα του κόλπου. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ήπια και δεν περιέχουν σαπούνι, γεγονός το οποίο τα καθιστά κατάλληλα για καθημερινή χρήση.
  • Face toner.  Το προϊόν αυτό, χρησιμοποιείται μετά από το καθαριστικό προσώπου και αφαιρεί τη βρωμιά, τα   βακτήρια, το μακιγιάζ, τη ρύπανση και τη σκόνη που μπορεί να έχει αφήσει πίσω το καθαριστικό σου.
  • Face moisturizer. Πρόκειται για ενυδατικό προϊόν, κρέμα προσώπου, λοσιόν,γαλάκτωμα ή και mist, αλοιφή ή βάλσαμο, με μαλακτικά που βοηθά το δέρμα να παραμένει ενυδατωμένο. Τα ενυδατικά προϊόντα ενυδατώνουν, φυσικά, τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος. Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι ότι “σφραγίζουν το δέρμα”, κλειδώνοντας την υγρασία και τα θρεπτικά συστατικά, ενώ το προστατεύουν από ερεθιστικούς παράγοντες του περιβάλλοντος.
  • Dry Shampoo. Το Dry shampoo / ξηρό σαμπουάν, είναι ένα προϊόν που απορροφά τη βρωμιά, τη λιπαρότητα και το λίπος του τριχωτού της κεφαλής σου χωρίς λούσιμο. Πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να φρεσκάρουν τα μαλλιά τους μετά την προπόνηση, μετά από μια μακρόχρονη μετακίνησή τους,κ.λπ., ώστε να παρατείνει τη διάρκεια ζωής ενός λουσίματος. Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο για άτομα με αναπηρίες που δυσκολεύονται να κάνουν ντους χωρίς βοήθεια.
  • Lip gloss / lipstick. Τα προϊόντα αυτά, σκοπό έχουν να δώσουν στα χείλη ένα γυαλιστερό, λείο φινίρισμα και σε ορισμένες περιπτώσεις να προσθέσουν διακριτικό χρώμα. Τα lipgloss, κυρίως, μπορεί να είναι σε υγρή μορφή ή σε στερεά που εφαρμόζεται εύκολα. Είναι τυπικά γυαλιστερά, αλλά μπορούν επίσης να έχουν αστραφτερό ή μεταλλικό φινίρισμα.
  • Αντηλιακά προϊόντα. Τα αντηλιακά προστατεύουν το δέρμα και την επιδερμίδα και παίζουν σημαντικό ρόλο στην παρεμπόδιση της απορρόφησης της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV). Η υπεριώδης ακτινοβολία βλάπτει σοβαρά και μπορεί να οδηγήσει σε ηλιακά εγκαύματα και καρκίνο του δέρματος. Κανένα αντηλιακό δεν εμποδίζει την υπεριώδη ακτινοβολία 100%.

Και επειδή, στο φαρμακείο μας, οι προτάσεις και τα προϊόντα μας συνεχώς ανανεώνονται, επισκεφθείτε μας και πάλι σύντομα, για ό,τι νεότερο και ποιοτικό!