ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Αποκαλύπτοντας τη δύναμη της ρετινόλης: 5 καλλυντικά προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις

Αποκαλύπτοντας τη δύναμη της ρετινόλης: 5 καλλυντικά προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις

Θέλεις να ανανεώσεις τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου και να πετύχεις την πολυπόθητη νεανική λάμψη, που λάτρευες; Γιατί δεν δοκιμάζεις τη ρετινόλη - το συστατικό του θεωρείται θαυματουργό στον κόσμο των καλλυντικών.

Η ρετινόλη, μια μορφή βιταμίνης Α, είναι γνωστή για την ικανότητά της:

  • να ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου,
  • να μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και
  • να βελτιώνει τη συνολική υφή του δέρματος.

Με την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά της στην καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης, δεν είναι περίεργο που η ρετινόλη έχει γίνει βασικό στοιχείο στη βιομηχανία περιποίησης δέρματος. Εάν λοιπόν, είσαι έτοιμη να εκμεταλλευτείς τη μαγική, καλλυντική δύναμη της ρετινόλης, σου προτείνω πέντε καλλυντικά προϊόντα που εγγυημένα θα σου προσφέρουν αποτελέσματα:

  1. Ορός Ρετινόλης

Ο ορός ρετινόλης είναι μια συμπυκνωμένη φόρμουλα που διεισδύει βαθιά στο δέρμα για να στοχεύσει τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τον ανομοιόμορφο τόνο του δέρματος. Αναζήτησε έναν ορό με σταθερή μορφή ρετινόλης για να εξασφαλίσεις τη μέγιστη αποτελεσματικότητα χωρίς να προκαλέσεις ερεθισμούς.

  1. Ενυδατική κρέμα ρετινόλης

Μια ενυδατική κρέμα με έγχυση ρετινόλης είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες θέλουν να ενυδατώσουν το δέρμα τους, ενώ συναποκομίζουν τα οφέλη της ρετινόλης. Αυτό το “πολυ-λειτουργικό” προϊόν βοηθά στο κλείδωμα της υγρασίας και στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, καθιστώντας το απαραίτητο στο οπλοστάσιο περιποίησης της επιδερμίδας σου.

  1. Κρέμα Ματιών Retinol

Το λεπτό δέρμα γύρω από τα μάτια είναι συχνά το πρώτο που δείχνει σημάδια γήρανσης, καθιστώντας μια κρέμα ματιών με ρετινόλη ένα κρίσιμο βήμα στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου. Στοχεύοντας στο “πόδι της χήνας”, τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο, αυτό το ισχυρό προϊόν θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται λαμπερά και ανανεωμένα.

  1. Μάσκα προσώπου με ρετινόλη

Περιποιήσου τον εαυτό σου με μια μάσκα προσώπου με ρετινόλη που θα αναζωογονήσει το δέρμα σου. Εμπλουτισμένη με ισχυρά συστατικά, μια μάσκα προσώπου με ρετινόλη μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση των πόρων της επιδερμίδας και στη βελτίωση του τόνου του δέρματος χαρίζοντάς σου μια όψη ανανεωμένη και λαμπερή.

  1. Κρέμα νύχτας με ρετινόλη / Για ολονύκτια ανανέωση

Εάν έχεις δέρμα, μια ποιοτική κρέμα ρετινόλης μπορεί να το διατηρήσει λείο, ελαστικό και ενυδατωμένο, ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορεί επίσης να φωτίσει την επιδερμίδα σου και να μειώσει την εμφάνιση μαύρων κηλίδων και υπερμελάγχρωσης. Επιπλέον, η ρετινόλη είναι  γνωστό ότι βοηθά στην ελαχιστοποίηση της λιπαρότητας και στην εξομάλυνση των ανωμαλιων του δέρματος.