ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Ανάγκη για καλή ενυδάτωση!

Ανάγκη για καλή ενυδάτωση!

Η ώρα της επανόρθωσης: Καλωσορίστε τη νέα σας επιδερμίδα, με δύο επικούς ορούς – Με πολυφαινόλες ελιάς και 4 μορφές υαλουρονικού

 

Και αφού απολαύσαμε με όλες μας τις αισθήσεις το καλοκαίρι- κολυμπήσαμε, χαρήκαμε τον ήλιο και το φως, την αλμύρα, τη φύση και τις γαλαζοπράσινες θάλασσες- ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα.

Και το επόμενο βήμα, δεν είναι άλλο, από την επανόρθωση και την ανάπλαση. Κωδικός λοιπόν επανόρθωση και εντατική ενυδάτωση για το δέρμα μας, το οποίο για ακόμη μία φορά, μας έβγαλε ασπροπρόσωπους και αυτό το καλοκαίρι.

Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, μετά από μία μακρά έκθεση στον ήλιο, την ακτινοβολία και τον αέρα, επιβάλλεται να χρησιμοποιήσουμε μία σειρά δερμοκαλλυντικών, τα οποία θα ανανεώσουν, θα ενυδατώσουν και θα ενισχύσουν την άμυνα της επιδερμίδας μας, μέσα από μία στοχευμένη και άριστη φροντίδα που χρειάζεται.

Θα χρησιμοποιήσουμε ενυδατικούς ορούς, για να επαναφέρουμε τη χαμένη λάμψη και ενυδάτωση στο δέρμα μας αλλά και να προστατεύσουμε την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση.

Ένας ορός με πολυφαινόλες ελιάς που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται λόγω ηλιακής ακτινοβολίας, ατμοσφαιρικής ρύπανσης ή στρες, αποτελεί το διάστημα αυτό, την καλύτερη λύση και το ιδανικό σκεύασμα για την επιδερμίδα μας.

Ο ορός αυτός, προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση, προλαμβάνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων και λειαίνει τις υπάρχουσες. H καθημερινή χρήση συμβάλλει στην επαναφορά της λάμψης της επιδερμίδας.

Βασιστείτε σε έναν ορό που η δράση του επαφίεται στο συνδυασμό ισχυρών φυσικών αντιοξειδωτικών από καρπό ελιάς με υαλουρονικό νάτριο.

Δοκιμάστε έναν ορό που να είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος, που να μην περιέχει  σιλικόνη, οινόπνευμα, ορυκτέλαια και χρωστικές και φυσικά να μην είναι φαγεσωρογόνος. Επιπλέον, προτιμήστε ορούς με vegan σύνθεση.

Για να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την εντατική ενυδάτωση, προσφέροντας ανάπλαση, ανάκτηση της ελαστικότητας και καταπολέμηση των ρυτίδων, καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα ακόμη δυνατό και στοχευμένο προϊόν: Ένα ιδιαίτερο serum με υαλουρονικό, το οποίο θα προσδώσει λάμψη και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα μας και θα σβήσει τις όποιες λεπτές γραμμές έχουν αρχίσει να εμφανίζονται.

Προτιμήστε έναν ορό με υψηλή περιεκτικότητα σε υαλουρονικό νάτριο, ώστε να διατηρούνται τα επίπεδα της υγρασίας υψηλά, οπότε η επιδερμίδα σας να είναι ορατά πιο λεία, ελαστική και λαμπερή. Καλό είναι να βρείτε έναν ορό με συνδυασμό υαλουρονικού νατρίου (1%) και ενός μίγματος τεσσάρων μορφών υαλουρονικού οξέος για στοχευμένη και τρισδιάστατη δράση στις διαφορετικές στοιβάδες της επιδερμίδας. 

Επιπλέον αξίζει να γνωρίζουμε, ότι η αύξηση της υγρασίας, καθυστερεί την εμφάνιση των ρυτίδων και συντελεί στην λείανση των υπαρχουσών.

To PharmacyDiscount προτείνει


Δοκιμάστε τον Αντιοξειδωτικό Ορό Αντιγήρανσης The Skin Pharmacist Age Active Olive Polyphenols Serum 30ml & τον Ορό Εντατικής Ενυδάτωσης & Ανάπλασης The Skin Pharmacist Age Active HA Serum 30ml!


Αυτό το φθινόπωρο, αφήστε πίσω την ξηρή, θαμπή και άχρωμη επιδερμίδα σας και δώστε τη θέση της, σε μία σφριγηλή, όμορφη, ενυδατική και λαμπερή επιδερμίδα, όπως σας αξίζει.

214 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 21.35€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 40.28€
21.35€