ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Ξηρό δέρμα;  Ήρθε η ώρα για την απόλυτη ενυδάτωση!

Ξηρό δέρμα; Ήρθε η ώρα για την απόλυτη ενυδάτωση!

Όταν η παραγωγή σμήγματος βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα τότε η επιδερμίδα μας διατηρείται ενυδατωμένη και προστατευμένη από μολύνσεις. Στην περίπτωση όμως που το δέρμα δεν παράγει ή δεν αναπληρώνει αρκετό σμήγμα τότε μπορεί να εμφανίσει ξηρότητα.

H ξηρή επιδερμίδα μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους. Για παράδειγμα, αλλαγές στη θερμοκρασία ή σαπούνια με σκληρές χημικές ουσίες, αλλά και δερματικές παθήσεις, όπως το έκζεμα, κάνουν το δέρμα άτονο, αφυδατωμένο και τραχύ.

Για να κρατήσετε όσο γίνεται περισσότερο το δέρμα σας ενυδατωμένο καλό θα ήταν κάθε μέρα να πίνετε τουλάχιστον άφθονο νερό, το οποίο θα σας βοηθήσει να ενυδατώσετε την επιδερμίδα του προσώπου από μέσα προς τα έξω. Το δέρμα σας θα σας ευχαριστήσει, επίσης εάν ακολουθείτε μια διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνη Α, C και Ε.

Μην ξεχνάτε ότι η υπερέκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία έχει αρνητική επίδραση στην επιδερμίδα. Τα φρούτα και τα λαχανικά του καλοκαιριού περιέχουν ουσίες που συμβάλλουν στην προστασία του δέρματος από τον ήλιο. Οι ντομάτες και το καρπούζι για παράδειγμα περιέχουν λυκοπένιο το οποίο συμβάλλει στην μείωση της βλάβης που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία. Ο βασιλικός επίσης, είναι ένα εξαιρετικά ευεργετικό βότανο με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Κ και Α. Φροντίστε πάντα κατά την έκθεσή σας στον ήλιο να προστατεύετε το δέρμα σας εφαρμόζοντας συχνά αντηλιακό.

Τέλος, οι ενυδατικές κρέμες βελτιώνουν αποτελεσματικά τη λειτουργία του δερματικού φραγμού με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να διατηρείται ελαστική, φρέσκια και απαλή. Στην αγορά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ενυδατικές κρέμες. Οι απαλές, φιλικές προς το την επιδερμίδα του προσώπου περιέχουν συχνά τα ακόλουθα ευεργετικά συστατικά:

  • υαλουρονικό οξύ
  • κεραμίδια

To PharmacyDiscount προτείνει

Ιδανική είναι η Ceramide Hyalu 4 Lipid Restore Face Cream της σειράς Inalia. Πρόκειται για μια κρέμα προσώπου με ένα μοναδικό μίγμα λιπιδίων και ceramide-3 (SLM Skin Lipid Matrix) που, σύμφωνα με κλινική μελέτη, βελτιώνει και άμεσα ενδυναμώνει τη λειτουργία επιδιόρθωσης του επιδερμικού φραγμού. 

Η σύνθεσή της ενισχύεται με τον συνδυασμό 4 τύπων υαλουρονικού οξέος πολλαπλών μοριακών βαρών που αναπληρώνουν και συγκρατούν την υγρασία σε όλα τα επίπεδα της επιδερμίδας. Η κρέμα είναι εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ και έλαια αβοκάντο και jojoba που αυξάνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Το PharmacyDiscount είναι πάντα δίπλα σας! 






 

236 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 23.60€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 42.90€
23.60€