ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Ξεδίψασε την επιδερμίδα σου μετά το καλοκαίρι!

Ξεδίψασε την επιδερμίδα σου μετά το καλοκαίρι!

Ξεδίψασε την επιδερμίδα σου μετά το καλοκαίρι!

Μετά το καλοκαίρι και τις διακοπέςεπιδερμίδα μας χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση από ποτέ! Οι υψηλές θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου και τη θάλασσα προκαλούν αφυδάτωση στην επιδερμίδα μας 2,5 φορές παραπάνω από το κανονικό.
 
Για αυτό τον λόγο ενυδατώνουμε συνεχώς την επιδερμίδα μας χρησιμοποιώντας δύο φορές την ημέρα την αγαπημένη μας κρέμα σώματος ή ένα καλό after sun.
Τα ανεπιθύμητα σημάδια αφυδάτωσης ( τραχύ  ,θαμπό ,άτονο χωρίς σφριγηλότητα δέρμα) υποχωρούν άμεσα χαρίζοντας μία μεταξένια, χρυσαφένια και λαμπερή επιδερμίδα! Και ασφαλώς δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι το μαύρισμα παρατείνεται για ακόμη μεγαλύτερη περίοδο!

1.Χρησιμοποιούμε στο ντους μετά το τελευταίο ξέβγαλμα ενυδατικά λάδια ή shower serums που κλειδώνουν 5 φορές περισσότερη υγρασίαKorres instant smoothing serum, Hei Poa monoi oil, Nuxe huile prodigieuse.

2.Προτιμάμε ενυδατικά balms με monoi που είναι πιο πλούσια σε λιπίδια από τις κοινές κρέμες (PolysianesHei Poa) χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες του λαδιού καρύδας και της Πολυνησιακής γαρδένιας που περιέχουν.

3.Αντικαθιστούμε την κρέμα σώματος με ένα  after sun που είναι ειδικά σχεδιασμένο για την επιδερμίδα που έχει εκτεθεί στον ήλιο και έχει χάσει την υγρασία της.

4.Επιλέγουμε ήπια καθαριστικά σαπούνια χωρίς σάπωνες και αλκάλια που δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα και δεν διαταράσσουν περισσότερο το υδρολιπιδικό της φιλμ .

5.Ενυδατώνουμε αρκετές φορές την επιδερμίδα μας κατά τη διάρκεια της ημέρας ή όποτε το κρίνουμε απαραίτητο .

6.Καταναλώνουμε 2 με 3 λίτρα νερό καθημερινά για να ενυδατωθούμε και εσωτερικά.

 
 
Ελίνα Δαρατσιανού Πασχαλίδου
142 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 12.66€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 25.31€
14.17€
132 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 13.20€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 16.50€
13.20€
112 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 12.17€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 20.29€
11.16€