ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Τα Καλύτερα Αντηλιακά για Ακμή

Τα Καλύτερα Αντηλιακά για Ακμή

Η ακμή είναι μια κατάσταση του δέρματος, που αντιμετωπίζουν όχι μόνο έφηβοι, αλλά γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών. 

Η ακμή επιδεινώνεται από την υπέρυθρη ηλιακή ακτινοβολία για αυτό και είναι απαραίτητο να έχεις στο νεσεσέρ σου το κατάλληλο αντηλιακό προσώπου για ακμή.

Ανανέωσε το skincare σου με την απόλυτη λύση! Ανακάλυψε κατάλληλα προϊόντα για ακνεϊκά δέρματα, 100% oil free και υφές που είναι εύχρηστα και απορροφούνται εύκολα και αφήνουν ματ αποτέλεσμα.

Το αντηλιακό για χρήση πάνω σε σπυράκια, είναι ειδικά σχεδιασμένο για λιπαρά δέρματα που εμφανίζουν μικρο-φλεγμονές και ερεθισμούς και συμβάλλουν σημαντικά στη φροντίδα του προσώπου.
 

Ποια είναι τα καλύτερα αντηλιακά για ακμή;

Μην ψάχνεις άλλο, τα καλύτερα αντηλιακά για ακμή, γιατί είναι όλα διαθέσιμα στο Pharmacy Discount, όπως και πακέτα αντηλιακών και αντηλιακή προστασία για όλη την οικογένεια. Ανακάλυψε παρακάτω τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου για λιπαρό δέρμα και ακμή για το 2023



Τα αντηλιακά για λιπαρό δέρμα έχουν ελαφριά και μη λιπαρή υφή και αφήνουν ματ αποτέλεσμα. Η βασική τους λειτουργία είναι να ρυθμίζουν την παραγωγή του σμήγματος στην επιδερμίδα, που είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που προκαλούν την ακμή.

Το Pharmacy Discount προτείνει:

VICHY Capital Soleil UV-Clear Αντηλιακό Προσώπου κατά των Ατελειών SPF50 40ml

Το Pharmacy Discount προτείνει:

DUCRAY Keracnyl UV SPF50+ Λεπτόρρευστη Κρέμα κατά των Ατελειών 50ml

Προτίμησε αντηλιακά με χρώμα για ακμή, τα οποία παρέχουν υψηλή προστασία από τις ακτίνες του ήλιου, ταιριάζουν σε λιπαρές επιδερμίδες και διατηρούν ματ την επιδερμίδα. Πρόκειται για προϊόντα με υποαλλεργική σύνθεση και ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα.

Το Pharmacy Discount προτείνει:

FREZYDERM Ac-Norm Sun Screen Fluid Tinted SPF50+ Aντηλιακό Προσώπου με Χρώμα για Ακνεϊκά Δέρματα 50ml


Το Pharmacy Discount προτείνει:

AVENE Cleanance Solaire Αντηλιακό Προσώπου SPF 50+ με Χρώμα για το Ευαίσθητο Λιπαρό Δέρμα με Ατέλειες 50ml

Τα αντηλιακά για ακμή από την La Roche Posay παρέχουν προστασία από την ακτινοβολία UVB και UVA και προλαμβάνουν τις δυσχρωμίες και τους λεκέδες. Η dry-touch υφή τους προσφέρει απόλυτα στεγνό αποτέλεσμα και άμεση απορρόφηση.

Το Pharmacy Discount προτείνει:

LA ROCHE POSAY Anthelios UVMune 400 Oil Control Fluid SPF50 Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου για Λιπαρό Δέρμα 50ml

Το Pharmacy Discount προτείνει:

LA ROCHE POSAY Anthelios Oil Correct SPF50+ Αντηλιακή Φωτοπροστασία 50ml



Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Ποιο αντηλιακό να πάρω; 

Συμβουλές αντηλιακής προστασίας για επιδερμίδες με ακμή 

Το #1 βήμα και το πιο σημαντικό για την προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο είναι η χρήση του κατάλληλου αντηλιακού. Για ευαίσθητα και με τάση ακμής δέρματα, χρειάζεται να ισχύουν τα παρακάτω δεδομένα:

  • Η αντηλιακή κρέμα προσώπου και το serum είναι καλό να περιέχουν φυσικά συστατικά, που δεν προκαλούν ερεθισμούς και αλλεργικές αντιδράσεις.
  • Προτίμησε αντηλιακά που δεν είναι φαγεσωρογόνα και η σύνθεσή τους είναι σχεδιασμένη ώστε να μην φράζει τους πόρους του δέρματος.
  • Για κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες, ή επιδερμίδες με τάση ακμής, ένα αντηλιακό προσώπου για ευαίσθητα δέρματα προσφέρει ηλιοπροστασία και πρόληψη κατά της φωτογήρανσης και τη φωτοανοσοκαταστολής. 
  • Το αντηλιακό προσώπου και σώματος με σμηγματορρυθμιστική, αντιακνεϊκή και αντιμικροβιακή δράση σε μορφή spray, είναι το πιο κατάλληλο για συχνή χρήση. 
  • Τα αντηλιακά σώματος για ακμή, απευθύνονται σε τύπους δέρματος, επιρρεπείς στην ακμή και τα εξανθήματα, ώστε να ενυδατώνουν την επιδερμίδα συγκρατώντας τη λιπαρότητα και την υπερπαραγωγή σμήγματος. 
  • Προϊόντα περιποίησης ή αντηλιακής προστασίας με λεπτόρρευστη και ελαφριά υφή, ρυθμίζουν τη λιπαρότητα και τις γυαλάδες.
  • Επίλεξε αντηλιακά προϊόντα ευρέος φάσματος με τουλάχιστον SPF 30.
  • Η λύση αντηλιακών με χρώμα και SPF είναι πολύ εξυπηρετική, γιατί παρέχει ταυτόχρονα προστασία από τον ήλιο και κάλυψη τυχόν ατελειών.

TIP: Πάντα να διαβάζεις προσεκτικά τα συστατικά και τις οδηγίες κάθε αντηλιακού προϊόντος ή after sun.

Τα επόμενα βήματα φροντίδας τους δέρματος χρειάζονται τα κατάλληλα προϊόντα ενυδάτωσης σώματος. Υιοθέτησε μία καθημερινή ρουτίνα skincare και θα δεις άμεσα αποτελέσματα στην υφή και την ελαστικότητα του δέρματος.

  • Ρουτίνα περιποίησης δέρματος 

Καθάρισε, ενυδάτωσε και περιποιήσου το δέρμα σου καθημερινά με προϊόντα που είναι κατάλληλα για επιδερμίδα με ακμή.

Ακολούθησε μια ολοκληρωμένη φροντίδα περιποίησης προσώπου, πριν την αντηλιακή. Χρησιμοποίησε προϊόντα καθαρισμού επιδερμίδας κατά της λιπαρότητας, έπειτα εφάρμοσε την ενυδατική κρέμα με συστατικά κατά της ακμής, λεπτόρρευστη υφή και ματ αποτέλεσμα. Στη συνέχεια τοποθέτησε το αντηλιακό και φρόντισε να το ανανεώνεις τακτικά.

  • Καθαρή επιδερμίδα 

Μην ξεχνάς να καθαρίσεις το πρόσωπό σου κάθε φορά πριν από την εφαρμογή της ενυδατικής και του αντηλιακού, ώστε να απομακρύνεις τη λιπαρότητα και τους ρύπους που επιδεινώνουν την ακμή.

  • Προσοχή στην υπερβολική έκθεση στον ήλιο 

Προσπάθησε να αποφύγεις την έκθεση στον ήλιο κατά τις ώρες μεγαλύτερης ηλιακής εκπομπής (11 π.μ. - 4 μ.μ.) και να χρησιμοποιείς καπέλα, καλύμματα και ομπρέλες για πρόσθετη προστασία.

Ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα για να αντιμετωπίσουμε την ακμή; 

Η πρόληψη και η αντιμετώπιση της ακμής περνά κυρίως μέσα από τη ρύθμιση της λιπαρότητας και της παραγωγής σμήγματος. Όσα προϊόντα χρησιμοποιείς, πρέπει να είναι για λιπαρές επιδερμίδες ή κατά της ακμής, ώστε να έχεις μία ολοκληρωμένη ασπίδα κατά της δερματικής αυτής πάθησης.

Η αντηλιακή προστασία της επιδερμίδας με ακμή είναι απαραίτητη για να διατηρήσεις την υγεία και την εμφάνισή της. Με τη χρήση κατάλληλων αντηλιακών προϊόντων και τηρώντας τις συμβουλές προστασίας, μπορείς να απολαύσεις τον ήλιο του καλοκαιριού με ασφάλεια.

Ανακάλυψε στο Pharmacy Discount τα κατάλληλα πακέτα αντηλιακών, περιποίησης σώματος και προσώπου, για μία ολοκληρωμένη ρουτίνα, που θα εξασφαλίσει ένα υγιές, απαλό και λαμπερό δέρμα. Ειδικά για παιδικά αντηλιακά προτίμησε brands και φόρμουλες, με αξιόπιστα και άμεσα αποτελέσματα για να μειώσεις το πρόβλημα της ακμής.




Άρης Πασχαλίδης, Φαρμακοποιός MSc




151 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 15.14€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 26.10€
15.14€
149 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 15.21€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 27.65€
14.93€
144 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 14.42€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 24.86€
14.42€
169 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 16.94€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 29.20€
16.94€