ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Τα καλύτερα serum προσώπου για το 2023!

Τα καλύτερα serum προσώπου για το 2023!

Το serum αποτελεί ένα πολύ βασικό βήμα στην ρουτίνα περιποίησης σου και για αυτό υπάρχουν πολλά στην αγορά, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας. 

Δεν αντικαθιστά την κρέμα ημέρας αλλά λειτουργεί ενισχυτικά και συμπληρωματικά και εξασφαλίζει άμεσα ορατά αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης προσώπου, το serum βελτιώνει την υφή και την όψη της επιδερμίδας σου. Τελικά όμως τι είναι τα serum προσώπου και πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σωστά;

Τι είναι το serum προσώπου 

Το serum προσώπου είναι ένας ορός, που περιέχει ενεργά συστατικά, πιο ενισχυμένα και άρα πιο αποτελεσματικά. Ο ορός προσώπου είναι σε υγρή μορφή ή σε τζέλ, περιέχει θρεπτικά συστατικά για την επιδερμίδα όπως βιταμίνες, ρετινόλη ή υαλουρονικό ανάλογα με τον στόχο. 

Από τους πιο βασικούς λόγους χρήσης serum είναι η ενυδάτωση καθώς η μορφή αλλά και τα συστατικά του θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα και την εμπλουτίζουν δραστικά. Το κέρδος από τη συχνή χρήση του είναι η λήψη ισχυρής δράσης προϊόντος με τη χρήση ελάχιστης ποσότητας. Με μία απλή κίνηση λοιπόν, η επιδερμίδα λαμβάνει όλα τα συστατικά που χρειάζεται, συμπυκνωμένα και στοχευμένα

Στο Pharmacy Discount θα βρεις μία πολύ μεγάλη γκάμα σε serum προσώπου από τα πιο γνωστά brands της αγοράς, που με σωστή χρήση κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα.

Πώς χρησιμοποιείται το serum προσώπου;

Μία από τις συχνότερες ερωτήσεις που δεχόμαστε στο Pharmacy Discount είναι το πώς χρησιμοποιείται το serum προσώπου; Η απάντηση είναι απλή: αυτό το προϊόν είναι τόσο εύχρηστο και ευεργετικό για την επιδερμίδα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους.

Ανάλογα με τον στόχο που θέλεις να πετύχεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις serum καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αφού καθαρίσεις το πρόσωπό σου, απλώνεις ταμποναριστά τον ορό χωρίς να ξεχνάς τον λαιμό, περιμένεις για λίγα λεπτά να απορροφηθεί και στη συνέχεια τοποθετείς το αντηλιακό και την κρέμα ημέρας

Αντίστοιχα, κατά τη βραδινή ρουτίνα και αφού αφαιρέσεις το μακιγιάζ πολύ σχολαστικά, εφαρμόζεις το serum και έπειτα κρέμα νυχτός και κρέμα ματιών. Ιδανικά κάνεις απαλό μασάζ με τα δάχτυλα σου, ώστε να απορροφηθεί ο ορός προσώπου  καλύτερα.  

Tip: Μην εφαρμόζεις serum και κρέμα νύχτας λίγο πριν πας για ύπνο, γιατί η επιδερμίδα δεν θα προλάβει να απορροφήσει σωστά τα προϊόντα και μεγάλη ποσότητα από αυτά, θα καταλήξουν στο μαξιλάρι.

Ποιο είναι το κατάλληλο serum προσώπου ανά ηλικία; 

Το serum προσώπου είναι από τα προϊόντα περιποίησης που δεν έχουν ηλικία αλλά πολλές χρησιμότητες. Και σε αυτό ακριβώς πρέπει να εστιάσεις!

Το δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση και φροντίδα σε κάθε ηλικία. Γι’αυτό είναι χρήσιμα τα serum προσώπου για την ηλικία των 20 ετών, καθώς η επιδερμίδα συχνά μοιάζει ξηρή και θαμπή κυρίως λόγω του τρόπου ζωής. Σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα ενδείκνυνται όχι επιθετικά προϊόντα, αλλά αυτά που δρουν ήπια και βελτιωτικά στην επιδερμίδα και προσφέρουν ένα επιπλέον boost.

Με τις ίδιες προδιαγραφές εφαρμόζονται τα serum προσώπου και για την ηλικία των 30 ετών. Άτομα αυτής της ηλικιακής ομάδας ουσιαστικά λαμβάνουν την δόση της υγρασίας, που χρειάζεται η επιδερμίδα, ώστε να παραμένει απαλή και αναζωογονημένη. Ωστόσο, καλό θα είναι με τη βοήθεια ενός ειδικού να διαλέξεις το κατάλληλο προϊόν, που θα παρέχει τα απαραίτητα συστατικά για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. 


Το serum προσωπου είναι πολύ χρήσιμο στην ηλικία των 40 ετών, καθώς μπορεί να παρέχει επιπλέον αντιγηραντική δράση, πιο δραστική και αποτελεσματική από πολλά άλλα προϊόντα ομορφιάς. Συνδύασε το με συστατικά που, εκτός από τη δράση κατά των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, προσφέρουν ενυδάτωση και φωτεινότητα.

Κάθε οργανισμός και επιδερμίδα είναι πολύ διαφορετικά και εξελίσσονται με πολύ διαφορετικό τρόπο μέσα στο χρόνο. Για αυτό το λόγο, στο online φαρμακείο του 
Pharmacy Discount υπάρχουν πολλά διαφορετικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και brands που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη. Ιδανικό serum προσώπου για την ηλικία των 50 ετών είναι αυτό που επανορθώνει την επιδερμίδα, επαναφέρει την σφριγηλότητα της και την αφήνει απαλή και λεία. 

 

Φυσικά και υπάρχουν κατάλληλα και αποτελεσματικά serum προσώπου και για την ηλικία των 60 ετών. Μπορείς εύκολα να τα βρεις στο ηλεκτρονικό φαρμακείο μας. Εκεί υπάρχουν αναλυτικά τα συστατικά και η δράση τους, για να διαλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και τη χρήση που θα κάνεις. 


Hint: Συνδύασε ενυδατική κρέμα, serum και κρέμα νύχτας για μεγαλύτερη απόδοση!

Tα καλύτερα serum προσώπου

Οι επιλογές που υπάρχουν στην αγορά, είναι πολλές. Το ζήτημα είναι, να μπορέσεις να βρεις ποια είναι τα καλύτερα serum προσώπου με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Για να μπορέσεις όμως να σταματήσεις να προβληματίζεσαι, μπορείς να λάβεις δύο δεδομένα υπόψιν σου: 

Αρχικά, αξίζει να σημειώσουμε ότι το καλύτερο προϊόν ομορφιάς είναι εκείνο, που ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα σου. 

Ως ζωντανός οργανισμός το δέρμα, έχει πολλές ιδιαιτερότητες για αυτό και τα προϊόντα δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα σε κάθε τύπο δέρματος και σε κάθε πρόσωπο.

Το καλύτερο serum, λοιπόν, είναι αυτό που δρα ενισχυτικά στην επιδερμίδα καλύπτοντας, όποιες ανάγκες έχεις. 

Παράλληλα, λόγω της σύνθεσης τους προσφέρουν αρχικά ενυδάτωση και έπειτα όλα τα υπόλοιπα στην επιδερμίδα του προσώπου σου. Οπότε, μόνο βελτιωτικά  μπορεί να λειτουργήσει, αν το εντάξεις στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου. 

Ενδεικτικά να αναφέρουμε κάποιες από τις βασικές λειτουργίες, που μπορεί να έχει ένας ορός προσώπου ανάλογα με τα συστατικά του: 

#1: Ορός Αντιγήρανσης & Ανόρθωσης Περιγράμματος 

Ένας τέτοιος ορός λειτουργεί αναζωογονητικά στο δέρμα, προσφέροντας αίσθηση lifting. Οι ρυτίδες λειαίνονται και ενισχύεται η ελαστικότητα και η υγρασία της επιδερμίδας. Με τη συχνή χρήση του προϊόντος, το πρόσωπο αποκτά πιο σφριγηλή υφή και νεανική όψη. 

Hint: Το Lierac Premium Le Serum Booster Absolute Anti-Aging, ένα συμπύκνωμα μοναδικών ενεργών συστατικών (εξαπεπτιδίου-FX, συμπλόκου Hyalu-3), έχει την ικανότητα να ενισχύει την κυτταρική αναγέννηση, προσφέροντας απόλυτη αντιγήρανση!


#2: Ενυδατικός Ορός Προσώπου 

Η βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας αποτελεί ζητούμενο για κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από την ηλικία της. Εξαιτίας της σύνθεσης τους, οι οροί προσώπου δρουν κατά της αφυδάτωσης ενισχύοντας την υγρασία στην επιδερμίδα. Ειδικά αν έχεις πολύ ξηρή επιδερμίδα, τότε η συγκεκριμένη ενυδατική βάση είναι απαραίτητη. Αν το δέρμα έχει ενυδατωθεί σωστά, είναι σφριγηλό και λαμπερό, μειώνονται οι λεπτές γραμμές, οι ανοιχτοί πόροι και τα σπυράκια, και το μακιγιάζ έχει πολύ καλύτερη εφαρμογή και διάρκεια. 

Hint: Το Caudalie Premier Cru The Serum έχει υψηλή περιεκτικότητά σε υαλουρονικό οξύ και προσφέρει άμεση και εντατική ενυδάτωση. Είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίτες που συσφίγγουν την επιδερμίδα, με άμεσο αποτέλεσμα ορατό μετά από 3 λεπτά.

#3: Ορός λάμψης 

Το serum λάμψης είναι το καλύτερο δώρο για την φροντίδα του προσώπου σου, καθώς προσφέρει φρεσκάδα και λάμψη.

Hint: Ο ορός προσώπου Vichy Mineral 89 είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ιαματικού μεταλλικού νερού Vichy με υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τονωμένη και λαμπερή επιδερμίδα.


#4: Ορός Κατά των Κηλίδων και των δυσχρωμιών 

Από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα στο δέρμα είναι τα σημάδια, οι καφέ κηλίδες, και οι κοκκινίλες. 

Ωστόσο, είναι πολλές οι περιπτώσεις που, με το κατάλληλο serum προσώπου αυτά τα προβλήματα μπορούν να περιοριστούν, ακόμη και να εξαλειφθούν. 

Μία πολύ καλή επιλογή για όσους ταλαιπωρούνται από λεκέδες και δυσχρωμίες είναι ένας ορός που βοηθά, στην αποκατάσταση των κυττάρων μειώνοντας ουλές και κηλίδες.

Note: Το serum προσώπου La Roche Posay Pure Niacinamide 10 περιέχει 10% καθαρή νιασιναμίδη που διορθώνει κηλίδες και δυσχρωμίες, υπερμελαγχρώσεις και ανομοιόμορφο τόνο δέρματος.

Tip: Διάβασε προσεκτικά τα συστατικά κάθε ορού και επίλεξε με βάση το αποτέλεσμα που επιθυμείς να έχεις. Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στο χέρι σου ρίχνοντας απλώς μία ματιά στο Pharmacy Discount. Μην αργήσεις να τις ανακαλύψεις!


 

Το PharmacyDiscount είναι πάντα δίπλα σας!

 




 

646 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 64.61€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 121.91€
64.61€
232 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 23.21€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 35.71€
23.21€
896 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 71.66€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 89.58€
89.58€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 0.00€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 0.00€
0.00€