ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες προσώπου για το 2023!

Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες προσώπου για το 2023!

Η επιλογή της καλύτερης ενυδατικής κρέμας προσώπου για τις ανάγκες σου, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες κινήσεις που αφορούν την ρουτίνα περιποίησής σου.

Από την αντιμετώπιση της ακμής μέχρι την αντιγήρανση, η ενυδατική είναι ένας πολύ δυνατός σύμμαχος για την περιποίηση της επιδερμίδας σε κάθε ηλικία

Από νεαρή ηλικία ακόμη, είναι καλό να έχεις ανακαλύψει προϊόντα ενυδάτωσης προσώπου τα οποία δίνουν στο δέρμα σου τα συστατικά που χρειάζεται ώστε να παραμείνει λαμπερό και υγιές.

Ένα είναι σίγουρο: Κάθε πρόσωπο έχει διαφορετικές ανάγκες! 

Μπορείς εύκολα να καταλήξεις στο κατάλληλο προϊόν ενυδάτωσης προσώπου, λαμβάνοντας υπόψην δύο σημαντικούς παράγοντες:

  • Τον τύπο της επιδερμίδας σου 
  • Την ηλικιακή ομάδα στην οποία ανήκεις 

Συνέχισε να διαβάζεις και βρες την κρέμα ενυδάτωσης που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου πρόσωπο!

Ποια ενυδατική να επιλέξεις ανάλογα τον τύπο επιδερμίδας; 

Στο Pharmacy Discount θα βρεις μία μεγάλη γκάμα προϊόντων φροντίδας προσώπου και σώματος, ώστε να οργανώσεις την ρουτίνα ομορφιάς σου.

Παρακάτω θα βρεις προτάσεις ενυδατικής κρέμας προσώπου για κάθε τύπο επιδερμίδας αλλά και για κάθε ηλικία, ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε κατηγορίας.

 

Ενυδατική κρέμα προσώπου για κανονική επιδερμίδα 

Ως κανονική, ορίζεται η επιδερμίδα που δεν εμφανίζει έντονη λιπαρότητα ή ξηρότητα. Φυσικά αυτό, μπορεί να επηρεάζεται και από εξωτερικά ερεθίσματα όπως οι κλιματολογικές συνθήκες, ωστόσο σε γενικές γραμμές, σε αυτόν τον τύπο επιδερμίδας δεν παρατηρούνται μεγάλες αποκλίσεις. 

Για να διατηρηθεί το δέρμα σου σε αυτήν την κατάσταση, δηλαδή να μην εκδηλώνει ερεθισμούς, χωρίς έντονα ανοιχτούς πόρους και γενικά να συνεχίσει να είναι απαλό και υγιές, χρειάζεται την ανάλογη φροντίδα.

Η καλύτερη ενυδατική κρέμα προσώπου για κανονική επιδερμίδα είναι εκείνη που προστατεύει το δέρμα και το κρατά ελαστικό και λαμπερό διατηρώντας την υγρασία του σε κανονικά επίπεδα. 

Hint: Η VICHY Liftactiv Supreme Day Cream ενδείκνυται για Κανονική/Μικτή Επιδερμίδα. Πρόκειται για μία κρέμα με άμεσα αποτελέσματα καθώς παρέχει συνεχές lifting για επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η επιδερμίδα σου θα είναι πιο λεία, πιο σφριγηλή και πιο λαμπερή. 

 

Ενυδατική κρέμα προσώπου για ξηρή επιδερμίδα 

Στις ξηρές επιδερμίδες η ενυδάτωση είναι ζωτικής σημασίας! 

Αν γενικά εμφανίζεις ξηρότητα, τότε χρειάζεσαι μία πραγματικά δραστική ενυδατική κρέμα προσώπου για ξηρό δέρμα, ώστε να μην νιώθεις την επιδερμίδα σου να τραβάει, να είναι δύσκαμπτη και μάλιστα κάποιες φορές να ξεφλουδίζεται ή και να κάνει ρωγμές, που αιμορραγούν.  

Ειδικά το χειμώνα που η υγρασία του δέρματος στεγνώνει ακόμη πιο εύκολα, θα το νιώθεις συνεχώς τραχύ και θαμπό. Αν όλα αυτά σου φαίνονται γνώριμα, στο Pharmacy Discount θα βρεις την καλύτερη ενυδατική κρέμα προσώπου για ξηρή επιδερμίδα.

Hint: Η AVENE Les Essentiels Κρέμα Θρέψης & Αναζωογόνησης για πολύ ξηρό δέρμα προσφέρει 6ωρη θρεπτική δράση και καλύτερη προστασία του ξηρού δέρματος. Η κρεμώδης και ταυτόχρονα απαλή σύνθεση πετυχαίνει την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ θρεπτικής και ενυδατικής δράσης, ενώ παράλληλα βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής υφής και ομορφιάς του δέρματος.

Ενυδατική κρέμα προσώπου για αφυδατωμένη επιδερμίδα

Σε περιπτώσεις που νιώθεις την επιδερμίδα σου αφυδατωμένη, θα πρέπει να αναζητήσεις την κατάλληλη ενυδατική ώστε να την αντιμετωπίσεις άμεσα.

Ουσιαστικά, χρειάζεσαι την καλύτερη ενυδατική κρέμα προσώπου για πολύ ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα ώστε να δράσει άμεσα και να νιώσεις ανακούφιση σε μικρό χρονικό διάστημα.

Hint: Η Korres Λευκή Πεύκη είναι μία κρέμα ημέρας για αναπλήρωση όγκου σε πολύ ξηρές και αφυδατωμένες ώριμες επιδερμίδες. Είναι υπέρ-ενισχυμένη ενυδατική κρέμα προσώπου για πολύ ξηρή επιδερμίδα, που έχει αφυδατωθεί και χρειάζεται άμεσα στοχευμένη δράση ενίσχυσης όγκου και πυκνότητας. Αναπληρώνει τα λιπίδια που φθίνουν με το χρόνο, μειώνει την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων και προσφέρει έντονη θρέψη ειδικά στην επιδερμίδα μετά την εμμηνόπαυση.

 

Ενυδατική κρέμα προσώπου για λιπαρή επιδερμίδα 

Είναι πραγματικά μια πρόκληση να βρεις την καλύτερη ενυδατική κρέμα προσώπου για λιπαρή επιδερμίδα, γιατί ένα ακατάλληλο προϊόν μπορεί να επιτείνει και όχι να διορθώσει το πρόβλημα. 

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς σε πρόσωπα με λιπαρή επιδερμίδα, είναι η γυαλάδα. Για αυτό, καλό είναι να αποφύγεις αυτήν την επιπλέον λιπαρότητα που πιθανόν να προσθέσει κρέμα με λιπαρή βάση, όπως γλυκερίνη ή βούτυρο.  

Hint: Η Ac-Norm Seb Adsorb Cream της Frezyderm είναι μία εξειδικευμένη κρέμα προσώπου για τη γυαλάδα, χωρίς φαγεσωρογόνα και parabens, η οποία προσφέρει προσρόφηση και ρύθμιση της λιπαρότητας. Με αντιερεθιστική δράση, προσφέρει σμίκρυνση των πόρων, ενυδάτωση και ματ όψη. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και ως primer προσώπου.

Ενυδατική κρέμα προσώπου για μικτή επιδερμίδα 

Πρόκληση αποτελεί κι η επιλογή ενυδατικής κρέμας προσώπου για μικτή επιδερμίδα, καθώς οι απαιτήσεις αυτού του τύπου δέρματος είναι διαφορετικές και σχεδόν αλληλοσυγκρουόμενες. 

Αυτό που χρειάζεσαι από την κρέμα σου, είναι να σου προσφέρει ενυδάτωση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ παράλληλα η σύνθεση της να μην είναι λιπαρή, καθώς θα διατηρεί την υγρασία του δέρματος αλλά και την παραγωγή σμήγματος ταυτόχρονα.

Hint: H Tolérance HYDRA 10 Fluide της Avène για μικτό δέρμα ενυδατώνει το δέρμα για 48 ώρες και περιέχει υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης που συγκρατεί έως και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό.   

TIP: Για καλύτερη αντιμετώπιση της λιπαρότητας επίλεξε και το κατάλληλο προϊόν καθαρισμού ώστε το δέρμα να είναι καθαρό και ματ όταν θα εφαρμοστεί η κρέμα. 

Hint: Το Avène Cleanance Gel Καθαρισμού ρυθμίζει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος, μειώνει τη γυαλάδα με διάρκεια και καθαρίζει το δέρμα από επιβλαβείς ουσίες.

 

Ενυδατική κρέμα προσώπου για ευαίσθητη επιδερμίδα 

Οι ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος είναι τελείως διαφορετικές από τους υπόλοιπους τύπους επιδερμίδας. 

Το ευαίσθητο δέρμα χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και για αυτό καλό θα είναι να προσέξεις την επιλογή των προϊόντων περιποίησης του προσώπου σου.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι τα συστατικά της κρέμας, τα οποία  πρέπει να ρυθμίζουν τους μηχανισμούς άμυνας του δέρματος ώστε να μην ερεθίζεται εύκολα από εξωτερικούς παράγοντες, όπως οι κλιματικές και οι ψυχολογικές αλλαγές (άγχος, ορμονικές αλλαγές ηλικίας, εγκυμοσύνη). 

Hint: Η La Roche Posay Toleriane Sensitive είναι μία κρέμα ενυδάτωσης προσώπου​ που καταπραΰνει, προστατεύει και ενυδατώνει. Επίσης, διαθέτει πρεβιοτικά που συμβάλλουν στη διατήρηση του μικροβιώματος.

Ενυδατική κρέμα προσώπου για ακνεϊκή επιδερμίδα 

Η ακμή είναι μία δερματολογική διαταραχή, που μπορεί να εμφανιστεί τόσο στους ανήλικους όσο και στους ενήλικους. Ωστόσο, όποτε και αν εμφανιστεί, μπορεί να είναι μία δυσάρεστη κατάσταση. 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα ήπιας, μέτριας ή σοβαρής ακμής τότε χρειάζεσαι μία εξειδικευμένη ενυδατική κρέμα για ακνεϊκή επιδερμίδα

Hint:  Η Ac-Norm Total Control Cream της Frezyderm έχει ισχυρή αντιακνεϊκή δράση, είναι πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα υψηλής δραστικότητας, που ρυθμίζουν τη λιπαρότητα, ομαλοποιούν την υφή της επιδερμίδας και βελτιώνουν κύστες και ουλές. 

 

Η καλύτερη ενυδατική κρέμα προσώπου για άνδρες 

Στο Pharmacy Discount θα βρεις προϊόντα περιποίησης προσώπου για τον άνδρα.

Άλλωστε, αυτό που κυρίως χρειάζεσαι είναι να διατηρείς την υγρασία και την ελαστικότητα του δέρματος, ώστε να παραμένει λείο και λαμπερό καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, ειδικά αν έχεις ευαίσθητο δέρμα που ταλαιπωρείται από το συχνό ξύρισμα.

Hint: Η WELEDA MEN Moisture Cream Κρέμα Ενυδάτωσης προσφέρει φυσική περιποίηση καθώς με δεκαετίες εμπειρίας έχει συνθέσει μία σειρά περιποίησης φρέσκων προϊόντων για τον άντρα. Περιέχει βιολογική τζοτζόμπα, σησαμέλαιο κι εκχυλίσματα από δενδρομολόχα που προστατεύουν, καταπραΰνουν κι ενυδατώνουν το δέρμα. 

TIP: Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα εφάρμοσε κρέμα ενυδάτωσης προσώπου το πρωί και το βράδυ. Η  ενυδατική, που χρησιμοποιείς το πρωί, καλό θα είναι να περιέχει SPF και αντιοξειδωτικά για να προστατεύει το δέρμα από τον ήλιο και τους άλλους επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες. Το βράδυ, η ενυδατική θα σε βοηθήσει στην αναπλήρωση των κυττάρων και την υγρασία της επιδερμίδας.

 

Ποια ενυδατική κρέμα προσώπου να επιλέξεις ανάλογα την ηλικία; 

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας δεν είναι ζήτημα ηλικίας. Η ενυδατική κρέμα προσώπου είναι χρήσιμη για νεανικές όσο και για πιο ώριμες επιδερμίδες. 

Ακόμη και αν δεν υπάρχουν ζητήματα όπως δυσχρωμίες, ακμή ή έντονη ξηρότητα, το δέρμα χρειάζεται φροντίδα για να ανταπεξέλθει σε καταστάσεις που το επιβαρύνουν, όπως ο ήλιος, τα καυσαέρια και το στρες. 

Note: Μην ξεχνάς ότι ένα αντηλιακό προσώπου είναι απαραίτητο για την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.  

Καθώς περνά ο χρόνος, το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και την σφριγηλότητά του. Οι ρυτίδες είναι ένα σημάδι ελλιπούς ενυδάτωσης και φροντίδας ενώ χάνει σταδιακά την λάμψη του και δείχνει κουρασμένο και θαμπό. 

Στο Pharmacy Discount θα βρεις μία μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης που καλύπτει τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας και ηλικιακής ομάδας. 

Παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες για κάθε ηλικία:

#Για 20+ 

Σε ηλικίες μετά τα 20, η επιδερμίδα είτε εμφανίζει λιπαρότητα και γυαλάδα, είτε ταλαιπωρείται ακόμη με ακμή. Η ενυδατική κρέμα προσώπου που θα επιλέξεις για την ηλικία των 20, θα διαθέτει σμηγματορυθμιστικά συστατικά για να μειώνει τη λιπαρότητα. 

Αν από την άλλη, χρειάζεσαι θεραπεία για ακμή, χρειάζεσαι και την καλύτερη ενυδατική κρέμα προσώπου για 20+ ώστε να αποτρέψει την ξηρότητα που πιθανώς να προκαλέσει η θεραπεία.

Το Pharmacy Discount προτείνει:
LA ROCHE POSAY Hydraphase HA Light Cream 50ml

#Για 30+ 

Η ηλικία των 30 ετών είναι συνήθως ένα χρονικό σημείο που οι περισσότερες γυναίκες φροντίζουν περισσότερο για το δέρμα τους, με στόχο να διατηρήσουν την νεανικότητα και την σφριγηλότητα του. Η ενυδατική κρέμα προσώπου για τις ηλικίες των 30+ απαραιτήτως πρέπει να διαθέτει ενυδατικούς και τονωτικούς παράγοντες.

Σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο τρόπος ζωής. Οι ατελείωτες ώρες δουλειάς, η έλλειψη ύπνου, η κακή διατροφή, οι περιβαλλοντικές συνθήκες επιβαρύνουν σημαντικά την επιδερμίδα και της στερούν τη λαμπρότητα της.

Είναι η περίοδος που αρχίζουν να εμφανίζονται οι πρώτες λεπτές γραμμές, ενώ είναι πιθανόν να επανεμφανιστούν και σημάδια ακμής. 

Η καλύτερη ενυδατική κρέμα προσώπου λοιπόν είναι αυτή που αντιμετωπίζει καλύτερα το όποιο πρόβλημα ή την αδυναμία που τυχόν έχει παρατηρηθεί. 

Το Pharmacy Discount προτείνει:


#Για 40+ 

Η επόμενη δεκαετία βρίσκει τη γυναίκα πιο όμορφη και πιο κατασταλαγμένη από ποτέ, όμως είναι αντιμέτωπη με πολλές προκλήσεις. 

Η καριέρα, οι οικογενειακές υποχρεώσεις, οι προσωπικές φιλοδοξίες και όλα όσα τρέχει να προλάβει καθημερινά της φορτώνουν επιπλέον κούραση και άγχος. Παράλληλα, έρχεται αντιμέτωπη με τα πρώτα σημάδια της εμμηνόπαυσης. 

Η ενυδατική κρέμα προσώπου για ηλικίες 40+, έχει δύο ρόλους.

  • Αποτελεσματική ενυδάτωση: Στην ηλικία των 40 ετών και μετά, αρχίζει να παρατηρείται μείωση στην παραγωγή οιστρογόνων και συνεπώς μείωση κολλαγόνου και ελαστίνης. Παράλληλα, συχνά παρατηρούνται αλλαγές στην υγρασία της επιδερμίδας για αυτό και δημιουργείται ανάγκη για επιπλέον ενίσχυση και αναζωογόνηση.
  • Αντιγηραντική δράση: Οι πρώτες λεπτές γραμμές στο πρόσωπο σταδιακά γίνονται πιο βαθιές, αφού το δέρμα χάνει σιγά σιγά την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα του. 

Για να επιλέξεις την καλύτερη ενυδατική κρέμα προσώπου για ηλικίες 40+ καλό είναι να λάβεις υπόψη τις ανάγκες σου σε ενυδάτωση, τόνωση και ανάπλαση της επιδερμίδας.

Το Pharmacy Discount προτείνει:

#Για 50+ 

Στην ηλικία των 50+ ετών οι ανάγκες του δέρματος μεταβάλλονται και πάλι.  Η ενυδατική κρέμα προσώπου για 50+ έτη, είναι λοιπόν το κυριότερο καλλυντικό στο νεσεσέρ σου. 

Οι γυναίκες που βρίσκονται στο στάδιο της εμμηνόπαυσης εμφανίζουν αρκετά μειωμένη παραγωγή οιστρογόνων, με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι πιο ξηρό και να σπάει πιο εύκολα. Οι ρυτίδες μοιάζουν να γίνονται πιο βαθιές και είναι πιθανόν να εμφανιστούν και κοκκινίλες. 

Η καλύτερη ενυδατική κρέμα προσώπου για ηλικίες 50+ έχει αντιγηραντική και τονωτική δράση ενώ πρέπει να είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά.

Το Pharmacy Discount προτείνει:

FREZYDERM Diamond Velvet Moisturizing Cream Ενυδατική Κρέμα Προσώπου για Ώριμο Δέρμα 50ml

#Για 60+ 

Στην ηλικιακή ομάδα των 60 ετών, η αντιγηραντική δράση είναι το ζητούμενο. Η ενυδατική κρέμα προσώπου για ηλικίες 60+ προσφέρει πλούσια αλλά όχι λιπαρή υφή και συστατικά που ενισχύουν την λάμψη της επιδερμίδας, την κρατούν ενυδατωμένη και προστατευμένη από εξωτερικούς παράγοντες. 

Σε αυτό βοηθούν και τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης που έχουν ως βασικό τους στόχο τη θρέψη της επιδερμίδας, ανάλογα με τις ανάγκες της.

Η καλύτερη ενυδατική κρέμα προσώπου για 60 ετών και άνω είναι αυτή που σε κάνει να νιώθεις την επιδερμίδα σου απαλή και λεία και χαρίζει ροδαλή όψη και λαμπερό αποτέλεσμα. Κάνε την αρχή επιλέγοντας μια καλή ενυδατική και αντιρυτιδική κρέμα προσώπου.

Το Pharmacy Discount προτείνει:
LIERAC Premium La Creme Voluptueuse 50ml (3508240005122) - sqin.gr

Τελικά, ποια είναι η καλύτερη ενυδατική κρέμα προσώπου;

Αυτή είναι η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, καθώς είναι εξαιρετικό σημαντικό να βρεις την απάντηση για την καλύτερη υγεία του δέρματός σου.  Ωστόσο, είναι το ίδιο σημαντικό να επιλέξεις με βάση τους παραπάνω παράγοντες και να δοκιμάσεις τα προϊόντα που πληρούν τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Η επιλογή της καλύτερης ενυδατικής κρέμας είναι στο χέρι σου, βρίσκοντας μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα περιποίησης προσώπου στο Pharmacy Discount.


 

Το PharmacyDiscount είναι πάντα δίπλα σας! 



416 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 41.60€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 41.60€
41.60€
678 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 62.68€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 127.91€
67.79€
412 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 41.92€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 73.55€
41.19€
164 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 16.60€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 25.54€
16.35€
190 Πόντοι
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 20.69€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 41.39€
19.04€