ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Νέες τάσεις αρωματισμού για αυτό το καλοκαίρι!

Νέες τάσεις αρωματισμού για αυτό το καλοκαίρι!

 

Νέες τάσεις αρωματισμού για αυτό το καλοκαίρι!!


Γρήγορος και πρακτικός ο ψεκασμός του αγαπημένου μας eau de toilette ή αρώματος αποτελεί μία όμορφη καθημερινή μας συνήθεια.
Τα λάδια, οι πούδρες, αλλά και οι κρέμες σώματος προσφέρουν επίσης μία εναλλακτική λύση στον καθημερινό μας αρωματισμό.

Τα προϊόντα μπάνιου

για μιά στιγμή χαλάρωσης
 
Tο gel douche αποτελεί το κατεξοχήν best seller, καθώς είναι το πιό φθηνό από τα προϊόντα αρωματισμού. Δυστυχώς, όμως, το άρωμά του δεν διαρκεί πολύ στην επιδερμίδα, όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα που ξεβγάζονται με το νερό. Αντιθέτως, το άρωμα στα λάδια ντους διαρκεί πολύ περισσότερο, καθώς έχουν την τάση να δημιουργούν ένα προστατευτικό φίλμ πάνω στην επιδερμίδα που δεν φεύγει εύκολα με το ξέβγαλμα.
 

Η κρέμα σώματος

για να ενισχύσουμε τη δράση του αρώματος
 
Στην Αμερική συνηθίζουν την τεχνική layering, κατά την οποία χρησιμοποιούν γαλάκτωμα ή κρέμα σώματος ελαφρώς αρωματισμένη, σαν βάση για το άρωμά τους. Στην Γαλλία, αυτή την τεχνική την ονομάζουν ''εσώρουχο του δέρματος''. Τα γαλακτώματα και οι κρέμες σώματος, που είναι ελαφρώς αρωματισμένες αποτελούν έναν εξέχοντα τρόπο να ενισχυθεί η δράση της διάχυσης της μυρωδιάς, καθόλη τη διάρκεια της μέρας ή της νύχτας. Αυτό συμβαίνει γιατί η επιδερμίδα όταν είναι καλά ενυδατωμένη μπορεί και απορροφά όσο το δυνατόν πιό πολλές αρωματικές νότες και τις διαχέει για περισσότερη ώρα.
Πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και της έντονης ζέστης επιλέγουν μία ελαφρώς αρωματισμένη κρέμα σώματος και όχι το άρωμά τους για μία πιό διακριτική παρουσία ή επειδή δεν ανέχονται τα προϊόντα που έχουν οινόπνευμα.
 

Η δική μας πρόταση:


Χρησιμοποιήστε την κρέμα σώματος στους ώμους σας και όταν απορροφηθεί καλά, ψεκάστε από πάνω το αγαπημένο σας άρωμα!! Προσοχή, όμως, η κρέμα σώματος θα πρέπει να είναι ίδια με το άρωμα της επιλογής σας, αν δεν θέλουμε να έχουμε αρωματική δυσαρμονία!
 

Τα λάδια σώματος

για μία επιδερμίδα που λάμπει
 
Το λάδι σώματος δρά αισθησιακά πάνω στην επιδερμίδα αφήνοντάς την βαθιά ενυδατωμένη και λαμπερή!!! Ακόμη της χαρίζει ελαστικότητα και μία λαμπερή λάμψη! Το l'Huile Prodigieuse της Nuxe αποτελεί τον κυρίαρχο στα λάδια σώματος , όπου η επιτυχία του οδήγησε στη δημιουργία του αρώματος Prodigieuse,le parfum . Στο χώρο του φαρμακείου υπάρχει μία μεγάλη γκάμα σε λάδια σώματος, που απορροφώνται άμεσα ,χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας σε κανονική μορφή ή doré για μία πιο ηλιοκαμμένη επιδερμίδα. Τα λάδια αυτά ,που είναι ελαφρώς αρωματισμένα ,μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους, χωρίς τη χρήση αρώματος .Τέλος διακρίνονται για την πολλαπλή χρήση τους,καθώς ενυδατώνουν το πρόσωπο,το σώμα ,αλλά και τα μαλλιά!!!!
 

Το άρωμα στα μαλλιά

για μία αισθησιακή παρουσία

Η τάση αυτή που διαδίδεται στη Ευρώπη, τον τελευταίο χρόνο, προέρχεται από την Ιαπωνία, όπου οι γυναίκες αρωματίζουν πιο εύκολα τα μαλλιά τους, από το σώμα τους. Τα μαλλιά  έχουν την ιδιότητα, σε αντίθεση με την επιδερμίδα, να απορροφούν καλύτερα τα αρώματα. Από την άλλη πλευρά, αυτά τα αρώματα λειτουργούν αποτρεπτικά στο να αποπρροφήσουν τα μαλλιά τις λιγότερες ευχάριστες οσμές, όπως της νικοτίνης και των φαγητών.
 
Σημασία δεν έχει η μορφή του αρώματος που θα επιλέξετε για να μπορέσετε αυτό το καλοκαίρι να αισθανθείτε όμορφες και σαγηνευτικές, όσο να απολαύσετε με όλες τις αισθήσεις σας τις απαλές και ζεστές νότες του!

Ελίνα Δαρατσιανού Πασχαλίδου
127 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 12.66€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 25.31€
12.66€
162 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 16.19€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 32.38€
16.19€