ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
La Roche Posay Hyalu - Ανακάλυψέ το!

La Roche Posay Hyalu - Ανακάλυψέ το!

HYALU B5 SERUM

Η δερματολογική, επανορθωτική καινοτομία που 'γεμίζει' την ευαίσθητη επιδερμίδα. Βοηθήστε το δέρμα σας να ξεδιψάσει με τον νέο ορό υαλουρονικού οξέος της la Roche-Posay HYALU B5, ένα αντιρυτιδικό συμπύκνωμα που κλινικά αποδεδειγμένα αναζωογονεί και επανορθώνει το δέρμα σε μια μόνο μέρα. Η επιδερμίδα ανακτά άμεσα την ελαστικότητα, την απαλότητα και την υγιή της όψη, ενώ οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται αισθητά.

 

Το Serum HYALU B5 της La Roche-Posay είναι ένα καινοτόμο προϊόν για την αφυδατωμένη επιδερμίδα, που δείχνει σημάδια γήρανσης, καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά της σύγχρονης κοσμετολογίας δημιουργείται ένας ορός ,που προσφέρει όχι μόνο βαθιά ενυδάτωση, αλλά και συμβάλλει στην αύξηση της πυκνότητας της ευαίσθητης και δυσανεκτικής επιδερμίδας. Η μοναδική και αναζωογονητική σύνθεσή του με 2 τύπους καθαρού Υαλουρονικού Οξέος, Βιταμίνη Β5 και Madecassoside, υπόσχεται να αφήσει την επιδερμίδα αναζωογονημένη, να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, αλλά και να δράσει αποτελεσματικά στην απώλεια όγκου και ελαστικότητας της ώριμης και ευαίσθητης επιδερμίδας.Το μεγαλύτερο μόριο λειτουργεί στην επιφάνεια του δέρματος για να μειώσει τις ρυτίδες και να ξαναγεμίσει το δέρμα, ενώ το μικρότερο μόριο είναι ικανό να διεισδύσει ακόμη πιο βαθιά μέσα στο δέρμα για να αυξήσει τον όγκο και την ελαστικότητα του. Η βιταμίνη B5 είναι γνωστή για τις απαλυντικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες. Ακόμη συμβάλλει στην αναγέννηση της επιδερμίδας, αλλά και στην αύξηση της αντοχής της. Τέλος, το Madecassoside είναι ένα καταπραϋντικό δραστικό συστατικό από την Κεντρική Ασία που βοηθά στο γέμισμα των ρυτίδων.
 
Η Γνώμη του Pharmacy Discount
 
Δροσερό και πολύ ενυδατικό gel ,που προσφέρει μία άμεση δροσιά στην επιδερμίδα.Το άρωμά του είναι ελαφρύ και διακριτικό. Μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί μόνο του ,χωρίς τη χρήση ενυδατικής κρέμας αν η επιδερμίδα σας είναι κανονική-μικτή, καθώς είναι αρκετά πλούσιο. Η έξυπνη συσκευασία με το δοσομετρικό του σταγονόμετρο κάνει τη χρήση του πολύ εύκολη. Η επιδερμίδα φαίνεται ξεκούραστη και λαμπερή.
 

Ελίνα Δαρατσιανού Πασχαλίδου