ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
7+1 Καλύτερες αντιρυτιδικές κρέμες προσώπου για 40+!

7+1 Καλύτερες αντιρυτιδικές κρέμες προσώπου για 40+!

Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια είναι πιο έντονες; Οι σκούρες κηλίδες και οι δυσχρωμίες κάνουν την εμφάνιση τους, ενώ οι λεπτές γραμμές έκφρασης βαθαίνουν;  

Είναι απόλυτα λογικό, όσο πλησιάζεις ή ξεπερνάς τα 40, να βλέπεις αλλαγές στο πρόσωπό σου. 

Δεν υπάρχει λόγος για πανικό, καθώς με τις κατάλληλες αντιρυτιδικές κρέμες προσώπου, μπορείς να αντιμετωπίσεις όλα τα παραπάνω αλλά και ότι άλλο παρατηρήσεις να αλλάζει στην επιδερμίδα σου. 

Παράγοντες που επηρεάζουν το δέρμα μας όσο μεγαλώνουμε

Μεγαλώνοντας, το δέρμα τείνει να εμφανίζει πιο συχνά κοκκινίλες, ξηρότητα, σκληρότητα ή ακόμη και φαγούρα.

Είναι δύσκολο να προσδιοριστούν οι ακριβείς αιτίες αυτής της μεταβολής, καθώς το δέρμα μπορεί να επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες όπως: 

  • Ηλικία
  • Διατροφή
  • Έκθεση στον ήλιο
  • Κάπνισμα
  • Ρύπανση
  • Στρες

Με αυτά τα δεδομένα, καταλαβαίνεις ότι οι αντιγηραντικές κρέμες προσώπου αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ρουτίνας περιποίησής σου.

Τι πρέπει να περιέχει μια αντιρυτιδική κρέμα προσώπου; 

Δεν πρέπει να σε πτοεί τίποτα, ακόμη και αν έχεις αρχίσει να βλέπεις τα πρώτα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό σου. Για να γίνει ομαλά αυτή η αλλαγή, μπορείς να λάβεις τα μέτρα σου. 

Η καλύτερη αντιρυτιδική κρέμα προσώπου περιλαμβάνει συνήθως συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, πεπτίδια. Συγκεκριμένα:

  • Ρετινόλη ή βιταμίνη Α για την καταπολέμηση των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης.
  • Πεπτίδια, για την επανόρθωση των φθορών στην επιδερμίδα.
  • Αντιοξειδωτικά κατά των ελεύθερων ριζών.
  • Υαλουρονικό οξύ, για την ανάκτηση της ελαστικότητας και της απαλότητας της επιδερμίδας.
  • Ceramides, για την σωστή ενυδάτωση.
  • Άλλους θρεπτικούς παράγοντες για την αντιμετώπιση επιμέρους προβλημάτων.

SOS: Προσοχή στους συνδυασμούς των συστατικών ρετινόλη και βιταμίνη C καθώς το ένα εξουδετερώνει τη δράση του άλλου. 

Μην ξεχνάς:

Απαραίτητη είναι η καθημερινή χρήση αντηλιακού όλο το χρόνο ή μίας κρέμας προσώπου με SPF, για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Οι 7+1 καλύτερες αντιρυτιδικές κρέμες προσώπου 

Οι αλλαγές στον οργανισμό και ειδικά στο δέρμα μπορεί να συμβούν είτε σταδιακά είτε πιο απότομα. Ανάλογα με τις ανάγκες ή τις αδυναμίες στο δέρμα σου μπορείς να διαλέξεις μία ή περισσότερες κρέμες σύσφιξης προσώπου.

Έτσι η καλύτερη αντιρυτιδική κρέμα προσώπου για τα 40 μπορεί να καλύψει τα περισσότερα ζητήματα με το δέρμα, που θα έχεις αυτό το διάστημα στη ζωή σου.

Καλό θα είναι επίσης, να εντάξεις στην καθημερινότητα σου μία αντιγηραντική κρέμα ματιών, καθώς η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητη και είναι το πρώτο τμήμα του προσώπου που επηρεάζεται από την κούραση και την έλλειψη ενυδάτωσης ή ύπνου. 

Το Pharmacy Discount προτείνει:

APIVITA Wine Elixir  Αντιρυτιδική Κρέμα για Σύσφιξη & Lifting Ελαφριά Υφή 50ml

Το Pharmacy Discount προτείνει:

VICHY LIFTACTIV SPECIALIST Collagen Specialist Κρέμα Προσώπου 50ml

Το Pharmacy Discount προτείνει:

FREZYDERM Anti-Wrinkle Rich Day Cream 45+ Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας 50ml

Η καλύτερη συσφικτική κρέμα προσώπου είναι αυτή που μετά την εφαρμογή της νιώθεις το δέρμα σου πιο λαμπερό, απαλό και υγιές και μετά από την συχνή της χρήση μειώνονται οι λεπτές γραμμές, οι δυσχρωμίες και το σχήμα του προσώπου είναι πιο σφικτό. 

Οι κρέμες προσώπου για 40 ετών είτε είναι ημέρας, είτε νύχτας, έχουν κυρίως ενυδατικό και αναπλαστικό ρόλο. Ανακάλυψε την καλύτερη αντιρυτιδική κρέμα προσώπου για την ηλικία των 40 ετών ώστε η επιδερμίδα να ανακτήσει άμεσα τη λάμψη και τη δροσιά της, και να αποβάλλει τη θαμπάδα και τις γραμμές έκφρασης.

Η καλύτερη αντιρυτιδική κρέμα προσώπου έχει ακόμη πιο σημαντικό ρόλο να επιτελέσει. Με πλούσια αλλά όχι λιπαρή υφή, η κρέμα σου θα απορροφάται εύκολα και θα μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες έκφρασης. Αφήνει την επιδερμίδα πιο απαλή και ενυδατωμένη, με λιγότερες λεπτές γραμμές και σημάδια, που προκαλεί κυρίως η ηλιακή ακτινοβολία.

Το Pharmacy Discount προτείνει:

DARPHIN Exquisage Beauty Revealing Cream Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου 50ml

Το Pharmacy Discount προτείνει:


Το Pharmacy Discount προτείνει:

KORRES Λευκή Πεύκη Κρέμα Ημέρας Αναπλήρωσης Όγκου για Κανονικές/Μικτές & Ώριμες Επιδερμίδες 40ml

Το Pharmacy Discount προτείνει:

CAUDALIE Premier Cru The Rich Cream Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου για Ξηρή Επιδερμίδα 50ml

Το Pharmacy Discount προτείνει:

SKINCEUTICALS A.G.E. Interrupter Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου 50ml

Η καλύτερη αντιρυτιδική κρέμα προσώπου προσφέρει δραστικά συστατικά αλλά και εύκολη απορρόφηση. Η ενισχυμένη σύνθεση της δρα στα σημάδια ορμονικής γήρανσης της επιδερμίδας, περιορίζοντας την ξηρότητα, την απώλεια πυκνότητας και σφριγηλότητας. 

Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου στα 40+: Σίγουρα ναι! 

Η περιποίηση προσώπου μετά τα 40 είναι μία διαδικασία, που αν γίνει σωστά, εκτός από αποτελέσματα στην εμφάνιση, θα έχει αποτελέσματα και στην ψυχολογία σου. Είναι άλλωστε, σημαντικό να νιώθεις καλά, να έχεις αυτοπεποίθηση και αυτή η όμορφη αίσθηση να εκπέμπεται. Ωστόσο, συχνά λόγω έλλειψης χρόνου, πίεσης αλλά και πιθανών άλλων προβλημάτων, τείνεις να αμελείς την ρουτίνα ομορφιάς σου.

Ακόμη και αν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και οι δυνατότητες λίγες, με την κατάλληλη αντιρυτιδική συσφικτική κρέμα προσώπου θα έχεις βάλει τις σωστές βάσεις για μια αντιγηραντική ασπίδα του δέρματος σου. 

TIP: Ξεκίνα να χρησιμοποιείς και serum προσώπου για την ηλικία των 40 ετών, που εκτός από ενυδατική και αντιρυτιδική δράση, θα προσφέρει τόνωση και φρεσκάδα στην επιδερμίδα σου.

Έχουν αποτέλεσμα οι αντιρυτιδικές κρέμες; 

Στο ερώτημα αν οι κρέμες σύσφιξης προσώπου έχουν ορατά αποτελέσματα ή όχι, μπορείς να απαντήσεις εύκολα μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο θα εφαρμόζεις την ενυδατική αντιγηραντική κρέμα προσώπου, που αρμόζει στον τύπο της επιδερμίδας και την ηλικία σου. 

Μέχρι όμως, να συμβεί αυτό, χρησιμοποιώντας καθημερινά προϊόντα περιποίησης προσώπου βελτιώνεις σημαντικά τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας σου καθώς τις προσφέρεις μοναδικά θρεπτικά συστατικά και ενισχύεις την ελαστικότητα της. 

Συνδύασε την αντιγηραντική συσφικτική κρέμα προσώπου με κρέμα ματιών, ορό και αμπούλες περιποίησης για μια ολοκληρωμένη εμπειρία και πιο άμεσο αποτέλεσμα.

TIP: Η ενυδατική αντιγηραντική κρέμα προσώπου πρέπει να εφαρμόζεται και στο λαιμό και στο ντεκολτέ για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. 

Πότε θα δω αποτελέσματα από την χρήση αντιρυτιδικής; 

Το σίγουρο είναι ότι η skincare ρουτίνα σου πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και κατάλληλη για την επιδερμίδα σου και τις ανάγκες της. Όταν καταλήξεις στα αγαπημένα σου προϊόντα περιποίησης, ακολούθησε καθημερινά τα βήματα της ρουτίνας και τα πρώτα αποτελέσματα θα είναι ορατά τις επόμενες ημέρες.

  • Αρχικά θα νιώσεις την επιδερμίδα σου πιο ενυδατωμένη και ελαστική
  • Το δέρμα σου θα δείχνει πιο υγιές και θα λάμπει.
  • Στη συνέχεια θα δεις τις λεπτές γραμμές να μειώνονται και τις ρυτίδες έκφρασης να μετριάζονται σταδιακά. 
  • Ο όγκος του δέρματος θα επιστρέφει και το περίγραμμα του προσώπου θα βελτιώνεται.
  • Η χρήση της πρέπει να γίνεται σταθερά μία - δύο φορές την ημέρα για αρκετές εβδομάδες.
  • Η καλύτερη αντιρυτιδική κρέμα προσώπου για σένα είναι αυτή που απορροφάται γρήγορα από το δέρμα σου, δεν αφήνει λιπαρότητα αλλά ούτε και ξηρότητα και μετά την εφαρμογή της το δέρμα σου είναι αναζωογονημένο.
  •  Μην ξεχνάς το πρωί, να εφαρμόζεις και αντηλιακή κρέμα.

TIP: Μόλις δεις μεγάλη διαφορά στο πρόσωπο σου, μην σταματήσεις ή μην αμελήσεις την διαδικασία περιποίησης. Συνέχισε για να διατηρήσεις την καλή του εμφάνιση και κατ’ επέκταση και την αυτοπεποίθηση σου.

Αξίζει να σημειώσουμε:

Για πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική περιποίηση προσώπου, χρησιμοποίησε προϊόντα για την υγιεινή και τον καλλωπισμό σου, με ενυδατική και συσφικτική δράση, ώστε να βελτιστοποιείς τα αποτελέσματα της κρέμας αντιγήρανσης σου.

Στο Pharmacy Discount θα βρεις αφρόλουτρα, σαμπουάν, σαπούνια και άλλα προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης, που σέβονται το pH του δέρματος και δεν επηρεάζουν το μικροβίωμα του.

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα αντιγήρανσης και σύσφιξης προσώπου και κάνε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου.



Το PharmacyDiscount είναι πάντα δίπλα σας! 




431 Πόντοι
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 53.90€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 98.00€
43.12€
239 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 21.72€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 43.45€
23.90€
896 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 71.66€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 89.58€
89.58€
390 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 39.01€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 73.60€
39.01€