ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Χέρια για φίλημα!

Χέρια για φίλημα!

Το να φοράμε γάντια στα χέρια μας όλο τον χειμώνα δε σημαίνει απαραίτητα ότι τα προστατεύουμε και ολοκληρωτικά .
Τα χέρια μας κατά τη διάρκεια του χειμώνα έχουν μία δύσκολη καθημερινότητα. Εκτίθενται στις χαμηλές θερμοκρασίες, που τα ξηραίνουν αφήνοντας μια δυσαρεστη αίσθηση τραβήγματος, καύσου και ερυθρότητας καθιστώντας την επιδερμίδα συχνά εύθραυστη.
Το συχνό πλύσιμο των χεριών, αλλά και η χρήση χημικών, έχουν σαν αποτέλεσμα τα χέρια να χάνουν την απαραίτητη υγρασία τους, η οποία αποτελεί τη φυσική ασπίδα της επιδερμίδας.
Για να μπορέσουμε, λοιπόν, να αποφύγουμε όλα αυτά τα δυσάρεστα συμπτώματα της επιδερμίδας μας, η μόνη λύση είναι η καλή ενυδάτωση.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να πούμε αντίο στα ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια εξαιτίας του κρύου επιλέγοντας και προτείνοντάς σας τις 10 καλύτερες κρέμες χεριών .


1. AVENE COLD CREAM CREME MAINS 50ML

Οι θρεπτικές, καταπραϋντικές και προστατευτικές ιδιότητες της Cold Cream Avene επαναφέρουν τη δερματική άνεση στο ευαίσθητο αυτό δέρμα που έχει έλλειμμα σε λιπίδια και νερό. Εμπλουτισμένη με σουκραλφάτη, επανορθωτικός παράγοντας, ανακουφίζει, τρέφει και προστατεύει τα ταλαιπωρημένα χέρια από τις κλιματικές επιθέσεις και τις δουλειές του σπιτιού.Με ευχάριστο και διακριτικό άρωμα,δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας.
 

2. APIVITA ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ ΓΙΑ ΞΗΡΑ - ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ 50ML

Ενυδατώνει τα χέρια και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Θεραπεύει τα ξηρά, σκασμένα χέρια και αποκαθιστά τον υδροφιλικό φραγμό των χεριών . Η ιδανική κρέμα για τα χέρια που επηρεάζονται από το κρύο καιρό, τη χειρωνακτική εργασία, τα δερματολογικά προβλήματα και το έκζεμα. Περίεχει φυτικά ενεργά συστατικά όπως βάλσαμο , μαστίχα, shea butter, πανθενόλη, βιταμίνη Ε.
 

3. NEUTROGENA MOISTURIZING& HYGIENE ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 50ML 

Χάρη στην εξαιρετικά απαλή σύνθεση με βούτυρο καριτέ και κερί μέλισσας, η κρέμα χεριών άμεσης επανόρθωσης προσφέρει εντατική φροντίδα και ανακούφιση της επιδερμίδας για 24 ώρες.Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή αφήνει τα χέρια αισθητά, απαλά και βελούδινα με ένα απαλό άρωμα.


4. ARIS PASCHALIDIS HAND CREAM ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ARGAN ΓΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ 75ML

Χάρη στο έλαιο argan και στην αλόη που περιέχει, ενυδατώνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα,χωρίς να  αφήνει κατάλοιπα. Τα χέρια παραμένουν ενυδατωμένα ακόμη και μετά τη χρήση νερού ,χάρη στο λεπτό υδρολιπιδικό φίλμ που δημιουργεί . Με ευχάριστο άρωμα και σε καταπληκτική τιμή .


5.
PHAOS HAND CREAM 75ML

Χάρη στην τεχνολογία νιοσωμάτων, διεισδύει ταχύτερα και βαθύτερα στην επιδερμίδα από τις κοινές κρέμες χεριών, χαρίζοντας άμεσα απολαυστική ενυδάτωση και απαλότητα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.Εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό οξύ, Γάλα γαϊδούρας, Πανθενόλη, Αλλαντοΐνη, & βιταμίνη Ε, απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα αόρατο φίλμ στην επιδερμίδα που εμποδίζει την απώλεια υγρασίας.

6. PANTHENOL EXTRA HAND CREAM 75ML
Panthenol Extra Hand Cream περιέχει 5% Πανθενόλη και είναι ενισχυμένη με 5% Ουρία. Η συνδυασμένη δράση αυτών των συστατικών ενυδατώνει έντονα τα ταλαιπωρημένα και σκασμένα χέρια και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλαση τους. Η  καθημερινή χρήση της προστατεύει τα χέρια από την επίδραση του περιβάλλοντος (ήλιος, αέρας, κρύο) και τη δράση απορρυπαντικών. Απορροφάται άμεσα από το δέρμα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.
 

7. DARPHIN ALL-DAY HYDRATING HAND AND NAIL CREAM WITH ROSE WATER 75ML
Η κομψή και αισθητική υφή της Darphin Creme Mains & Ongles Hydratation Continue  ενυδατώνει χέρια και νύχια όλη την ημέρα . Η Creme Mains & Ongles Hydratation Continue της Darphin χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της φροντίδας στο Ινστιτούτο Darphin. Διεισδύει γρήγορα και χωρίς να αφήνει λιπαρή ταινία.Το 85% των συστατικών της Darphin Creme Mains & Ongles Hydratation Continue είναι φυσικής προέλευσης.

8. EUBOS HAND REPAIR & CARE CREAM 75ML 
Ειδικά εμπλουτισμένη σύνθεση σε φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, αλλαντοΐνη, και το πολυενεργό σύμπλεγμα βιταμίνης Ε και πανθενόλης. Ειδικά περιποιητικά έλαια προστατεύουν από την ξηρότητα και το σκάσιμο του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν βελούδινη απαλότητα. Απορροφάται γρήγορα και δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση.
 
9. KORRES ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ ΑΜΥΓΔ. & ΚΑΡΙΤΕ.75 ML
Θρεπτική, μη λιπαρή κρέμα χεριών ιδανική για ξηρά/σκασμένα χέρια. Το βούτυρο Karite, σε συνδυασμό με το Αμυγδαλέλαιο και την προβιταμίνη B5, ενυδατώνει και τρέφει σε βάθος τα σκασμένα χέρια, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και τη λεία όψη της επιδερμίδας. 

 

10. ROGER & GALLET ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ & ΝΥΧΙΩΝ 30ML
Ενυδατώνει, θρέφει, προστατεύει και δυναμώνει τα χέρια και τα νύχια με άμεση απορρόφηση για πολύ ξηρή επιδερμίδα,σε υπέροχα αρώματα .