ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Eye Patches: Κρυφά Όπλα και Στυλ στην Καθημερινότητα

Eye Patches: Κρυφά Όπλα και Στυλ στην Καθημερινότητα

Περνάς ώρες μπροστά από τον υπολογιστή για data entry, ενημέρωση των σημειώσεων και των ραντεβού σου, για να περιγράψεις όλα εκείνα τα υπέροχα που έφερες μόλις στο φυσικό κατάστημά σου. Είσαι λάτρης της παλιάς, καλής γραφής με το στυλό και γράφεις-σβήνεις, ξαναγράφεις-ξανασβήνεις και τελειωμό δεν έχεις. Ράβεις, κεντάς, μαγειρεύεις και τα μάτια σου τρέχουν από το ολόφρεσκο, πλην ενοχλητικό κρεμμύδι...κάνεις, εν πάση πριπτώσει, τόσες δουλειές καθημερινά, που όσο και να θέλεις, νοιώθεις τα μάτια σου κουρασμένα, θαμπά, το δέρμα σου γύρω από αυτά να σε “τραβάει”, να ξεραίνεται, με μαύρους κύκλους και ψεγάδια. Και πώς να έχεις την εικόνα αυτή, σε μια εποχή σαν τη δική μας, με τόσα προϊόντα ομορφιάς στα “πόδια” σου, έτοιμα να σηκώσουν το βάρος των κουρασμένων ματιών σου και να σε κάνουν να νοιώσεις και πάλι φρέσκια και ζωντανή; Έτοιμη να ριχτείς σε μια νέα παρτίδα μάχης με την καθημερινότητα;

Μιλάω φυσικά για τα υπέροχα, “μονάκριβα”, “πολύτιμα” eye patches (αντί για μπαλώματα, να τα πούμε mini μάσκες για τα μάτια;), που κυκλοφορούν στην αγορά σε διάφορους τύπους και χρώματα, ανάλογα με τα υλικά που περιέχουν και τα οφέλη που προσφέρουν, τόσο βολικά που μπορείς να τα έχεις στην τσάντα σου και να εκμεταλλευτείς τα προσόντα σου κάθε ώρα και στιγμή. Eye patches λοιπόν και πες αντίο στο “πόδι της χήνας”, στους μαύρους κύκλους, στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, στη θολή όψη.

  • So many needs, so many eye patches!

Άδικα άλλωστε έγιναν τόσο γρήγορα, τόσο δημοφιλή; Φτιαγμένα από ισχυρά συστατικά όπως η καφεΐνη, το υαλουρονικό οξύ και η καλέντουλα, αυτά τα συμπαγή αλλά ισχυρά επιθέματα κάτω από τα μάτια για τους μαύρους κύκλους λειτουργούν ακούραστα για να εκτελούν το ευεργετικό έργο τους και να χαρίζουν μοναδικό στυλ, άνεση και ωραία εμφάνιση στην καθημερινότητά τους. Επιπλέον, άλλο ένα μοναδικό προσόν τους, που πρέπει να εκτιμήσεις, είναι ότι -πέρα από την ικανότητά τους στην περιποίηση της επιδερμίδας- προστατεύουν διακριτικά το μακιγιάζ του προσώπου σου από πιθανές ατυχίες με τις σκιές ματιών, και γίνονται ένα ακόμη όπλο ομορφιάς για εσένα. Δεν είναι άλλωστε σύμπτωση που οι αγαπημένες σου διασημότητες τις επιδεικνύουν στο Instagram πριν μπουν στο κόκκινο χαλί, δείχνοντας τη μεταμορφωτική μαγεία που προσφέρουν αυτά τα patches στα κουρασμένα μάτια και εξασφαλίζουν άψογη τελειότητα στο μακιγιάζ.

 

  • There’s an eye-patch for you!

Αλλά, τι ακριβώς  είναι τα eye patches; Φανταστείτε τις ως εξατομικευμένες μάσκες, ειδικά σχεδιασμένες για το ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια μας. Διαθέσιμα σε μορφές υδρογέλης, υφάσματος ή βιοκυτταρίνης, αυτές οι mini (custom made) μάσκες,  είναι εμπλουτισμένες με ορούς πλούσιους σε βιταμίνες και μέταλλα, καλύπτοντας (κυριολεκτικά και μεταφορικά!) τις μοναδικές σας ανάγκες για το δέρμα. Οι δροσιστικές και καταπραϋντικές ιδιότητές τους είναι το μυστικό σου όπλο κατά του πρηξίματος και της κούρασης, ενώ σου προσφέρουν μια χαλαρωτική εμπειρία που αναζωογονεί τα μάτια σου. Μια απλή εφαρμογή και τα μάτια σου, θα σε ευγνωμονούν για αυτό το αναζωογονητικό διάλειμμα από τους καθημερινούς στρεσογόνους παράγοντες.

 

  • Πώς λειτουργούν;

Σκεφτείτε τα επιθέματα αυτά ως τους καλύτερους φίλους της κρέμας ματιών σου. Λειτουργούν μαζί με εκείνη για να ενισχύσουν την απορρόφησή της από την επιδερμίδα, ενώ - παράλληλα- δημιουργούν ένα προστατευτικό φράγμα, σφραγίζοντας την υγρασία και επιτρέποντας στα ενεργά συστατικά της κρέμας ματιών να διεισδύσουν βαθύτερα. Είναι μια συνέργεια που μεγιστοποιεί τα θρεπτικά αποτελέσματα, διασφαλίζοντας ότι η ευαίσθητη περιοχή των ματιών μας απολαμβάνει τα μέγιστα οφέλη.

 

  • Ευέλικτες λύσεις για διάφορα προβλήματα στα μάτια

Εδώ είναι όπου τα επιθέματα κάτω από τα μάτια και οι κρέμες ματιών συνθέτουν την ομάδα κρούσης που θα αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα και ανάγκες. Οι κρέμες ματιών επικεντρώνονται στη μακροχρόνια ενυδάτωση, τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους. Εν τω μεταξύ, τα επιθέματα προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα—μειώνοντας το πρήξιμο, αναζωογονώντας τα κουρασμένα μάτια και φωτίζοντας την περιοχή κάτω από τα μάτια. Συνδυάστε και τα δύο και θα έχετε ένα δυναμικό δίδυμο για ολοκληρωμένη φροντίδα των ματιών! 


  • Eye (patches) speak louder than words!

Και φτάσαμε, σε μια ακόμη στιγμή αλήθειας. Τα καλύτερα επιθέματα μάσκας για τα τα μάτια δεν αφορούν μόνο την περιποίηση του δέρματος, αλλά είναι κάτι πολύ παραπάνω. Όπως ακριβώς και τα μάτια σου, αποκαλύπτον πολλά για εσένα, δείχνουν πόσο νοιάζεσαι και πόσο περιποιείσαι αυτήν την ιδιαίτερη περιοχή του προσώπου. Δες την λοιπόν σαν μια κίνηση απαραίτητης πολυτέλειας και αυτοφροντίδας. Μια απολαυστική εμπειρία! Νιώσε την αίσθηση δροσιάς και το απαλό άγγιγμά τους με το καταπραϋντικό αποτέλεσμα που μειώνει το στρες και την ένταση γύρω από τα μάτια. Δεν πρόκειται μόνο για περιποίηση της επιδερμίδας, είναι μια μικρή, αλλά σημαντική πράξη περιποίησης, που προάγει το συνολικό wellbeing σου. 


                                                                                                                                                                                                                              

650 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 64.97€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 89.00€
64.97€
22 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 2.23€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 3.72€
2.23€
110 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 10.98€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 21.97€
10.98€
17 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 1.70€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 2.93€
1.70€