ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Ενυδάτωση μετά τις διακοπές!!

Ενυδάτωση μετά τις διακοπές!!

Ενυδάτωση... μετά τις διακοπές!!

Το καλοκαίρι και οι διακοπές μπορεί να είναι πλέον μια γλυκιά ανάμνηση για τους περισσότερους, τα σημάδια των διακοπών όμως στο δέρμα μας γίνονται ήδη εμφανή. Η έκθεση στον ήλιο, οι υψηλές θερμοκρασίες και η θάλασσα έχουν αφήσει την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη, ξηρή με αίσθηση τραβήγματος. Η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται επιτακτική, προκειμένου να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τη λαμπερή όψη που της αξίζει!
 
Ο ήλιος, πέρα από τις ευεργετικές του ιδιότητες, ευθύνεται και για πολλά δερματικά προβλήματα ,εάν δεν πάρουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις. Αποτέλεσμα, η επιδερμίδα να έχει ταλαιπωρηθεί χάνοντας τη φυσική φρεσκάδα και λάμψη, ειδικά στο πρόσωπο μιας και αυτό είναι περισσότερο εκτεθειμένο.
Μπορεί το αλάτι της θάλασσας και τα μπάνια να σου χάρισαν την ηλιοκαμένη όψη που έναν ολόκληρο χειμώνα ονειρευόσουν, όμως τώρα και με την επιστροφή σου από τις διακοπές βλέπεις το δέρμα σου θαμπό και αφυδατωμένο. Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι το 70% περίπου του σώματός μας αποτελείται από νερό. Το καλοκαίρι με τα μπάνια και την αλμύρα, το δέρμα μας αφυδατώνεται αφού το μεγαλύτερο μέρος του σώματός εκτίθεται στον ήλιο, ιδρώνουμε μέρα και νύχτα, σκουπίζουμε τον ιδρώτα μας, κάνουμε πιο συχνά ντους και αποτρίχωση. Όλα αυτά έχουν αποτέλεσμα να χάνεται από το σώμα μας και κυρίως από το δέρμα μας μεγάλη ποσότητα νερού, την οποία είναι απαραίτητο να αναπληρώνουμε άμεσα και καθημερινά.
 
Η σωστή ενυδάτωση θα επαναφέρει το δέρμα στα φυσιολογικά επίπεδα ph μετά την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας. Για την ενυδάτωση του προσώπου έχουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Χωρίζονται σε κατηγορίες  ημέρας με ή χωρίς αντηλιακό δείκτη προστασίας (SPF) και νύχτας με ειδική ενισχυμένη φόρμουλα για ανάπλαση κατά τη διάρκεια του ύπνου, ή ανάλογα με τον τύπο δέρματος, στον οποίο απευθύνονται (ευαίσθητο, ξηρό, λιπαρό και μεικτό δέρμα). Επίσης οι ενυδατικές μάσκες και οι ενυδατικοί οροί, αποκαθιστούν άμεσα τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας ,καθώς εισχωρούν βαθύτερα προσφέροντας ένα λαμπερό αποτέλεσμα.
 

Η ενυδάτωση με 3 βήματα: 

Ενυδατικοί οροί:

Διεισδύουν στις κατώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας χάρη στη μικρομοριακή τους μορφή, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση, που διαρκεί. Διαθέτουν  παλλαπλάσιες συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών σε σύγκριση με τις καλλυντικές κρέμες και για αυτό θεωρούνται αληθινά «ελιξίρια ομορφιάς». Η λεπτόρευστη υφή τους,τους καθιστά ιδανικούς ως βάση για το μακιγιάζ .Τέλος μπορούν  να συνδυαστούν με μία ενυδατική κρέμα για ακόμη μεγαλύτερη δράση.


Ενυδατικές κρέμες:

Οι ενυδατικές κρέμες  προστατεύουν την επιδερμίδα και θωρακίζουν αποτελεσματικά τη φυσική υγρασία του δέρματος.Πλούσιες σε υαλουρονικό οξύ,ιαματικό νερό και αντιοξειδωτικά συστατικά , υπόσχονται να προσφέρουν μια άνεση στην επιδερμίδα, απαλύνοντας  τις λεπτές ρυτίδες .Διατίθενται σε δύο υφές ( λεπτόρευστη,παχύρευστη) για να καλύψουν όλους τους τύπους της επιδερμίδας.


Ενυδατικές μάσκες:

H μάσκα προσώπου μπορεί επίσης να φέρει την υγρασία και την ενυδάτωση σε ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. Το νερό από τη μάσκα διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα του δέρματος, μαλακώνοντάς το και  ενισχύοντας την ελαστικότητα του. Όταν το δέρμα είναι καλά ενυδατωμένο ,είναι πιο εύκολο να εφαρμόσουμε το μακιγιάζ μας, δίνοντας ένα πιο φρέσκο και νεανικό αποτέλεσμα.Μέσα σε λίγα λεπτά η επιδερμίδα ξεδιψάει και ακτινοβολεί.

 

Ελίνα Δαρατσιανού Πασχαλίδου