ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Αντηλιακό και μαύρισμα την άνοιξη. Τι να κάνω;

Αντηλιακό και μαύρισμα την άνοιξη. Τι να κάνω;

Το αντηλιακό το έχουμε συνδυάσει κυρίως με τους καλοκαιρινούς μήνες, το σωστό όμως είναι να το φοράμε πάντα, ώστε να προφυλάξουμε το δέρμα μας από τις πιθανές βλάβες της ηλιακής ακτινοβολίας. Αντίστοιχα, η πλειοψηφία των ανθρώπων περιμένει να μαυρίσει το καλοκαίρι. Το μαύρισμα όμως, μπορεί να είναι ευπρόσδεκτο και την άνοιξη.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές γι’ αυτό:

  1. Για μαύρισμα, επίλεξε τη σωστή απόχρωση αντηλιακού με χρώμα: Την άνοιξη, ίσως να θέλεις να επιλέξεις μια πιο ανοιχτή απόχρωση αντηλιακού προϊόντος, καθώς το δέρμα σου μπορεί να μην είναι τόσο σκούρο όσο το καλοκαίρι. Αναζήτησε λοιπόν μια απόχρωση που να συμπληρώνει τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σου.
  2. Εφάρμοσε το αντηλιακό με χρώμα σταδιακά: Αντί να κάνεις βαθύ, σκούρο μαύρισμα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (μιλάμε πάντα για αντηλιακά προϊόντα με χρώμα) δώσε στο δέρμα σου σταδιακά το μαύρισμα που επιθυμείς σε κάποιο κατάλληλο χρονικό διάστημα για μια πιο φυσική και διακριτική εμφάνιση.
  3. Χρησιμοποίησε μια λοσιόν σταδιακού μαυρίσματος: Οι λοσιόν βαθμιαίου μαυρίσματος είναι ιδανικές για ένα διακριτικό μαύρισμα την άνοιξη, αφού σου επιτρέπουν τη σταδιακή απόκτηση του χρώματος που επιθυμείς.
  4. Κάνε απολέπιση πριν από το μαύρισμα: Πριν εφαρμόσεις οποιοδήποτε προϊόν μαυρίσματος, φρόντισε να κάνεις απολέπιση για να αφαιρέσεις τυχόν νεκρά κύτταρα του δέρματος. Αυτό θα σου εξασφαλίσει ένα πιο ομοιόμορφο και μακροχρόνιο μαύρισμα.
  5. Η ενυδάτωση είναι σημαντική: Μετά την έκθεσή σου στον ήλιο, φρόντισε να ενυδατώσεις το δέρμα σου για να το διατηρήσετε υγιές και να βοηθήσεις το μαύρισμα σου να διαρκέσει περισσότερο
  6. Προτίμησε αντηλιακό με SPF 30: Παρόλο που δεν είναι ακόμη καλοκαίρι, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να προστατεύεις το δέρμα σου από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Φρόντισε λοιπόν να φοράς αντηλιακό με SPF τουλάχιστον 30 όταν περνάς χρόνο σε εξωτερικούς χώρους.
  7. Συμβουλεύσου τον φαρμακοποιό σου. Υπάρχουν πολύ καλά προϊόντα φαρμακείου για την προστασία του δέρματός σου από τον ήλιο και το σταδιακό μαύρισμα που επιθυμείς. Συμβουλεύσου σχετικά τον φαρμακοποιό σου για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!