ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Ανακάλυψε τα μυστικά του Bio-Oil

Ανακάλυψε τα μυστικά του Bio-Oil

BIO - OIL

Εσύ, γιατί εμπιστεύεσαι το Bio-Oil; Μήπως γιατί αναπλάθει το δέρμα σου και βελτιώνει την εικόνα των ουλών & των ραγάδων; Το χρησιμοποιείς μετά το μπάνιο γιατί λατρεύεις τη βελούδινη αίσθηση της επιδερμίδας σου; Για τη λείανση των λεπτών γραμμών του προσώπου σου; Μάλλον, για όλα αυτά μαζί …και για ακόμα περισσότερα! 

Το Bio-Oil είναι ένα μοναδικό έλαιο περιποίησης της επιδερμίδας! Χάρη στη μοναδική του σύνθεση με βιταμίνες, έλαια καλέντουλας, χαμομηλιού, δεντρολίβανου και λεβάντας, συμβάλλει αποτελεσματικά στην αναδόμηση και ανάπλαση του δέρματος. Ταυτόχρονα, το καινοτόμο, παγκόσμια πατενταρισμένο συστατικό Purcellin oilΤΜ το οποίο περιέχεται στη σύνθεσή του, ενισχύει την απορρόφηση όλων των ευεργετικών συστατικών του ενώ η υφή του παραμένει εξαιρετικά ελαφριά χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας!

Τί είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει?

 Το ότι οι γυναίκες που το χρησιμοποιούν, ανακαλύπτουν καθημερινά, εκτός από τις ήδη γνωστές φαρμακευτικές δράσεις του κι άλλες…περισσότερο καλλυντικές! Κάθε σταγόνα Bio-Oil, αποτελεί για κάθε γυναίκα το δικό της μυστικό, που ανακαλύπτει με το δικό της μοναδικό τρόπο! Κάθε σταγόνα και ένα μυστικό περιποίησης λοιπόν. Αυτό είναι το Bio-Oil! 

Ποια είναι κάποια από τα μυστικά που κρύβει κάθε σταγόνα του?

Αναδομεί και αναπλάθει το δέρμα βελτιώνοντας την υφή και το χρώμα των ουλών και των ραγάδων ενώ αποκαθιστά την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα σε αφυδατωμένες περιοχές όπως οι φτέρνες και οι αγκώνες. Θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα μετά το μπάνιο ενώ ανακουφίζει και καταπραΰνει από τους ερεθισμούς που προκαλούνται από την αποτρίχωση. Τα μυστικά του όμως δεν σταματούν στην περιποίηση της επιδερμίδας στο σώμα! Το Bio-Oil ελαχιστοποιεί τις καφέ κηλίδες και δυσχρωμίες που εμφανίζονται στο πρόσωπο ενώ λειαίνει τις λεπτές γραμμές που κάνουν την εμφάνισή τους.

Κάθε γυναίκα και μία διαφορετική ανάγκη, κάθε ανάγκη και ένα διαφορετικό Bio-Oil μυστικό αποκλειστικά για τη δική σου επιδερμίδα! 

Δεν είναι τυχαίο πως έχει ήδη κερδίσει 332 βραβεία στην κατηγορία περιποίησης δέρματος και έχει γίνει το Νο1 σε πωλήσεις προϊόν για την αντιμετώπιση ουλών και ραγάδων σε 24 χώρες.

Και μην ξεχνάς! Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται και στο Facebook μέσα από την ολοκαίνουρια σελίδα του Bio-Oil. 

Δες τα προϊόντα Bio Oil σε προνομιακή τιμή εδώ: https://www.pharmacydiscount.gr/bio-oil