ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Φυσικά αγχολυτικά: κι όμως υπάρχουν και είναι και αποτελεσματικά!

Φυσικά αγχολυτικά: κι όμως υπάρχουν και είναι και αποτελεσματικά!

Μέσα σε μία καθημερινότητα γεμάτη ένταση και άγχος λόγω προβλέψιμων ή και απρόβλεπτων πολλές φορές γεγονότων, το πρώτο πράγμα που αξίζει να θυμίζουμε στον εαυτό μας είναι ότι σε μικρές δόσεις, το άγχος λειτουργεί δημιουργικά, παρακινώντας μας να κάνουμε καινούργια πράγματα και, γιατί όχι, να ξεπεράσουμε τις δυνατότητές μας.

Όσο διατηρούμε τον έλεγχο των καταστάσεων, αλλά και το στρες σε φυσιολογικά επίπεδα, τόσο απολαμβάνουμε τη θετική διάθεση και πλευρά της ζωής. Το πρόβλημα ξεκινά όταν το περιστασιακό άγχος γίνεται όλο και εντονότερο, αλλά και όταν μετατρέπεται σε χρόνιο και καθημερινό. Τότε είναι που επηρεάζεται αρνητικά και η διάθεσή μας.

Σύμφωνα με έρευνες, οι διαταραχές της διάθεσης σχετίζονται με το γνωστό σε όλους μας πια οξειδωτικό στρες, και άρα πυροδοτούνται συχνότερα όταν δε λαμβάνουμε επαρκή ποσότητα αντιοξειδωτικών από τη διατροφή μας. Ισχυρά φυσικά αντιοξειδωτικά αποτελούν το σαφράν και η κουρκουμίνη, τα οποία, όταν υποστούν την κατάλληλη επεξεργασία για να μπορούν να απορροφηθούν επαρκώς από τον οργανισμό και τελικά να δράσουν, συμβάλλουν στη χαλάρωση και στη βελτίωση της διάθεσης.

To PharmacyDiscount προτείνει

Το Solumag® Saffron & Curcumin συγκεκριμένα της InterMed, είναι το συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στη διατήρηση της θετικής διάθεσης, της χαλάρωσης και της συναισθηματικής και σωματικής ευεξίας.

Περιέχει κουρκουμίνη υψηλής βιοδιαθεσιμότητας και σαφράν, συστατικά που διερευνώνται όλο και περισσότερο για τη δράση τους κατά του άγχους και των συμπτωμάτων της κατάθλιψης. Αφενός η κουρκουμίνη μελετάται για τα υψηλά αντιοξειδωτικά και νευροπροστατευτικά αποτελέσματά της, αφετέρου το σαφράν χαρακτηρίζεται από δύο κατηγορίες βιοδραστικών συστατικών, τις κροκίνες και τη σαφρανάλη. Τα βιοδραστικά αυτά συστατικά φαίνεται να έχουν διπλή δράση, τόσο ενάντια στον μηχανισμό του άγχους όσο και στην προστασία του κεντρικού νευρικού συστήματος.

INTERMED Solumag Saffron & Curcumin Συμπλήρωμα Διατροφής για Θετική Διάθεση με Γεύση Εσπεριδοειδών 20 Φακελίσκοι

Το Solumag® Saffron & Curcumin έχει εμπλουτιστεί επίσης με μαγνήσιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, για μείωση της κούρασης, ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

Σε μορφή φακελίσκων με ευχάριστη γεύση εσπεριδοειδών, συνιστάται να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια περιόδων άγχους και κόπωσης, οι οποίες είναι συναισθηματικά φορτισμένες, προκειμένου να ανακτηθεί και να υποστηριχθεί μια θετική διάθεση. Απόλυτα ασφαλές για μακροχρόνια χρήση, το Solumag® Saffron & Curcumin είναι ιδανικό για μαθητές και φοιτητές κατά τη διάρκεια εντατικού διαβάσματος και εξεταστικών περιόδων, καθώς και για ενήλικες με περιστασιακό ή χρόνιο άγχος, που επιθυμούν να βελτιώσουν τη διάθεσή τους.

Τώρα που ο καιρός ανοίγει και η άνοιξη και το καλοκαίρι ευνοούν τη χαλάρωση, είναι ευκαιρία να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο τη διάθεσή σας με φυσικά αγχολυτικά μεγάλης αποτελεσματικότητας και συγκεκριμένα με το Solumag® Saffron & Curcumin της InterMed που θα βρείτε στο φαρμακείο σας. Γιατί στη ζωή αξίζουν οι στιγμές, και δεν αξίζει να γίνονται τοξικές με το άγχος.

Το PharmacyDiscount είναι πάντα δίπλα σας! 



134 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 13.38€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 25.24€
13.38€