ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Φροντίδα για το μωρό σας που βασίζεται στην επίγνωση και τον σεβασμό

Φροντίδα για το μωρό σας που βασίζεται στην επίγνωση και τον σεβασμό

Όταν οι γονείς σκέφτονται τη φροντίδα του μωρού τους, αυτό που συχνά έρχεται στο μυαλό τους είναι τα πολλά καθημερινά καθήκοντα: αλλαγή πάνας, μπάνιο και καθαριότητα, ντύσιμο και γδύσιμο και άλλα πολλά. Καθώς αφιερώνεται τόσος πολύς χρόνος για τη φροντίδα του μωρού, ειδικά στην αρχή, αυτές οι κινήσεις που μοιάζουν με ρουτίνα είναι κάτι περισσότερο από θέμα υγιεινής: είναι στιγμές συνύπαρξης, στοργής και αμέριστης προσοχής.

Με τη γεμάτη επίγνωση και στοργή φροντίδα σώματος, δημιουργούνται και αναπτύσσονται καθημερινά στιγμές έντονης σύνδεσης και αγάπης μεταξύ μωρού και γονέων.

Εκτός από το να διατηρείτε το μωρό σας καθαρό, μια προσέγγιση που βασίζεται στην επίγνωση της πράξης και στον σεβασμό για το μωρό μπορεί να ενισχύσει τον δεσμό με το μωρό σας, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσει την αίσθηση της αφής του μωρού σας και ενισχύει την αυτοπεποίθησή του. 

Μέσω φροντίδας που γίνεται με επίγνωση, οι γονείς επικοινωνούν τον σεβασμό τους για το μωρό τους, αλλά και το γεγονός πως κατανοούν και συντονίζονται με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του μωρού τους. Με αυτόν τον τρόπο, οι γονείς θέτουν τα θεμέλια ώστε το παιδί τους να γνωρίσει το σώμα του με τον πιο υγιή τρόπο, ενισχύοντας μια φυσική προσέγγιση στην φροντίδα του εαυτού του.


Προϊόντα περιποίησης δέρματος για ευαίσθητο βρεφικό δέρμα

Το δέρμα ενός μωρού είναι πέντε φορές λεπτότερο από αυτό των ενηλίκων και πρέπει πρώτα να προσαρμοστεί στις συνθήκες έξω από τη μήτρα. Επομένως, τα προϊόντα περιποίησης βρεφικού δέρματος πρέπει να είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις συγκεκριμένες ανάγκες του. Πρέπει να περιέχουν μόνο περιορισμένα, υψηλής ποιότητας συστατικά φυσικής προέλευσης. 

Τα φυτικά έλαια είναι πολύ παρόμοια με τα φυσικά λιπίδια του δέρματός μας. Μπορούν εύκολα να απορροφηθούν από το φυσικό προστατευτικό στρώμα του δέρματος χωρίς να σχηματίσουν αποφρακτική μεμβράνη στην επιφάνειά του, επιτρέποντας, έτσι, την ανάπτυξη του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. 

Τα προϊόντα φροντίδας μωρού της Weleda  περιέχουν μόνο υψηλής ποιότητας συστατικά και παρέχουν στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού όλα όσα χρειάζεται σε αυτήν τη σημαντική φάση της ζωής και της ανάπτυξης.


Για τους πρώτους μήνες σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα για την αλλαγή πάνας για να διατηρήσετε την περιοχή της πάνας στεγνή και να αποτρέψετε τον ερεθισμό, το Σαμπουάν και Αφρόλουτρο με καλέντουλα για το μπανάκι του μωρού, καθώς και ένα φυσικό λάδι σώματος, όπως το Λάδι Περιποίησης Καλέντουλας. Το βρεφικό λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γενική φροντίδα του δέρματος και ενυδάτωση, για απαλό καθαρισμό της περιοχής της πάνας και για βρεφικό μασάζ.  Αυτό το βρεφικό λάδι είναι επίσης κατάλληλο για τη θεραπεία του ξηρού δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του τριχωτού της κεφαλής.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΔΕΡΜΑ

 Τα προϊόντα Weleda baby περιποιούνται το λεπτό κι ευαίσθητο βρεφικό δέρμα με φυσικό τρόπο. Η Καλέντουλα περιβάλλει το δέρμα σε ένα προστατευτικό περίβλημα και το βοηθά να αναπτύξει τη φυσική του δομή και ανθεκτικότητα. 

  • Με βιολογική Καλέντουλα, που έχει συλλεχθεί με το χέρι
  • 100% πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά
  • Δερματολογικά πιστοποιημένη συμβατότητα, ακόμη και με το ευαίσθητο δέρμα
  • Συνιστάται από μαίες και παιδιάτρους²

¹Έρευνες για τα προϊόντα Weleda baby σε Γερμανία και Ελβετία το 2019 και στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2020
²Κρέμα Αλλαγής Πάνας Weleda & Σαμπουάν Καλέντουλας και Αφρόλουτρο

ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ

Στη Weleda η φύση προσφέρει την καλύτερη φροντίδα για το δέρμα του μωρού σας. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται μόνο προσεχτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες για τη Βρεφική Σειρά Περιποίησης με Καλέντουλα και δεν χρησιμοποιούνται μικροπλαστικά συστατικά, γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. Η φιλοσοφία της Weleda είναι στη χρήση λίγων συστατικών με υψηλή ποιότητα.
Η προσέγγιση αυτή έχει κερδίσει το σεβασμό γενεών από γονείς, μαίες και παιδιάτρους. 


Ανακαλύψτε πρώτοι το νέο προϊόν της σειράς Weleda Baby. 

WELEDA Baby Calendula για κάθε Χρήση με Καλέντουλα για Μωρά & Παιδιά 25ml

To Calendula Balm για όλες τις χρήσεις θρέφει, καταπραΰνει και προστατεύει το βρεφικό δέρμα!

Ένα βάλσαμο σε πρακτική συσκευασία, ώστε να το έχετε πάντοτε μαζί σας, προστατεύει  το δέρμα του μωρού σας από την ξηρότητα που προκαλείται από το κρύο, τον αέρα ή την υγρασία. Κάνει το δέρμα του μωρού πιο απαλό και το θρέφει εντατικά, ενώ καταπραΰνει τα πολύ ξηρά σημεία του δέρματος, το σκισμένο δέρμα σε μάγουλα, σαγόνι και χέρια, καθώς και τα ξηρά χείλη. Το Βάλσαμο για Κάθε Χρήση ενισχύει την αναδόμηση της λειτουργίας φραγμού του δέρματος. 

Η 100% φυσική σύνθεση, χωρίς προσθήκη νερού, περιέχει κηρούς, βιολογικά φυτικά έλαια, βιολογικό βούτυρο κακάο και εκχυλίσματα βιολογικής Καλέντουλας και Κεχριού. 



Το PharmacyDiscount είναι πάντα δίπλα σας!  
 





96 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 9.57€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 19.15€
9.57€