ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Τι πρέπει να περιέχει ένα υγιεινό ενεργειακό ποτό;

Τι πρέπει να περιέχει ένα υγιεινό ενεργειακό ποτό;

Στους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης καθημερινότητας, αναζητάμε μια επιπλέον ώθηση ενέργειας. Είτε είσαι αθλητής που προσπαθεί να βελτιώσει την απόδοση και την αντοχή του, είτε φοιτητής που ετοιμάζεται για εξετάσεις, είτε επαγγελματίας με δύσκολο και απαιτητικό ωράριο, τα ενεργειακά ποτά έχουν γίνει μια δημοφιλής επιλογή. Ωστόσο, συχνά συνοδεύονται από κάποια μειονεκτήματα, από την υπερβολική ζάχαρη και τα τεχνητά συστατικά, μέχρι την τρομερή κατάπτωση που ακολουθεί. Αυτό που πρέπει να αναζητάμε σε ένα ενεργειακό ποτό είναι να αποτελείται από φυσικά συστατικά που παρέχουν διαρκή ενέργεια, χωρίς συμβιβασμούς στην υγεία μας.

Ας εξερευνήσουμε τα συστατικά που ξεχωρίζουν:


Ασιατικό τζίνσενγκ (Panax): Το ασιατικό τζίνσενγκ είναι γνωστό για τις ιδιότητές του να ενισχύει τη γνωστική λειτουργία, να αυξάνει την πνευματική εγρήγορση και να βελτιώνει τη συγκέντρωση. Επιπλέον, έχει προσαρμογόνες ιδιότητες που βοηθούν τον οργανισμό να ανταπεξέλθει σε περιόδους στρες.

Σιβηριανό τζίνσενγκ: Γνωστό και ως ελευθερόκοκκος, το σιβηριανό τζίνσενγκ είναι ένα προσαρμογόνο βότανο που βοηθά στη μείωση της κόπωσης, στην ενίσχυση της αντοχής και της ανθεκτικότητας και στη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας κατά τη διάρκεια περιόδων στρες ή άσκησης.

Μπακόπα Μονιέρι: Το Μπακόπα Μονιέρι είναι ένα αγιουρβεδικό βότανο που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την υποστήριξη της μνήμης, της μάθησης και της γνωστικής απόδοσης. Βοηθά στη μείωση του άγχους και του στρες, επιτρέποντάς μας να παραμένουμε συγκεντρωμένοι και σε εγρήγορση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Φραγκοστάφυλο: Το φραγκοστάφυλλο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και πολυφαινόλες, οι οποίες συμβάλλουν στη μείωση του οξειδωτικού στρες στο σώμα. Καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες, συμβάλλει στην υποστήριξη της συνολικής γνωστικής υγείας και λειτουργίας, διατηρώντας το μυαλό μας σε εγρήγορση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ασβαγκάντα: Η Ασβαγκάντα είναι ένα άλλο προσαρμογόνο βότανο που βοηθά το σώμα να διαχειριστεί το στρες και βοηθά στη χαλάρωση.

Σισάντρα: Η Σισάντρα είναι γνωστή για τις προσαρμογόνες και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. Βοηθά στη μείωση της ψυχικής και σωματικής κόπωσης, στη διαχείριση του άγχους ενώ παράλληλα ενισχύει την αντοχή και την εγρήγορση.

Πράσινο τσάι: Το πράσινο τσάι αποτελεί μια φυσική πηγή καφεΐνης που συμβάλλει στην αυξημένη εγρήγορση και τη διαύγεια. Ο συνδυασμός του με άλλα βοτανικά συστατικά παρέχει μια ελεγχόμενη και ισορροπημένη απελευθέρωση ενέργειας, αποφεύγοντας τη νευρικότητα που σχετίζεται με τις τεχνητές πηγές καφεΐνης.

Καφεϊνη: Η καφεΐνη βελτιώνει τα επιπεδα της ενέργειας και την εγρήγορση. Μάλιστα, ο συνδυασμός της με L-θεανίνη, ένα φυσικό αμινοξύ που προέρχεται από το πράσινο τσάι, μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε όλη την ευεργετική δράση της καφεΐνης χωρίς τις παρενέργειές της (νευρικότητα, ταχυπαλμίες κλπ). Τέλος, ο συνδυασμός της καφεΐνης με την L-τυροσίνη, προσφέρει μια μοναδική συνέργεια που υπόσχεται να ενισχύσει τόσο την πνευματική εγρήγορση όσο και τη σωματική αντοχή. Η L- τυροσίνη είναι ένα φυσικό αμινοξύ που παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία των νευροδιαβιβαστών βελτιώνοντας τις γνωστικές ικανότητες κατά τη διάρκεια στρεσογόνων καταστάσεων και επηρεάζοντας θετικά τη διάθεση ενώ επίσης αυξάνει την ικανότητα άσκησης ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, π.χ. σε πολλή ζέστη.

Ο συνδυασμός των παραπάνω συστατικών με βιταμίνες, μέταλλα και άλλα ενεργά μικροθρεπτικά συστατικά κάνουν ένα ενεργειακό ρόφημα ιδανικό για νου και σώμα, ώστε να παρέχει ενέργεια αλλά και πνευματική διαύγεια. Από την αντιμετώπιση της κόπωσης έως την ενίσχυση της γνωστικής λειτουργίας, μπορεί να παρέχει μία σταδιακή, συνεχή ενεργειακή ώθηση σε συνδυασμό με σωματική αντοχή και συγκέντρωση.

Το Pharmacy Discount προτείνει:

NEUBRIA Cognifuel Think Drink Ενεργειακό Συμπλήρωμα με Γεύση Ρόδι-Μύρτιλο 160g

NEUBRIA Cognifuel Think Drink Ενεργειακό Συμπλήρωμα με Γεύση Πορτοκάλι-Ανανάς 160g

Το Neubria Cognifuel είναι ένα νέο, ενεργειακό ρόφημα για μέγιστη ενέργεια, αντοχή, απόδοση και συγκέντρωση. Είναι ιδανικό για αθλητές, άτομα που γυμνάζονται, αλλά και για όσους χρειάζονται μια ενίσχυση της πνευματικής και σωματικής τους απόδοσης.

Το Neubria Cognifuel περιέχει:

  • Καφεΐνη σε συνδυασμό με L-θεανίνη για μέγιστη εγρήγορση και ενέργεια, χωρίς να προκαλείται ένταση ή εκνευρισμός.
  • Μείγμα Βοτάνων Focus & Mood Matrix με μπακόπα, σιβηριανό και ασιατικό τζίνσενγκ, ασβαγκάντα και σισάνδρα για καλύτερη πνευματική απόδοση, συγκέντρωση και διάθεση.
  • L-τυροσίνη για την υποστήριξη των μυών και της συγκέντρωσης και ηλεκτρολύτες για την ενυδάτωση του οργανισμού.
  • 22 απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, όπως σύμπλεγμα βιταμινών Β και μαγνήσιο, για ευεξία και δυνατό ανοσοποιητικό.

Σε 2 υπέροχες γεύσεις: πορτοκάλι & ανανάς, ρόδι & μύρτιλο.



Άρης Πασχαλίδης, Φαρμακοποιός MSc