ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Πώς οχυρωνόμαστε ενάντια σε κρυολόγημα  και πώς ανακουφιζόμαστε από τα συμπτώματά του;

Πώς οχυρωνόμαστε ενάντια σε κρυολόγημα και πώς ανακουφιζόμαστε από τα συμπτώματά του;

Είναι αυτή η περίοδος του χρόνου που το κρυολόγημα εμφανίζεται συχνά σε μικρούς και μεγάλους ή είναι «προ των πυλών» για κάποιους άλλους.  

Μπορεί τα συμπτώματα όσων κρυολογούν να διαφέρουν σε ένταση και διάρκεια, όμως έχουν συνήθως κοινά χαρακτηριστικά που εμφανίζονται μαζί ή μεμονωμένα:

-ο λαιμός αρχίζει να «γαργαλάει» και αργότερα να πονάει (ειδικά όταν καταπίνουμε, τρώμε, πίνουμε ή μιλάμε).

-εμφανίζεται  βήχας (με βλέννα ή χωρίς) που ταλαιπωρεί τη μέρα μας και δυσκολεύει τις νύχτες μας έχοντας αντίκτυπο στον ύπνο μας. Στον ξηρό βήχα νιώθουμε την ανάγκη να ενυδατώσουμε τον βλεννογόνο του φάρυγγα και στον παραγωγικό, ταλαιπωρούμαστε όταν δεν μπορούμε να κάνουμε εύκολη απόχρεμψη. Τις ώρες μάλιστα του ύπνου, ο βήχας συχνά επιδεινώνεται, ειδικά αν κοιμόμαστε ανάσκελα ενώ τη μέρα ο διαρκής βήχας μάς προκαλεί εκνευρισμό. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να θυμόμαστε ότι το να βήχουμε είναι κάτι φυσιολογικό. Είναι ένα προστατευτικό αντανακλαστικό του οργανισμού που τον βοηθά να αποβάλλει από τους πνεύμονες ή από το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα ξένα σώματα ή να τα αδρανοποιεί (μέσω της βλέννας που παράγεται), ώστε να αποφευχθούν τυχόν λοιμώξεις και ερεθισμοί της αναπνευστικής οδού.

Το να «χτίσουμε» άμυνες, ειδικά αυτήν την περίοδο, για να θωρακιστούμε από το κρυολόγημα αλλά και για να προστατευθούμε από γενικότερες μολύνσεις είναι κίνηση-ματ.  

 

Ανακουφιζόμαστε, λοιπόν, από βήχα και ερεθισμένο λαιμό, ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και χαιρόμαστε μία καλή ποιότητα καθημερινότητας, μικροί και μεγάλοι, μέρα και νύχτα.

 

Το Pharmacy Discount προτείνει:

Λύσεις για μία ανακουφισμένη καθημερινότητα με την υπογραφή της FREZYDERM:

FREZYDERM Syrup Kids Cough Σιρόπι για τον Βήχα 182g

FREZYDERM Cough Syrup Adults & Cough Sυrup Kids (για παιδιά 1+ έτους)1, σιρόπια για ενήλικες και παιδιά, αντίστοιχα, που καταπραΰνουν τον βήχα (ξηρό και παραγωγικό) & προστατεύουν τον βλεννογόνο. Με δραστικά συστατικά 100% φυσικής προέλευσης.

 
FREZYDERM Propolis Oral Spray Στοματικό Σπρέι για τον Ερεθισμένο Λαιμό με Πρόπολη & Μέλι 30ml

FREZYDERM Propolis Oral Spray, συμπλήρωμα διατροφής2 με τοπική δράση για τον ερεθισμένο λαιμό με Πρόπολη, Μέλι, Βιταμίνη C, Εκχύλισμα Θυμαριού. Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και ενήλικες.   

FREZYDERM Prodilac Immuno Shield Start 30 Φακελάκια

FREZYDERM Ιmmuno, συμπλήρωμα διατροφής3 για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος με βιταμίνη D3 2000IU, Echinacea 100mg, Σελήνιο 55μg, Ψευδάργυρο 10mg. Με καινοτομία Efycaps® που επιτρέπει την ελεγχόμενη τοπικά και χρονικά απελευθέρωση των συστατικών. Κατάλληλο για παιδιά από 12 ετών και ενήλικες.

1.Ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν πριν από τη χρήση. Συμβουλευθείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.

2.Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένη δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 12 ετών. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Δεν χρησιμοποιείται μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο κάτω μέρος της συσκευασίας. Aρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ 115400/01.11.2022. Δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας. Υπεύθυνος κυκλοφορίας: FREZYDERM ABEE, Μενάνδρου 75, 104 37, Αθήνα, 210 5246900

3.Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ποικίλης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή γαλουχίας, συνιστάται να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από το φως. Μη  χρησιμοποιείτε μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο κουτί. Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ 46381/08.05.2023. Δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας. Υπεύθυνος κυκλοφορίας: FREZYDERM ΑΒΕΕ, Μενάνδρου 75, 104 37,  Αθήνα, 210 5246900.




Άρης Πασχαλίδης, Φαρμακοποιός MSc

83 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 8.46€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 14.58€
8.31€
122 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 12.38€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 21.34€
12.16€
99 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 10.07€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 14.81€
9.92€