ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Ξηρά χέρια λόγω αντισηπτικών; Μάθετε πώς θα τα προστατέψεις!

Ξηρά χέρια λόγω αντισηπτικών; Μάθετε πώς θα τα προστατέψεις!

Αντισηπτικό, ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας

Λόγω κορωνοϊού η καθημερινότητα όλων μας έχει αλλάξει δραματικά. Μία από αυτές τις αλλαγές είναι η συχνή πλέον χρήση αντισηπτικού χεριών. Σίγουρα, για την πρόληψη των λοιμώξεων, το καλύτερο και αποτελεσματικότερο μέσο καθαρισμού και απολύμανσης των χεριών είναι το πλύσιμο με σαπούνι και νερό.

Τα απολυμαντικά και τα αντισηπτικά τα χρησιμοποιούμε ως εναλλακτική λύση, σε περιπτώσεις που χρειαζόμαστε γρήγορη απολύμανση και δεν έχουμε πρόσβαση σε νερό και σαπούνι.

Κατά τους χειμερινούς μήνες, και ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά της πανδημίας του κορωνοϊού, το πλύσιμο των χεριών και η χρήση αντισηπτικών εντατικοποιούνται και αφήνουν έντονα σημάδια στο δέρμα μας, ιδιαίτερα στα χέρια, με αποτέλεσμα ένα ξηρό, αφυδατωμένο και «άγριο» δέρμα.
 

Δερματικά προβλήματα που μπορούν να προκαλέσουν τα ακατάλληλα αντισηπτικά

Η δερματίτιδα, ή έκζεμα άκρων χειρών αποτελεί φλεγμονή του δέρματος και όταν αυτή οφείλεται σε νερό, επαφή με απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά ή αντισηπτικά ονομάζεται  ερεθιστική δερματίτιδα.

Τα αντισηπτικά και τα απολυμαντικά επηρεάζουν τα λιπίδια του δερματικού φραγμού. Ο δερματικός φραγμός βρίσκεται στην εξωτερική στιβάδα του δέρματος και παίζει σημαντικό ρόλο στην υγρασία του σώματος και την προστασία του από το περιβάλλον.

σαπούνια και τα αντισηπτικά καταστρέφουν το δερματικό φραγμό με αποτέλεσμα να έχουμε δέρμα τραχύ και ξηρό, ερυθρό, κνησμώδες, με «σκασίματα» ρωγμές, αιμορραγία και πόνο. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα προϊόντα που χρησιμοποιούμε.
 

Το pharmacydiscout προτείνει

Για την αποφυγή δερματικών ερεθισμών καλό είναι να χρησιμοποιούμε αντισηπτικά που περιέχουν ενυδατικές ουσίες.
Τα παρακάτω αποτελούν κατάλληλα προϊόντα προστασίας από τον  κορωνοϊό και προσφέρουν παράλληλα ενυδάτωση του δέρματος:
 

  • Fleriana Guard αντισηπτικό gel 75ml ή 500ml

Αποτελεί το ιδανικό gel για την απολύμανση του δέρματος, καθώς προσφέρει ισχυρή αντισηπτική δράση και ενυδάτωση. Περιέχει 80% v/v αιθυλική αλκοόλη και η σύνθεσή του είναι σύμφωνα με τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Προορίζεται για συχνή χρήση και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Περιέχει εκχύλισμα άνθους χαμομηλιού.
 

  • Fleriana Guard αντιβακτηριακό κρεμοσάπουνο χεριών 250ml

Κρεμοσάπουνο χεριών με ενεργούς απολυμαντικούς παράγοντες. Έχει ισχυρή αντισηπτική δράση ενώ προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.
Περιέχει σύνθεση με δύο ενεργούς απολυμαντικούς παράγοντες Benzalkonium Chloride και Didecyldimethylammonium Chloride (DDAC) για προστασία έναντι ενός μεγάλου συνόλου αόρατων μικροβίων. Περιέχει Tea Tree Oil και Πανθενόλη για την ενυδάτωση και την περιποίηση του δέρματος. Επιπλέον, διαθέτει υπέροχο άρωμα!

Βρείτε τα τώρα, μαζί με μία πληθώρα επίσης κατάλληλων για το δέρμα αντισηπτικών μόνο στο pharmacydiscount.gr!
 

Το PharmacyDiscount είναι πάντα δίπλα σας!

 
24 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 2.39€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 4.35€
2.39€
14 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 1.03€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 2.46€
1.35€