ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να κοιμάσαι καλά;

Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να κοιμάσαι καλά;

Ο ποιοτικός ύπνος είναι απαραίτητος για την υγεία μυαλού και σώματος, ενώ βελτιώνει την αίσθηση ευεξίας. Δυστυχώς, το 70% των ενηλίκων αποτυγχάνει να κοιμηθεί αρκετά. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Να αισθάνεται κούραση, κάτι που σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Ωστόσο, ο ύπνος δεν υπάρχει μόνο για να σου δίνει περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η απάντηση στο ερώτημα "γιατί είναι σημαντικός ο ύπνος" είναι πολύ πιο ευρεία και σημαντική από αυτό. Μια νύχτα ξεκούρασης έχει αντίκτυπο στην απόδοση του εγκεφάλου σου, τη σωματική σου υγεία και τα επίπεδα της διάθεσής σου.

 

Οφέλη του ύπνου

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη του ύπνου είναι η βελτίωση της νοητικής απόδοσης. Εάν αισθάνεσαι αφηρημένος στη δουλειά, ευερέθιστος στις σχέσεις σου ή αργός στη λήψη αποφάσεων, τότε η βελτίωση του ύπνου σου μπορεί να σε βοηθήσει. Όσο περισσότερο κοιμάσαι, μέσα σε λογικά πλαίσια βέβαια, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ικανότητά σου να εκτελείς γνωστικές εργασίες. Ένας καλός ύπνος το βράδυ, σου επιτρέπει να συγκεντρώνεσαι καλύτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ όσο κοιμάσαι οι αναμνήσεις σου παγιώνονται, μετακινούμενες από τη βραχυπρόθεσμη στη μακροπρόθεσμη μνήμη σου. Η καλή μνήμη σου επιτρέπει να αξιολογείς τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια και να λαμβάνεις καλύτερες αποφάσεις.

Ο ύπνος όμως δεν σε βοηθά απλώς να συγκεντρωθείς καλύτερα. Τα οφέλη του υπερβαίνουν κατά πολύ την υγεία του εγκεφάλου, καθώς ένα υγιές πρότυπο ύπνου συμβάλλει στην πρόληψη κάποιων από τις πιο σοβαρές και κοινές παθήσεις υγείας. Η έλλειψη ύπνου που διαρκεί για πολλά χρόνια συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο διαβήτη, υψηλής αρτηριακής πίεσης, καρδιακής νόσου, νεφροπάθειας, εγκεφαλικού επεισοδίου και παχυσαρκίας.

Φυσικά, αν αποδίδεις τα μέγιστα πνευματικά, αποφεύγοντας παράλληλα τις σωματικές παθήσεις, είναι βέβαιο ότι θα είσαι πιο ευτυχισμένος/η. Θα έχεις λιγότερο άγχος στη δουλειά, θα έχεις περισσότερη «παρουσία» στις σχέσεις σου και θα μπορείς να κυνηγήσεις καλύτερα τα όνειρα και τα ενδιαφέροντά σου.

 

Τρόποι για να βελτιώσεις τον ύπνο σου

  • Όρισε μια τακτική ώρα ύπνου.
  • Δημιούργησε το τέλειο περιβάλλον ύπνου. Βεβαιώσου ότι το υπνοδωμάτιό σου είναι δροσερό, σκοτεινό και ήσυχο.
  • Απόφυγε να τρως βαριά το βράδυ και περιόρισε το αλκοόλ.
  • Απόφυγε την άσκηση αργά μέσα στην ημέρα.
  • Επίλεξε το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής. Χρησιμοποιώντας έναν φυσικό και υγιεινό συνδυασμό συστατικών όπως το μελισσόχορτο, το χαμομήλι, ο κρόκος, η βιταμίνη D και το φολικό οξύ, θα βοηθήσεις το σώμα σου να φτάσει σε κατάσταση ηρεμίας, ώστε να ξεκουραστεί πιο εύκολα. Χρησιμοποίησε το Neubria Sleep ως ένα εξατομικευμένο φυσικό βοήθημα ύπνου.

 

Το PharmacyDiscount πρεοτείνει

Το Neubria Sleep περιέχει βιταμίνη D, φολικό οξύ, μαγνήσιο και το μείγμα βοτάνων "Bliss" με Μελισσόχορτο, Σαφράν, Λυκίσκο και Χαμομήλι που βοηθούν στη μείωση του στρες, παρέχοντας μία αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης πριν από τον ύπνο. Επιπλέον, συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας και της διάρκειας του ύπνου και σε βοηθούν να ξυπνήσεις  με αίσθηση ξεκούρασης και ανανέωσης.

Βρείτε το στο
 PharmacyDiscount!

Το PharmacyDiscount είναι πάντα δίπλα σας!


Άρης Πασχαλίδης

Φαρμακοποιός, Msc