ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Καλός βραδινός ύπνος και απώλεια βάρους

Καλός βραδινός ύπνος και απώλεια βάρους

Ο καλός βραδινός ύπνος σας εμποδίζει
να παίρνετε βάρος



Θέλετε να χάσετε βάρος; Τότε σεβαστείτε το φυσικό ρολόι του σώματός σας, δηλαδή φροντίστε να κοιμάστε όταν είναι βράδυ και να ξυπνάτε όταν ξημερώνει.

Όταν διαταράσσεται αυτός ο φυσικός κύκλος του ύπνου, τότε το σώμα αρχίζει να συσσωρεύει κιλά. Οι ερευνητές από το Weill Cornell Medicine εξηγούν ότι πρόκειται για μία προστατευτική κίνηση του σώματος ενάντια σε αυτό που βλέπει ως μια στρεσογόνο κατάσταση.

Όταν δεν είμαστε συγχρονισμένοι με το φυσικό μας ρολόι, το σώμα μας ξεκινά μια διαδικασία που ενισχύει την ανάπτυξη των λιποκυττάρων και την παραγωγή ινσουλίνης, οδηγώντας σε αύξηση του σωματικού λίπους.

Σε μία έρευνα με πειραματόζωα στο εργαστήριο, τα γλυκοκορτικοειδή (ορμόνες που σχετίζονται με το στρες) αύξησαν τα επίπεδα λίπους μέσα σε 21 ημέρες και τα επίπεδα ινσουλίνης «εκτινάχτηκαν στα ύψη». 
“Αν προκληθεί στρες στα ζώα τη λάθος στιγμή, δημιουργείται ένα δραματικό αποτέλεσμα. Αν και δεν αλλάζει η ρουτίνα της τροφής των πειραματόζωων, αλλάζει σημαντικά ο μεταβολισμός τους και προκαλείται αύξηση βάρους”, δήλωσε η Mary Teruel, μέλος της ερευνητικής ομάδας.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι υπάρχει παρόμοια αντίδραση στους ανθρώπους εάν στρεσαριστούν παρεμβαίνοντας στο φυσικό ρολόι του σώματός τους. Φαίνεται ότι το σώμα καθορίζει ποια κύτταρα γίνονται λιποκύτταρα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου τεσσάρων ωρών ανάπαυσης και έτσι η διαταραχή του χρόνου ανάπαυσης του σώματος θα μπορούσε να προκαλέσει αύξηση του σωματικού λίπους.

To PharmacyDiscount προτείνει


Τo Συμπλήρωμα Διατροφής Neubria Drift- Sleep είναι σχεδιασμένο ειδικά για άτομα που επιθυμούν υγιή, μη διακοπτόμενο ύπνο και περισσότερη χαλάρωση, στοιχεία που συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα του ύπνου.
Περιέχει το μείγμα βοτάνων "Bliss" με μελισσόχορτολυκίσκοχαμομήλι και σαφράν  που βοηθούν στην ηρεμία, τη χαλάρωση και την καλύτερη ροή του ύπνου χωρίς ανησυχία και διακοπές. Επιπλέον, περιέχει μαγνήσιοβιταμίνη Dφολικό οξύ και τρυπτοφάνη που συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας και της διάρκειας του ύπνου. 

Βρείτε το εδώ στο PharmacyDiscount!


Το PharmacyDiscount είναι πάντα δίπλα σας!



 
Πηγή: 
Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών: 
National Academy of Sciences, 2022; 119; doi: 10/1073/pnas.2204470119
165 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 16.48€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 24.59€
16.48€