ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Καλά vs. Κακά Βακτηρίδια: Διόρθωσε τη διαταραχή στη μικροβιακή χλωρίδα

Καλά vs. Κακά Βακτηρίδια: Διόρθωσε τη διαταραχή στη μικροβιακή χλωρίδα

Πολλές ενοχλήσεις που σχετίζονται με το έντερο και περιλαμβάνουν έντονο φούσκωμα, αέρια, πόνους στο έντερο, εναλλαγές δυσκοιλιότητας με διάρροια και άλλα συμπτώματα, το σύνολο των οποίων χαρακτηρίζεται ως σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, αποτελούν μία κοινή ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά με το μικροβίωμά μας, δηλαδή με τα τρισεκατομμύρια μικροοργανισμούς που συμβιώνουν μαζί μας και που στο μεγαλύτερο ποσοστό τους κατοικούν κυρίως στο έντερο.

Πρόκειται για μία συμβιωτική σχέση όπου η μικροβιακή χλωρίδα δεν θεωρείται απλώς ένας ξενιστής, αλλά αντίθετα αποτελεί αναπόσπαστο μέλος μίας οργανικής κοινότητας που ο ανθρώπινος οργανισμός είναι μέλος της. Αυτοί οι μικροσκοπικοί οργανισμοί διασπούν τροφές που εμείς δεν μπορούμε να χωνέψουμε και παράγουν βιταμίνες όπως η βιταμίνη Κ, οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β και η βιοτίνη, καθώς και σημαντικά λιπαρά οξέα βραχείας αλυσίδας, όπως το βουτυρικό οξύ. Επίσης υποστηρίζουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος, την διαχείριση του άγχους μας, τον μεταβολισμό μας, την πέψη και γενικά μας κρατούν υγιείς.

Κάθε στιγμή, μέσα μας, συμβαίνουν μάχες επικράτησης μεταξύ «ωφέλιμων» και «λιγότερο ωφέλιμων» μικροοργανισμών που έχουν επίδραση στην υγεία μας. Η διαταραχή αυτής της ισορροπίας φυσιολογικών βακτηριακών πληθυσμών στο έντερο, όπου είναι μειωμένα τα επίπεδα των απαραίτητων ωφέλιμων βακτηρίων ονομάζεται δυσβίωση και σχετίζεται με ένα μεγάλο πλήθος ασθενειών. Μία τέτοια διαταραχή μπορεί να προκύψει από τη χρήση αντιβιοτικών, αν και δεν είναι τα αντιβιοτικά η μόνη αιτία. Η αλλαγή περιβάλλοντος, η χρήση κορτικοστεροειδών ή ορμονών, οι ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες, η χρήση τεχνητών γλυκαντικών, κάποιες σοβαρές θεραπείες, αλλά και το έντονο άγχος και το στρες είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τους βακτηριακούς πληθυσμούς στο έντερό μας. 

Η αντιμετώπιση της δυσβίωσης και η αποκατάσταση της ισορροπίας στο μικροβίωμά μας, εκτός από την εξάλειψη των ενοχλήσεων στο έντερο, μπορεί να βοηθήσει γενικότερα την υγεία μας και να προλάβει την εκδήλωση πολλών ασθενειών.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Αρχικά με τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών μας, και την ένταξη προβιοτικών και πρεβιοτικών τροφών στην καθημερινή μας διατροφή. Και φυσικά, ο αποτελεσματικότερος τρόπος για την ενίσχυση της βακτηριακής μας χλωρίδας είναι η λήψη ενός προβιοτικού συμπληρώματος διατροφής. Ένα αποτελεσματικό προβιοτικό συμπλήρωμα θα πρέπει να περιέχει συνδυασμούς φιλικών βακτηρίων που μπορούν να συνυπάρξουν χωρίς να επηρεάσουν τη σταθερότητα του προϊόντος, σε ικανή ποσότητα και σε προστατευμένες συνθήκες ώστε να μπορούν να καταλήξουν στο έντερο όπου θα το αποικίσουν με τους κατάλληλους βακτηριακούς πληθυσμούς.  


To PharmacyDiscount προτείνει

Το ProBiotix Gold της Quest είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε προβιοτικά, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους παίρνουν ισχυρή αντιβίωση ή αναζητούν μια ενισχυμένη δόση φιλικών βακτηρίων λόγω έντονων γαστρεντερικών διαταραχών. Κάθε κάψουλα του αποδίδει 15 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια, τα οποία συμβάλλουν στη γρήγορη αναδόμηση της εντερικής και της κολπικής χλωρίδας που έχει διαταραχθεί.Τα προβιοτικά του ProBiotix Gold διατηρούν τη σταθερότητά τους μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος και επιβιώνουν κατά τη διέλευση τους από το στομάχι, χάρη στις κάψουλες DRcaps που τα απελευθερώνουν κατευθείαν στο έντερο.

Επιπροσθέτως, το Tum Biotix της Quest είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκείνους που η λειτουργία του εντέρου τους διαταράσσεται από το άγχος, την κακή ψυχολογία ή την κακή διατροφή και εμφανίζουν συμπτώματα όπως εναλλαγή δυσκοιλιότητας – διάρροιας, φουσκώματα και αυξημένα αέρια. Τα γαλακτικά βακτήρια του TumBiotix βοηθούν στη διατήρηση της ιδανικής αναλογίας φιλικών βακτηρίων στο έντερο με αποτέλεσμα να συμβάλλουν στην ομαλή του λειτουργία. Διατηρούν τη σταθερότητά τους μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος και επιβιώνουν κατά τη διέλευση τους από το στομάχι, χάρη στις κάψουλες DRcaps που τα απελευθερώνουν κατευθείαν στο έντερο.


Το PharmacyDiscount είναι πάντα δίπλα σας! 



 

99 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 9.93€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 17.73€
9.93€
124 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 12.39€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 22.12€
12.39€