ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Η Γονιμότητα στην εποχή των κρίσεων: Πολύπλοκη, αλλά υπάρχουν λύσεις

Η Γονιμότητα στην εποχή των κρίσεων: Πολύπλοκη, αλλά υπάρχουν λύσεις

Το θέμα της γονιμότητας ενός ανθρώπου, είναι πολύπλοκο, συχνά δε, εξαρτάται και από ψυχολογικούς παράγοντες, όπως άγχος, στρες, διαρκής ανησυχία για παρούσες, ή μελλοντικές καταστάσεις.

Σε μία εποχή με διαρκείς προκλήσεις- όπως πανδημία, ανεργία, πληθωρισμός, ενεργειακή και οικονομική κρίση- είναι λογικό κάποιοι άνθρωποι αναπαραγωγικής ηλικίας να μην μπορούν να συλλάβουν με ευκολία, καίτοι οργανικά δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που αποφασίζουν να τεκνοποιήσουν σε μεγαλύτερη ηλικία. Και οι δύο αυτές κατηγορίες, είτε άνδρες, είτε γυναίκες, χρειάζονται ενίσχυση με καλή διατροφή αλλά και με κάποια συμπληρώματα, τα οποία θα λάβουν, αφού μιλήσουν πρώτα με τον γιατρό τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), περίπου ένας στους έξι ανθρώπους (17,5%) σε όλο τον κόσμο επηρεάζεται από υπογονιμότητα. Η έκθεση, η οποία είναι η πρώτη του είδους της εδώ και μια δεκαετία, εξετάζει τα δεδομένα υπογονιμότητας από το 1990 έως το 2021.

To PharmacyDiscount προτείνει

Το FertilFix Woman  Συμπλήρωμα Διατροφής για την Διαχείρηση της Υπογονιμότητας με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία & αμινοξέα. Εμπλουτισμένο με DHA, EPA, συνένζυμο Q10, εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού & γλυκόριζας.

Ένα ειδικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα διατροφής επομένως, μπορεί να ενισχύσει και να υποστηρίξει τη λειτουργία του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος και τη διαιτητική διαχείριση της γυναικείας υπογονιμότητας.

Τα συστατικά της σύνθεσης έχουν επιλεγεί ώστε να εξασφαλίζουν τη διαιτητική διαχείριση της γυναικείας  υπογονιμότητας και να προάγουν τη γενική αναπαραγωγική υγεία μειώνοντας το οξειδωτικό στρες, βελτιώνοντας την ποιότητα της ωαρίου και της ωοθηκικής λειτουργίας. Το συμπλήρωμα αυτό, περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα, είναι εμπλουτισμένο με DHA, EPA, συνένζυμο Q10, εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και γλυκόριζας.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι βάση κλινικών μελετών, τα DHA & EPA συμβάλλουν στην επιβράδυνση της γήρανσης των ωοθηκών και βελτιώνουν την ποιότητα των ωοθυλακίων σε προχωρημένης ηλικίας γυναίκες. Tο συνένζυμο Q10 βελτιώνει την ανταπόκριση των ωοθηκών μετά από διέγερση καθώς και τις παραμέτρους του εμβρύου σε νέες γυναίκες με μειωμένη ανταπόκριση σε εφαρμογές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (IVF-ICSI).

Tο εκχύλισμα πράσινου τσαγιού συμβάλει στην αποτοξίνωση του αναπαραγωγικού συστήματος και στην αντιοξειδωτική του προστασία, το εκχύλισμα γλυκόριζας συμβάλλει στη βελτίωση του ορμονικού προφίλ γυναικών με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και στην ομαλοποίηση του οιστρικού κύκλου. Το εν λόγω συμπλήρωμα επίσης, δεν περιέχει γλουτένη.

Δεν έχουν όμως μόνο οι γυναίκες ανάγκη τόνωσης και ενίσχυσης, όσον αφορά στο πεδίο της γονιμότητας. Υπάρχουν και άνδρες οι οποίοι χρειάζονται αντίστοιχα και οι ίδιοι ενίσχυση αλλά και διαχείριση της υπογονιμότητάς τους.

Ειδικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση και υποστήριξη της λειτουργίας του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος και τη διαιτητική διαχείριση της ανδρικής υπογονιμότητας.


To PharmacyDiscount προτείνει


Το FertilFix Man Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ανδρική Υπογονιμότητα με βιταμίνεςμέταλλαιχνοστοιχείακαροτενοειδή & αμινοξέα.

Tα συστατικά της σύνθεσης του συμπληρώματος διατροφής για τον άνδρα, έχουν επιλεγεί ώστε να εξασφαλίζουν τη διαιτητική διαχείριση της ανδρικής υπογονιμότητας και να προάγουν τη γενική αναπαραγωγική υγεία, μειώνοντας το οξειδωτικό στρες, βελτιώνοντας την ποιότητα, την κινητικότητα, τη μορφολογία και τη ποσότητα των σπερματοζωαρίων. Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής, περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, καροτενοειδή και αμινοξέα.
Είναι επίσης εμπλουτισμένο με καρνιτίνη & συνένζυμο Q10. Παράλληλα, σύμφωνα με κλινικές μελέτες, η καρνιτίνη, η αργινίνη και η κιτρουλίνη, επηρεάζουν θετικά την ποιότητα, τον αριθμό, τη μορφολογία και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων, ενώ το συνένζυμο Q10 , η Γλουταθειόνη, το Σελήνιο, η Ν- ακετυλοκυστείνη και το λυκοπένιο ως ισχυροί αντιοξειδωτικοί παράγοντες, αντιμετωπίζουν και προλαμβάνουν την οξειδωτική φθορά, με αποτέλεσμα να μην διαταράσσεται η μορφολογία των σπερματοζωαρίων εξασφαλίζοντας έτσι τη δομή και τη λειτουργική τους ικανότητα. Με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και αλάτι.

Η εποχή μας όπως και η γονιμότητα, είναι πολύπλοκη και πολυεπίπεδη. Υπάρχουν ωστόσο πάντα λύσεις, έχει φροντίσει γι’ αυτό ευτυχώς η Ιατρική και η επιστήμη, αρκεί να ξεπεράσουμε τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις.

Το PharmacyDiscount είναι πάντα δίπλα σας! 


Άρης Πασχαλίδης, Φαρμακοποιός MSc





491 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 49.08€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 92.60€
49.08€
491 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 49.08€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 92.60€
49.08€