ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Εσύ γνωρίζεις τι είναι το Movember;

Εσύ γνωρίζεις τι είναι το "Movember";

Το Movember 2023, γνωστό και ως Μήνας Ευαισθητοποίησης για την Ανδρική Υγεία, είναι μια ετήσια παγκόσμια εκστρατεία που ενθαρρύνει τους άνδρες να καλλιεργούν μουστάκια και να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες για την ευαισθητοποίηση σχετικά με θέματα υγείας των ανδρών. Αυτή η εκδήλωση διάρκειας ενός μήνα επικεντρώνεται στην προώθηση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας μεταξύ των ανδρών, αντιμετωπίζοντας ζητήματα όπως ο καρκίνος του προστάτη, ο καρκίνος των όρχεων, οι προκλήσεις της ψυχικής υγείας και η πρόληψη των αυτοκτονιών. Το Movember παρέχει μια πλατφόρμα για τους άνδρες να συζητούν ανοιχτά τα θέματα τα σχετικά με την υγεία τους, ν’ αναζητούν υποστήριξη και να λαμβάνουν προληπτικά βήματα προς μια πιο υγιή και ευτυχισμένη ζωή.

 

Τι είναι το Movember;

Το Movember είναι μια εκστρατεία που ενθαρρύνει τους άνδρες να καλλιεργήσουν μουστάκια«Mo's») και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την υγεία των ανδρών. Στόχος του είναι να “αμφισβητήσει, να κλονίσει” το στίγμα” γύρω από τα προβλήματα υγείας των ανδρών, να πυροδοτήσει ανάλογες συζητήσεις και να προωθήσει την έγκαιρη διάγνωση και παρέμβαση.

 

Πότε είναι Movember 2023;

Το Movember γιορτάζεται όλο το μήνα Νοέμβριο κάθε έτους. Το 2023, άνδρες από όλο τον κόσμο θα ενωθούν για να συμμετάσχουν στο Movember από την 1η Νοεμβρίου και θα συνεχίσουν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

 

Ιστορία του Movember

Το Movember ξεκίνησε στην Αυστραλία το 2003, όταν μια ομάδα φίλων αποφάσισε να καλλιεργήσει μουστάκια για να ευαισθητοποιήσει τους άνδρες σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη και την κατάθλιψη. Έκτοτε έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο κίνημα με εκατομμύρια συμμετέχοντες και υποστηρικτές. Το Movember έχει χρηματοδοτήσει πολλά έργα και πρωτοβουλίες για την υγεία των ανδρών και έχει γίνει σύμβολο αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης.

Με τα χρόνια, το Movember έχει συμβάλει σε σημαντικές προόδους στην έρευνα για την υγεία των ανδρών και έχει ενθαρρύνει τους άνδρες να αναλάβουν την ευημερία τους.

 

Σχετικά Hashtags

Όταν μοιράζεστε την υποστήριξή σας για το Movember 2023 και την ευαισθητοποίηση για την υγεία των ανδρών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τα hashtags που ακολουθούν για να συνδεθείτε με όσους/ες είναι αφοσιωμένοι/ες στην υγεία των ανδρών:

  • #Movember
  • #MensHealth
  • #GrowAMo
  • #Αυτοκτονία Πρόληψη
  • #ΠροστάτηςΚαρκίνος Ευαισθητοποίηση
  • #MentalHealthMatters
  • #MoBros

Χρησιμοποιώντας αυτά τα hashtags, μπορείτε και εσείς να γίνετε μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας ατόμων και οργανισμών που δεσμεύονται να βελτιώσουν τη σωματική και ψυχική υγεία των ανδρών και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον στα “ταξίδια της υγείας τους”.


Ρένα Κάντζα, Αρθρογράφος