ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Δυνατό ανοσοποιητικό για προστασία από τις ιώσεις

Δυνατό ανοσοποιητικό για προστασία από τις ιώσεις

Δυνατό ανοσοποιητικό για την προστασία από τις ιώσεις

Τον χειμώνα και τους πρώτους μήνες της άνοιξης, ο κίνδυνος ιώσεων, γρίπης ή κρυολογήματος είναι μεγάλος και η υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος αναγκαία. Η καλή διατροφή, η διατήρηση φυσιολογικού βάρους, η σωστή διαχείριση του στρες, ο καλός ύπνος, η άσκηση και η καλή λειτουργία του εντέρου παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. 

Συμπτώματα ενός εξασθενημένου ανοσοποιητικού

Ορισμένα από τα πιο συνήθη συμπτώματα ενός εξασθενημένου ανοσοποιητικού είναι:

  • Έντονη κόπωση, πρωινή εξάντληση, εύκολη κούραση
  • Συχνές λοιμώξεις
  • Δέκατα & διαταραχές στη θερμοκρασία του σώματος
  • Διαταραχές στη λειτουργία του εντέρου, όπως διάρροια
  • Εμφάνιση ή έξαρση αλλεργιών
  • Αργή επούλωση των πληγών
  • Ανεξήγητη απώλεια ή πρόσληψη βάρους

Πως βοηθούν τα συμπληρώματα διατροφής;

Τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να προσφέρουν απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα για το ανοσοποιητικό στις κατάλληλες ποσότητες, να καλύψουν ελλείψεις που πιθανώς υπάρχουν (όπως στη βιταμίνη D) και να προσφέρουν ενισχυμένες δόσεις σε συστατικά που ενισχύουν αποδεδειγμένα το ανοσοποιητικό σύστημα. Ορισμένα από αυτά είναι:

  • Βήτα 1-3, 1-6 γλυκάνες: είναι φυσικά συστατικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και το καθιστούν έτοιμο να πολεμήσει τους ξένους εισβολείς, όπως τους ιούς. Μελέτες έχουν δείξει ότι μειώνουν τον κίνδυνο ιώσεων και τη συχνότητα των λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού σε άτομα ευαίσθητα σε αυτές.
  • Σκόρδο: έχει αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση έναντι ιών, βακτηρίων, μυκήτων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Προτιμήστε συμπληρώματα που περιέχουν συγκεκριμένα εκχύλισμα σκόρδου ψυχρής ωρίμανσης (kyolic).
  • Βιταμίνη D: είναι πολύ σημαντική για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ τα χαμηλά της επίπεδα στον οργανισμό έχουν συνδεθεί με υψηλότερο κίνδυνο ιώσεων. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η έλλειψη βιταμίνης D πιθανώς σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο λοίμωξης από COVID-19 και, σε περίπτωση λοίμωξης, με την εμφάνιση εντονότερων συμπτωμάτων και σοβαρής πνευμονικής νόσου.
  • Βιταμίνη C: είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, έχει αντιοξειδωτική και αντιισταμινική δράση και βοηθάει στη μείωση της κόπωσης.
  • Ψευδάργυρος, σελήνιο & χαλκός: είναι απαραίτητα ιχνοστοιχεία για την άμυνα του οργανισμού. Ο ψευδάργυρος έχει αποδειχθεί ότι βοηθά σημαντικά στην πρόληψη των λοιμώξεων του αναπνευστικού.
  • Προβιοτικά: είναι καλοί μικροοργανισμοί που, εκτός από την ωφέλιμη δράση τους στο έντερο, διεγείρουν την άμυνα του οργανισμού, πολεμούν τα «κακά» μικρόβια και δεν τα αφήνουν να μας προσβάλλουν και να αρρωστήσουμε από αυτά.

To PharmacyDiscount προτείνει


Τo 
Συμπλήρωμα Διατροφής Immune Biotix από την Quest, είναι ένας μοναδικός συνδυασμός συστατικών που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
Η μοναδική του σύνθεση περιλαμβάνει βήτα 1-3, 1-6 γλυκάνες, εκχύλισμα σκόρδου ψυχρής ωρίμανσης, ψευδάργυρο, σελήνιο, χαλκό, βιταμίνη D και φιλικά βακτήρια. 
Το Immune Biotix είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ενισχύσουν δραστικά το ανοσοποιητικό τους σύστημα, να προστατευθούν από ιώσεις και κρυολογήματα, αλλά και από αλλεργίες. Μπορεί να προσφέρει σημαντική υποστήριξη ακόμα και στους πιο φιλάσθενους οργανισμούς, στα άτομα που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο και παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο να αρρωστήσουν και σε περιόδους έξαρσης των ιώσεων.

Βρείτε το εδώ στο PharmacyDiscount!


Το PharmacyDiscount είναι πάντα δίπλα σας!


236 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 23.62€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 42.17€
23.62€