ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Ανακούφιση από τον πόνο στο στομάχι: συμβουλές και φαρμακευτικές λύσεις

Ανακούφιση από τον πόνο στο στομάχι: συμβουλές και φαρμακευτικές λύσεις

Είτε πρόκειται για πόνο, οξύ πόνο, κράμπες ή ακόμα και απλώς ήπια ενόχληση στο στομάχι ή και την κοιλιά, υπάρχουν μερικές πιθανές αιτίες όπως δυσπεψία, δυσκοιλιότητα, κάποια ίωση, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS), τροφικές αλλεργίες/δυσανεξίες και/ή αέρια, που συνήθως δεν συνδέονται με σοβαρές ασθένειες.Επειδή όμως κάθε πόνος είναι ενοχλητικός, ακολουθούν μερικές συμβουλές και λύσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν σε μια τέτοια περίπτωση. Πάντως, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι πόνοι στο στομάχι δεν είναι κάτι σοβαρό και θα υποχωρήσουν μετά από λίγες μέρες.

Μπορεί το νερό να βοηθήσει τον πόνο στο στομάχι;   
Οι περισσότεροι πόνοι στο στομάχι μπορούν να αντιμετωπιστούν στο σπίτι. Εάν κάνετε εμετό, πιείτε μερικές γουλιές νερό ή πιπιλίστε κομμάτια πάγου.

Πρέπει να ξαπλώσετε αν πονάει το στομάχι σας;
Ο ύπνος ανάσκελα και στην αριστερή πλευρά είναι καλύτερος για την πέψη και τη διαχείριση του πόνου, αν και, το να γνωρίζετε σε ποια πλευρά να ξαπλώσετε όταν πονάει το στομάχι σας μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε περαιτέρω ενόχληση, είναι τελικά το σώμα σας που θα αποφασίσει για το τι είναι σωστό για εσάς.

Η παρακεταμόλη, βοηθά με τον πόνο στο στομάχι;
Η παρακεταμόλη και η ιβουπροφαίνη σπάνια βοηθούν στην ανακούφιση της διάρροιας, αλλά μπορούν να βοηθήσουν στη θεραπεία άλλων συμπτωμάτων, όπως στομαχόπονος, πυρετός και πόνοι.

Γιατί η κόκα κόλα ηρεμεί το στομάχι σας;
Η Coca-Cola, λόγω του ανθρακικού και φωσφορικού της οξέος, έχει pH 2,6 και μοιάζει με το φυσικό γαστρικό οξύ που πιστεύεται ότι είναι σημαντικό για την πέψη των ινών. Επιπλέον, οι φυσαλίδες διττανθρακικού

  1. Το τζίντζερ. Το τζίντζερ είναι μια κοινή φυσική θεραπεία για τη ναυτία και τον έμετο.

  2. Το χαμομήλι. Το χαμομήλι είναι μια άλλη κοινή θεραπεία που χρησιμοποιείται για τη ναυτία.

  3. Η Μέντα. Η μέντα έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες ως θεραπεία για στομαχικές διαταραχές.

  4. Η γλυκόριζα.

  5. Οι μπανάνες.

  6. Το μηλόξυδο. Αν και δεν είναι νόστιμο στη γεύση από μόνο του, αυτό το βασικό ντουλάπι μπορείτε να το πάρετε με την κουταλιά της σούπας για να εξουδετερώσετε μια στομαχική διαταραχή. Δοκιμάστε να το ανακατέψετε με ένα φλιτζάνι νερό και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι. Τα οξέα στο εσωτερικό μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της πέψης του αμύλου και να διατηρήσουν τα βακτήρια στο έντερο υγιή.