ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Βαλίτσα του μαιευτηρίου: όλα όσα χρειάζεσαι!

Βαλίτσα του μαιευτηρίου: όλα όσα χρειάζεσαι!

Το να γίνεσαι μαμά για πρώτη φορά είναι μια υπέροχη αλλά και παράλληλα τρομακτική εμπειρία. Έτσι, σε βοηθάμε με τις γνώσεις μας να ετοιμαστείς όσο μπορείς, τουλάχιστον για το μαιευτήριο.

Διάβασε τι χρειάζεσαι για τη βαλίτσα του μαιευτηρίου:

  1. Τα απαραίτητα έγγραφα – τα στοιχεία του γιατρού και της μαίας σου, τα χαρτιά του τοκετού (ταυτότητες γονέων, ΑΜΚΑ, ΙΒΑΝ μητέρας που φαίνεται δικαιούχος, email μητέρας, πρόσφατη ληξιαρχική πράξη γάμου ή σύμφωνο συμβίωσης – εάν υπάρχουν).
  2. Το πλάνο του τοκετού σου (εάν έχεις ένα) – δεν είναι υποχρεωτικό αυτό το step. Ουσιαστικά είναι ένα σχέδιο της νέας μαμάς για το πως θα ήθελε να γίνει ο τοκετός και η διαδικασία μετά. Με αυτόν τον τρόπο, η νέα μαμά μαθαίνει περισσότερα πράγματα για τη διαδικασία του τοκετού και το μετά και αποφασίζει αναλόγως και με τη βοήθεια του γιατρού.
  3. Πάνες αγκαλιάς – οι πρώτες πάνες του μωρού σου που θα χρειαστούν για να το αλλάξεις
  4. Ρουχαλάκια για το μωρό – κορμάκια, καλτσάκια, φορμάκι εξόδου και αναλόγως την εποχή, μπουφάν και σκουφάκι. Τα φορμάκια και τα καλτσάκια καλό θα ήταν να είναι σε ποσότητα, πχ να έχει πάνω από δύο στη βαλίτσα σου.
  5. Πετσετάκια μωρού – βασικό αξεσουάρ και για τη μαμά και για το μωρό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα πετσετάκια για όταν θα φάει και θα το ακουμπήσεις στον ώμο σου ή αν βγάλει τις λεγόμενες «γουλίτσες», σαλάκι με γάλα.
  6. Σεντονάκι και κουβερτούλα – για όταν θα τοποθετήσεις το μωρό στο port-bebe για να μην κρυώσει. Η κουβερτούλα θα μπει κάτω από το μωρό και με το σεντονάκι θα το σκεπάσεις για να μην κρυώσει.
  7. Port bebe – το καθισματάκι του μωρού σου για το αυτοκίνητο. Το αξεσουάρ στο οποίο θα κοιμάται, θα ηρεμεί, θα κλαίει, θα γελάει, θα κάθεται γενικώς.
  8. Πιτζάμα / νυχτικό και παντόφλες – θα χρειαστείς πιτζάμες ή νυχτικά για να μπορείς να αλλάζεις εάν λερωθείς. Δύο ζευγάρια πιτζάμες είναι ο ιδανικός αριθμός. Μην ξεχάσεις τις παντόφλες σου!
  9. Εσώρουχα και κάλτσες – τα εσώρουχα που θα χρειαστείς, να είναι αρκετά, για παν ενδεχόμενο. Δύο ζευγάρια κάλτσες τουλάχιστον, ανεξαρτήτως εποχής, χρειάζονται γιατί μετά τον τοκετό ίσως να κρυώνεις λίγο.
  10. Προϊόντα προσωπικής φροντίδας – ένα νεσεσέρ με την οδοντόβουρτσα, την οδοντόκρεμα, την κρέμα προσώπου και λαστιχάκια για να πιάσεις τα μαλλιά σου την ώρα του τοκετού, είναι απαραίτητο. Ένα με δύο σετ πετσετών θα σου χρειαστεί, πετσέτα σώματος, μαλλιών και προσώπου.
  11. Σερβιέτες λοχείας – οι σερβιέτες θα σε καθησυχάσουν σε στιγμές διαρροών μετά τον τοκετό.
  12. Σουτιέν θηλασμού – θα χρειαστείς ειδικό σουτιέν θηλασμού για άνεση και ευκολία.
  13. Ρούχα εξόδου – μην ξεχάσεις να πάρεις ρούχα για όταν θα βγεις από το μαιευτήριο. Φρόντισε να είναι άνετα, φαρδουλά και βαμβακερά!
  14. Επιθέματα στήθους – τα επιθέματα στήθους είναι απαραίτητα για να μη λερώνεσαι από τις γουλίτσες του μωρού σου.
  15. Κρέμα θηλών – για να μην ερεθίζεται τόσο εύκολα το στήθος σου, σου προτείνουμε να βάλεις κρέμα θηλών.

 

Πηγή: https://www.nestlebaby.gr/valitsa-maieytiriou




133 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 13.46€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 19.79€
13.26€
110 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 11.00€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 16.93€
11.00€
113 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 5.97€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 13.49€
11.33€
171 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 15.54€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 31.08€
17.09€