ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Τριχόπτωση: Οι καλύτεροι τρόποι για να την νικήσεις!

Τριχόπτωση: Οι καλύτεροι τρόποι για να την νικήσεις!

Η τριχόπτωση είναι ένα συχνό φαινόμενο που ταλαιπωρεί άντρες και γυναίκες. Ωστόσο, δεν θα έπρεπε να μας ανησυχεί, καθώς είναι κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί έγκαιρα.


Σε φυσιολογικά πλαίσια χάνουμε περίπου 50 τρίχες την ημέρα. Το γεγονός αυτό σχετίζεται, μεταξύ άλλων, με διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες, καθώς και με το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία και συγκεκριμένα λόγω των ελεύθερων ριζών. Επίσης, οι ορμόνες παίζουν σημαντικό ρόλο στην τριχόπτωση. Μάλιστα, σε περίπτωση υποθυρεοειδισμού, παράγεται ένα οξειδωτικό στρες το οποίο, όχι μόνο προκαλεί τριχόπτωση, αλλά επιπλέον επιβραδύνει την αναγέννηση νέας τρίχας. Και η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην τριχόπτωση. Η ανεπαρκής πρόσληψη βιταμινών και  ιχνοστοιχείων, όπως ο ψευδάργυρος, προκαλεί απώλεια τριχών. Τέλος, το στρες έχει αποδεδειγμένες επιπτώσεις στην τριχόπτωση.

Είναι, όμως, σημαντικό να τονίσουμε πως η τριχόπτωση αποτελεί ένα αισθητικό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα κατάλληλα τριχοτονωτικά προϊόντα και ειδικά συμπληρώματα διατροφής που μπορούν να ενδυναμώσουν την τρίχα.

Μια καλή επιλογή είναι το συμπλήρωμα διατροφής HairTone Nails & Skin της Power Health το οποίο αποτελεί το απόλυτο τρίπτυχο υγείας και ομορφιάς, καθώς πρόκειται για μία συνεργιστική φόρμουλα πλούσια σε θρεπτικά και ειδικά μελετημένα συστατικά που θα κάνει τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια σας να την λατρέψουν! Μία μόλις κάψουλα καθημερινά αρκεί, για να έχετε την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ομορφιάς που θα σας χαρίσει πλούσια μαλλιά, γερά νύχια και υπέροχο λαμπερό δέρμα!

Παράλληλα, δεν ξεχνάμε ποτέ να προσέχουμε τη διατροφή μας. Οι τροφές που καταναλώνουμε παίζουν σπουδαίο ρόλο στη στιλπνότητα, την ανάπτυξη και τον όγκο των μαλλιών. Μια διατροφή πλούσια σε σίδηρο, ψευδάργυρο, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και πρωτεΐνες θα βοηθήσει δραστικά στην τόνωση των τριχοθυλακίων, ενισχύοντας την ανάπτυξη των μαλλιών.