ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Τι χρειάζεσαι για την τσάντα της βόλτας ως νέος γονιός!

Τι χρειάζεσαι για την τσάντα της βόλτας ως νέος γονιός!

Η βόλτα με ένα μωρό μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση για μια νέα μαμά και μπαμπά καθώς η προετοιμασία της τσάντας βόλτας είναι μια διαδικασία που την κάνεις μια φορά και μετά απλά ανανεώνεις τα ήδη υπάρχοντα πράγματα. Εδώ θα σε βοηθήσουμε να φτιάξεις την πρώτη φορά την τσάντα της βόλτας και μετά να την ανανεώνεις μόνη σου!

Τι θα χρειαστείς:

  1. Πάνες: όσες ώρες θα είσαι έξω, τόσες πάνες θα χρειαστείς. Μην νιώσεις ότι παίρνεις πολλές μαζί. Καλύτερα να έχεις περισσότερες, παρά να μην έχεις αρκετές.
  2. Μωρομάντηλα: η καλύτερη εφεύρεση για τους εξωτερικούς χώρους. Χρειάζονται για όλες τις ηλικίες και για όλες τις ώρες. Είτε λερωθεί το παιδί σου στα ρούχα, είτε στο πρόσωπο, είτε για τα μαχαιροπήρουνά του, τα μωρομάντηλα είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ για την τσάντα της βόλτας.
  3. Απολυμαντικό χεριών:ειδικά μετά τον covid, το αντισηπτικό χεριών βρίσκεται έτσι κι αλλιώς στην τσάντα μας, οπότε καλό θα ήταν να έχεις και ένα μέσα στην τσάντα βόλτας του μωρού. Μπορείς να διαλέξεις και απολυμαντικά μαντηλάκια για τα χεράκια του μωρού.
  4. Ένα ύφασμα για την αλλαγή πάνας:Οι περισσότερες κλασικές τσάντες για μαμάδες διαθέτουν ένα πλαστικό ύφασμα, το οποίο μπορείς να στρώσεις σε όλους τους εξωτερικούς ή και εσωτερικούς χώρους για να αλλάξεις το μωρό. Εάν δεν έχεις ένα από αυτά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια απλή μικρή πετσέτα προσώπου! Για την αλλαγή πάνας του μωρού θα χρειαστείς και μια κρέμα για το σύγκαμα καθώς και σαπουνάκι καθαρισμού!
  5. Μια σακούλα:εάν είσαι εν κινήσει για παράδειγμα και δεν έχεις κάδο απορριμάτων να πετάξεις την πάνα του μωρού, καλό θα ήταν να έχεις πάντα μαζί σου μια σακούλα τροφίμων από εκείνες με το zip που κλείνουν και δεν φεύγουν οι μυρωδιές.
  6. Ένα μπουκάλι για το γάλα και ένα για το νερό:αναλόγως την ηλικία θα έχεις μαζί σου το μπιμπερό ή ένα παγούρι για το παιδί σου. Στο ένα θα βάλεις γάλα και στο άλλο θα βάλεις νεράκι να έχει να πίνει στα διαλείμματα από το παιχνίδι.
  7. Μια έξτρα αλλαξιά ρούχα για το μωρό και μια κουβερτούλα:ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, πως μπορεί να λερωθεί το μωρό και γενικά,  τουλάχιστον μια έξτρα αλλαξιά ρούχα είναι απαραίτητη στη βόλτα. Μια κουβερτούλα ή σεντονάκι για να έχεις μαζί σου εάν θελήσει το μωρό σου να κοιμηθεί είναι απαραίτητη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κάλυμμα για το θηλασμό και για την αλλαγή πάνας.
  8. Πιπίλα:εάν το μωρό σου χρησιμοποιεί πιπίλα, καλό θα ήταν να έχεις 2-3 μαζί σου στην τσάντα βόλτας. Μπορεί να τη χάσει, να του λερωθεί ή οτιδήποτε. Επίσης, οι θήκες για πιπίλες  είναι μια καλή ιδέα να έχεις μαζί σου.  
  9. Παιχνίδια: για τα παιχνίδια του, καλό θα ήταν να έχεις μαζί σου 2-3 αγαπημένα του μικρά παιχνιδάκια για να μπορεί να αλλάζει ή να παίζει με τους φίλους του.  
  10. Αντιηλιακό και καπέλο για το μωρό:το αντιηλιακό είναι απαραίτητο για το μωρό σου γιατί ο ήλιος δεν θα του κάνει καλό. Προτίμησε αντιηλιακά με μεγάλο δείκτη προστασίας για καλύτερα αποτελέσματα.
  11. Μάρσιπο αγκαλιάς: ο μάρσιπος είναι μια επιλογή που δεν προτιμούν όλοι οι γονείς, αλλά βολεύει αρκετά και σε κρατάει πιο κοντά με το μωρό σου.
  12. Snacks: βέβαια τα snacks δεν μπορεί να λείπουν από την τσάντα βόλτας διότι όλο και κάτι θα θελήσει να τσιμπολογήσει το μωρό σου στη βόλτα. Αυτό μπορεί να είναι μπισκότα, βαζάκια με κρέμα, κρακεράκια, οτιδήποτε.

Extra Tip: Τοποθέτησε τα μπουκάλια σε σακουλάκια τροφίμων για να μην βραχούν όλα τα πράγματα που θα τοποθετήσεις στην τσάντα. Ίσως σε βολέψει καλύτερα μια καλή tote τσάντα ή ένα backpack αντί για την κλασική τσάντα της βόλτας.


65 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 6.51€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 10.34€
6.51€
82 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 8.16€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 12.56€
8.16€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 0.00€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 0.00€
0.00€
799 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 79.90€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 79.90€
79.90€