ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Τι να κάνω σε μια σχέση βαρετή;

Τι να κάνω σε μια σχέση βαρετή;

Αν διαπιστώσεις ότι η σχέση σου έχει “αγγίξει ταβάνι”, οδηγείται σε ρουτίνα και ανία, μην ανησυχείς πρόκειται για μια κοινή φάση από την οποία περνάνε πολλά ζευγάρια. Το κλειδί είναι να το αναγνωρίσεις έγκαιρα και να λάβεις προληπτικά βήματα για να την κάνεις πικάντικη και πάλι, να εμφυσήσεις λίγο ενθουσιασμό και της δώσεις κάποια καινοτομία.

Ακολουθούν μερικές απλές συμβουλές για το τι πρέπει να κάνεις σχετικά:

  1. Επικοινώνησε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σου: Αφιερώστε λίγο ποιοτικό χρόνο στη σχέση σας, καθίστε και κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση για το πώς νιώθετε. Εκφράστε τις ανησυχίες σας και ακούστε με προσοχή την άποψή του/της. Ο σκοπός είναι να βοηθηθείτε και οι δύο και να αποκτήσετε καλύτερη εικόνα για το πώς έχουν τα πράγματα τη στιγμή αυτή και -ίσως- για ποιο λόγο “ξέφυγαν”.
  2. Βγείτε από τα τετριμμένα: Αν η σχέση σας έχει γίνει μονότονη, ίσως είναι καιρός να ξεφύγετε από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Δοκιμάστε νέες δραστηριότητες, επισκεφθείτε νέα μέρη ή απλώς αλλάξτε το καθιερωμένο πρόγραμμά σας.Ο αυθορμητισμός και οι φρέσκιες ιδέες θα βοηθήσουν σίγουρα στην ανανέωση της σχέσης.
  3. Προγραμματίστε τακτικές βραδιές ραντεβού: Η ζωή μπορεί να είναι πολυάσχολη και είναι εύκολο να αφήσετε τον ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας να ξεφύγει. Κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να προγραμματίσετε τακτικές βραδιές ραντεβού όπου μπορείτε να εστιάσετε αποκλειστικά ο ένας στον άλλον και να απολαύσετε ξεχωριστή και ποιοτική ώρα μαζί. Είναι μάλλον σίγουρο ότι το χρειάζεστε.
  4. Δοκιμάστε νέες εμπειρίες μαζί: Αποκτήστε ένα νέο χόμπι, κάνετε ένα αυθόρμητο οδικό ταξίδι ή δοκιμάζετε ένα νέο εστιατόριο, το να μοιραστείτε νέες εμπειρίες μπορεί να σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε τη σπίθα στη σχέση σας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μόνιμες αναμνήσεις και να εμβαθύνετε τη σύνδεσή σας.
  5. Δείξτε εκτίμηση και στοργή: Μην υποτιμάτε τη δύναμη των μικρών χειρονομιών. Το να εκφράσετε ευγνωμοσύνη, να δείξετε στοργή και να κάνετε τον σύντροφό σας να αισθάνεται ότι εκτιμάται μπορεί να βοηθήσει πολύ στην αναζωογόνηση της σχέσης σας.
  6. Εργαστείτε για την ατομική ανάπτυξη: Μερικές φορές, όταν μια σχέση αισθάνεται στάσιμη, μπορεί να είναι σημάδι ότι ο ένας ή και οι δύο σύντροφοι αισθάνονται ανεκπλήρωτοι σε άλλους τομείς της ζωής τους. Ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον να επιδιώκει προσωπικά ενδιαφέροντα, χόμπι ή στόχους. Η υποστήριξη της ατομικής ανάπτυξης του άλλου μπορεί να φέρει μια ανανεωμένη αίσθηση πάθους στη σχέση.
  7. Ζητήστε επαγγελματική βοήθεια αν χρειαστεί: Εάν έχετε δοκιμάσει τα πάντα και εξακολουθείτε να αισθάνεστε κολλημένοι, μη διστάσετε να αναζητήσετε την καθοδήγηση ενός θεραπευτή ζευγαριών. Ένα ουδέτερο τρίτο μέρος μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε εικόνα για τα υποκείμενα ζητήματα και να σας προσφέρει εργαλεία για να ενισχύσετε τη σχέση σας.

 

Θυμηθείτε, κάθε σχέση περνά από σκαμπανεβάσματα και είναι απολύτως φυσιολογικό να βιώνεις περιόδους πλήξης. Το κλειδί είναι να προσεγγίσετε την κατάσταση με υπομονή, κατανόηση και προθυμία να κάνετε θετικές αλλαγές. Με προσπάθεια και δέσμευση και από τους δύο συντρόφους, είναι δυνατό να ξεπεράσετε την πλήξη και να επαναφέρετε τη χαρά και την ολοκλήρωση στη σχέση σας.