ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Ενίσχυση Τεστοστερόνης με φυσικό τρόπο -  Ultra T-male από τη Natures Plus

Ενίσχυση Τεστοστερόνης με φυσικό τρόπο - Ultra T-male από τη Natures Plus

Ένα ζήτημα που απασχολεί διαχρονικά τον ανδρικό πληθυσμό είναι η παραγωγή τεστοστερόνης σε κάθε ηλικία. Πρόκειται για στεροειδή ορμόνη που ανήκει στην ομάδα των ανδρογόνων. Ωστόσο παράγεται φυσιολογικά και στις γυναίκες. Στους άνδρες εκκρίνεται από τους όρχεις και στις γυναίκες από τις ωοθήκες, ενώ σε μικρές ποσότητες εκκρίνεται από άλλους αδένες, όπως τα επινεφρίδια. Ο ανδρικός οργανισμός παράγει κατά μέσο όρο 40 έως 60 φορές περισσότερη τεστοστερόνη από τον γυναικείο, όμως οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες στη δράση της ορμόνης σε σχέση με τους άνδρες.

Ως κύρια ορμόνη του φύλου στους άνδρες, έχει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη των οργάνων του αναπαραγωγικού συστήματος , καθώς και των δευτερευόντων φυλετικών χαρακτηριστικών. Έχει και αναβολικές λειτουργίες που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και της δύναμης, την αύξηση της οστικής πυκνότητας και αντοχής. Και στα δυο φύλα επηρεάζει σημαντικά ορισμένα θέματα υγείας και σεξουαλικής συμπεριφοράς. Τα υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης στους άνδρες παρατηρούνται κατά την εφηβεία και στο πρώτο στάδιο της ενηλικίωσης, ενώ μειώνονται σταδιακά από την ηλικία των 30 και έπειτα. Υπάρχουν, βέβαια, και παθολογικές καταστάσεις που επηρεάζουν την παραγωγή τεστοστερόνης.

Συμπτώματα όπως έλλειψη ενέργειας, αλλαγές στην διάθεση, μειωμένη ικανότητα συγκέντρωσης, μειωμένη μυϊκή δύναμη, αύξηση του σωματικού λίπους, μειωμένη σεξουαλική επιθυμία, στυτική δυσλειτουργία, ολιγοσπερμία, μειωμένη τριχοφυΐα, γυναικομαστία και απώλεια οστικής μάζας συνδέονται πολλές φορές  με μειωμένα επίπεδα τεστοστερόνης. Επειδή τα παραπάνω συμπτώματα οφείλονται και σε άλλες παθήσεις , η διάγνωση γίνεται με ποσοτικό προσδιορισμό της εργαστηριακά και η αντιμετώπιση είναι η φαρμακευτική υποκατάσταση της τεστοστερόνης, η οποία πρέπει να γίνει με προσοχή οπου χρειάζεται γιατί  ενέχει και αρκετούς κινδύνους.

Υπάρχει όμως τρόπος να αυξηθεί η ενδογενής παραγωγή τεστοστερόνης και μάλιστα με φυσικό τρόπο;

Η διατήρηση ενός φυσιολογικού σωματικού βάρους και η υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών, σε συνδυασμό με επαρκή ύπνο και σωματική άσκηση μπορούν να βοηθήσουν. Έχει βρεθεί, επίσης, ότι η πρόσληψη συγκεκριμένων θρεπτικών συστατικών, καθώς και φυτικών εκχυλισμάτων, μπορεί να διατηρήσει ή και να αυξήσει τα επίπεδα της ενδογενούς τεστοστερόνης.

Για παράδειγμα, κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η επαρκής πρόσληψη ψευδαργύρου και βιταμίνης D συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης, ενώ η συμπληρωματική λήψη μαγνησίου και ασβεστίου σε έντονα ασκούμενους αύξησε τα επίπεδα της τεστοστερόνης.

Η Natures Plus αξιοποιώντας όλα τα σχετικά επιστημονικά δεδομένα παρασκεύασε ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής ειδικό για τη φυσική ενίσχυση της ενδογενούς τεστοστερόνης. Το T-male με βιταμίνες C, E και B6, με ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο και σελήνιο υποστηρίζει την φυσιολογική παραγωγή τεστοστερόνης. Ο συνδυασμός εκχυλισμάτων από σταφύλι και μήλο, περιεκτικότητας 60% σε πολυφαινόλες, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες των υπεροξυνιτρικών, προστατεύοντας την τεστοστερόνη.

Το εκχύλισμα Tribulus terrestris, σε συνέργεια με σκόρδο , ginger, κουρκουμά, Rhodiola και αμινοξέα διεγείρουν την ενδογενή παραγωγή της. Τέλος, περιέχει εκχύλισμα Fenugreek , βότανο που παραδοσιακά χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της γονιμότητας.
Για πιο θεαματικά αποτελέσματα, η Natures Plus προτείνει  και το Ultra T-male, με τα παραπάνω συστατικά σε ακόμα υψηλότερες συγκεντρώσεις και ενισχυμένο με εκχυλίσματα Guggul και Tongat Ali.

Αύξηση της τεστοστερόνης και υποστήριξη της υγιούς σεξουαλικής λειτουργίας φυσικά από τη Natures Plus!

 

438 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 43.83€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 79.69€
43.83€