ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Πες τέλος στις επαναλαμβανόμενες ουρολοιμώξεις & ετοιμάσου να χαρείς το καλοκαίρι – Με Eva Intima Wash Cranfix!

Πες τέλος στις επαναλαμβανόμενες ουρολοιμώξεις & ετοιμάσου να χαρείς το καλοκαίρι – Με Eva Intima Wash Cranfix!

Τους θερινούς μήνες οι ουρολοιμώξεις είναι αρκετά συνηθισμένες σε πολλές γυναίκες. Βρεγμένα μαγιό που δεν αλλάζονται, πολύωρα ταξίδια, συνθετικά μη βαμβακερά εσώρουχα, αλλά και ένα πεσμένο ανοσοποιητικό σύστημα, είναι μερικές από τις αιτίες. Και το χειρότερο είναι ότι συνήθως μετά από μία ουρολοίμωξη, μπορεί να ακολουθήσουν και άλλες, επομένως μιλάμε για επαναλαμβανόμενες, ή και υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις.

Οι ουρολοιμώξεις (UTIs) περιλαμβάνονται μεταξύ των συνηθέστερων βακτηριακών λοιμώξεων. Για τις περισσότερες δε, υπεύθυνος είναι ένας μικροοργανισμός, το βακτήριο Εscherichia coli (E.coli), το οποίο αποικίζει το παχύ έντερο και προκαλεί το 80% των ουρολοιμώξεων στους ενήλικες. Το E.coli διαθέτει τη μοναδική ικανότητα να προσκολλάται στα κύτταρα των τοιχωμάτων της ουρήθρας και να προκαλεί επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις καθώς αντιστέκεται στους φυσικούς μηχανισμούς που διαθέτει το σώμα για να το απομακρύνει μετά από θεραπεία με αντιβιοτικά. Οι παραπάνω μηχανισμοί προσαρμογής καταπονούν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.

 Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας αλλά και ο καθαρισμός με εξειδικευμένα φαρμακευτικά σκευάσματα υψηλής τεχνογνωσίας, έρευνας και ανάπτυξης, αποτελούν το Α και το Ω της καθημερινής μας φροντίδας.

Το Eva Intima Wash Cransept των ερευνητικών εργαστηρίων της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας InterMed είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο απαλό υγρό καθημερινού καθαρισμού χωρίς σαπούνι, συμβατό με τη φυσιολογία της ευαίσθητης περιοχής γυναικών κάθε ηλικίας. Πρόκειται για μία καινοτόμα σύνθεση η οποία αποτελείται από: εκχύλισμα από κράνμπερι, α- glucan, λαγομηλιά, αλόη, χαμομήλι, θυμάρι, δενδρολίβανο, φασκόμηλο και γαλακτικό οξύ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το εκχύλισμα cranberry αναστέλλει την ικανότητα των βακτηρίων E.coli να προσκολλώνται στο ουροποιητικό επιθήλιο, ενώ η αλόη και το χαμομήλι είναι γνωστά για τις ενυδατικές τους ιδιότητες.
Το Eva Intima Wash Cransept, καθαρίζει απαλά απομακρύνοντας εκκρίσεις και οσμές χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει το δέρμα, αφήνοντας άμεσα αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Η επιλογή του είναι ιδανική σε περιπτώσεις που υπάρχει ανάγκη έντονης αντιμικροβιακής προστασίας εξαιτίας της εμφάνισης επαναλαμβανόμενων λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Η χρήση του Eva Intima Wash Cransept παράλληλα με την αγωγή για την αντιμετώπιση λοιμώξεων του ουροποιητικού του συστήματος καθώς και μετά το τέλος αυτής, συντελεί στην επιτυχή θεραπεία και πρόληψη της λοίμωξης αυτής.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα του σκευάσματος έχουν ως εξής:
  • Ενίσχυση των φυσικών μηχανισμών άμυνας
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την εμφάνιση της πρώτης περιόδου και έπειτα
  • Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες
  • Ασφαλής χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
  • Χωρίς σαπούνι, SLS/SLES, ερεθιστικούς παράγοντες (τεχνητά χρώματα, αρώματα), οινόπνευμα, parabens
  • Δερματολογικά ελεγμένο - pH 3.5
Ο καθημερινός καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής με Eva Intima Wash Cransept, αποτελεί το ιδανικό καθημερινό βήμα ρουτίνας, που θα σας βοηθήσει στο να ελέγξετε τις επαναλαμβανόμενες και υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις και να χαρείτε το καλοκαίρι!!!


Ελίνα Δαρατσιανού Πασχαλίδου
63 Πόντοι
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ: 6.27€
ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 11.83€
6.27€