ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Συμπληρώματα διατροφής για υψηλές αθλητικές αποδόσεις!

Συμπληρώματα διατροφής για υψηλές αθλητικές αποδόσεις!

Η καθημερινή πρόσληψη βιταμινών είναι άκρως αναγκαία για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Πιο συγκεκριμένα, η αθλητική διατροφή τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην καθημερινότητα των ανθρώπων που αθλούνται, προπονούνται ή έχουν έντονη σωματική δραστηριότητα.

Αυτό σημαίνει ότι οι ανάγκες του οργανισμού είναι περισσότερες και πιο εξειδικευμένες, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός προπονητικού προγράμματος, αλλά και να «επιδιορθώνει» τις φθορές που προκαλούνται.
Η Power Health με στόχο να καλύψει αυτές τις ανάγκες δημιούργησε την Power of Nature Sport Series. Αυτή η αθλητική σειρά αποτελείται από εξειδικευμένες φόρμουλες υψηλής ποιότητας, καθαρότητας και ασφάλειας που συμπληρώνουν ιδανικά τις διατροφικές απαιτήσεις όσων αθλούνται.

Χαρακτηριστικά:
  • Αποτελούν clean label συνθέσεις, χωρίς τεχνητά χρώματα και συντηρητικά.
  • Περιέχουν ειδικά επιλεγμένα δραστικά συστατικά στις ιδανικές ποσότητες.
  • Περιέχουν μικροθρεπτικά και μακροθρεπτικά στοιχεία.
  • Δεν προκαλούν ανεπιθύμητες ενέργειες.
  • Απευθύνονται σε χορτοφάγους και vegans.
  • Έχουν μόνο φυσικές γεύσεις.
Εμπιστευτείτε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία που σας προσφέρει η Power of Nature Sport Series με την υπογραφή της Power Health. Εφοδιάστε με ενέργεια το σώμα σας, ανεβάστε τις επιδόσεις σας και απολαύστε τα αναρίθμητα οφέλη που σας προσφέρει ένας φυσικός δραστήριος τρόπος ζωής.