ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Ρέϊκι - Καθολική ζωτική ενέργεια

Ρέϊκι - Καθολική ζωτική ενέργεια

Ίσως έχετε ακούσει για το ρέικι αλλά δεν ξέρετε τι είναι. Ίσως σκέφτεστε το ρέικι, αλλά δεν είστε σίγουροι αν είναι κατάλληλο για εσάς. Ή ίσως ο γιατρός σας έχει προτείνει το ρέικι ως μια μορφή θεραπείας συμπληρωματικής με τις υπάρχουσες ιατρικές σας θεραπείες. Αλλά τι ακριβώς είναι το ρέικι;

Το Ρέικι είναι μια τεχνική ενεργειακής θεραπείας που προάγει τη χαλάρωση, μειώνει το στρες και το άγχος μέσω του απαλού αγγίγματος. Οι ασκούμενοι του Ρέικι χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να προσφέρουν ενέργεια στο σώμα σας, βελτιώνοντας τη ροή και την ισορροπία της ενέργειάς σας για να υποστηρίξουν την επούλωση.

Ο Mikao Usui ανέπτυξε το ρέικι στις αρχές του 1900, και ο όρος προέρχεται από τις ιαπωνικές λέξεις rei, που σημαίνει «καθολικό» και ki, που αναφέρεται στη ζωτική ενέργεια της ζωτικής δύναμης που ρέει μέσα από όλα τα έμβια όντα. Το Ρέικι βοηθά στη θεραπεία ενός ατόμου, βοηθώντας το να γίνει ενεργειακά ισορροπημένος - σωματικά, συναισθηματικά, διανοητικά και πνευματικά.

Το Ρέικι προάγει τη χαλάρωση, τη μείωση του στρες και την ανακούφιση των συμπτωμάτων για τη βελτίωση της συνολικής υγείας και ευεξίας. Με αυτό μπορείτε να έρθετε σε κατάσταση διαλογισμού, να ενθαρρύνετε την επούλωση ιστών και οστών μετά από τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση, να τονώσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματός σας. Ακόμη, να προωθήσετε τη φυσική αυτοθεραπεία, να ανακουφίστε τον πόνο και την ένταση που αισθάνεστε.

Επίσης, μελέτες δείχνουν ότι η μέθοδος ρέικι μπορεί να δημιουργήσει συναισθήματα χαλάρωσης, ασφάλειας, ευεξίας.

Φυσικά, το ρέικι δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές θεραπείες και να υποκαταστήσει τις ιατρικές συμβουλές και αγωγές. Συμπληρώνει απλά άλλους τύπους ιατρικών και θεραπευτικών θεραπειών.
Εάν είστε ήδη σε καλή υγεία, ωστόσο, οι τακτικές θεραπείες ρέικι μπορούν να ενισχύσουν την ικανότητά σας να ανταποκρίνεστε στο στρες και να χρησιμεύσουν ως μια μορφή προληπτικής ιατρικής.

Πώς λειτουργεί το Ρέικι;

Οι ασκούμενοι του Ρέικι λειτουργούν ως αγωγός ανάμεσα σε εσάς και την πηγή της παγκόσμιας ενέργειας της ζωτικής δύναμης. Η ενέργεια ρέει μέσα από τα χέρια του ασκούμενου σε εσάς.

Οι θεραπείες Ρέικι συνήθως διαρκούν περίπου 50 λεπτά. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, ο «ασθενής» ξαπλώνει σε ένα τραπέζι μασάζ πλήρως ντυμένος, καθώς ο ασκούμενος του ρέικι τοποθετεί απαλά τα χέρια του, με τις παλάμες προς τα κάτω, πάνω ή ακριβώς πάνω από το σώμα σας σε συγκεκριμένες ενεργειακές τοποθεσίες. Το χρονικό διάστημα που ο ασκούμενος αφήνει τα χέρια του σε κάθε θέση καθορίζεται από τη ροή ενέργειας μέσω των χεριών του σε κάθε θέση. Το Ρέικι διαφέρει από άλλες θεραπείες αφής στο ότι δεν υπάρχει πίεση, μασάζ ή χειρισμός.

Κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας, οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται πολύ χαλαροί και ειρηνικοί ενώ πολλοί είναι εκείνοι που παρασύρονται σε έναν ευεργετικό ύπνο.

 

Άρης Πασχαλίδης - Φαρμακοποιός