ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Οι πιο ΗΟΤ συμβουλές για να προστατευτείτε από τον Ήλιο!

Οι πιο ΗΟΤ συμβουλές για να προστατευτείτε από τον Ήλιο!

Απλές συμβουλές για ασφαλή έκθεση στον ήλιο!


Οι ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού είναι πλέον γεγονός και όλοι λαχταρούμε να βγούμε έξω από το σπίτι και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές κάτω από τον ήλιο. Όμως, καλό θα ήταν να πάρουμε και τα σωστά μέτρα για να αποφύγουμε δερματικές βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία.

Έτσι, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ποτέ να εφαρμόζουμε αντηλιακή κρέμα προσώπου για να προστατεύσουμε το δέρμα μας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, που είναι οι κύριες υπαίτιες για τη φωτογήρανση, μια δερματική πάθηση που προκαλείται σε περιοχές που έχουν εκτεθεί υπερβολικά σε ηλιακή – υπεριώδη ακτινοβολία.

Οι αλλαγές που παρατηρούνται είναι ρυτίδες, χαλάρωση, μαύρα στίγματα, αλλαγές του χρώματος, όπως πανάδες και ωχρό δέρμα, υπερκεράτωση και άλλες βλάβες του δέρματος. Άτομα με ανοιχτόχρωμο τύπο δέρματος και μη λιπαρή επιδερμίδα έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία στην υπεριώδη ακτινοβολία και εμφανίζουν πρώιμα σημεία φωτογήρανσης.

Συμβουλές αντηλιακής προστασίας:
  • Να φοράτε γυαλιά ηλίου και καπέλο.
  • Να κρατάτε ενυδατωμένο τον οργανισμό σας, πίνοντας άφθονο νερό.
  • Καταναλώστε τρόφιμα που προσφέρουν αντηλιακή προστασία. Αντηλιακή δράση ασκούν οι πολυφαινόλες, όπως η EGCG στο πράσινο τσάι, η ρεσβερατρόλη στα κόκκινα σταφύλια και το ελλαγικό οξύ στα μούρα.
  • Προσθέστε τροφές με αντιοξειδωτικά στη διατροφή σας. Τα αντιοξειδωτικά ασκούν αντιφλεγμονώδη δράση, η οποία προστατεύει το δέρμα από το ηλιακό έγκαυμα. Τη δράση αυτή ασκούν τα καροτενοειδή, οι βιταμίνες C και Ε, καθώς και τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.
  • Να εφαρμόζετε πάντα αντηλιακό και να το ανανεώνετε κάθε 2 ώρες.
  • Προτιμήστε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας (από 30 SPF και πάνω).
Ιδανική επιλογή αποτελεί η αντηλιακή κρέμα προσώπου Inalia Vitamin – Rich Face Sunscreen Cream SPF 30 ή 50 με υαλουρονικό οξύ που θα σας εξασφαλίσει πολύ υψηλή προστασία από τη UVA και UVB ακτινοβολία ενώ παράλληλα θα ενυδατώσει βαθιά την επιδερμίδα σας. Περιέχει βιταμίνη Ε που έχει αντιοξειδωτική δράση, η οποία σε συνδυασμό με τη βιταμίνη D αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου, χαρίζοντας ελαστικότητα στο δέρμα.

Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς δρα ενάντια στα σημάδια της φωτογήρανσης του δέρματος. Επιπλέον, θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, μειώνει την ερυθρότητα και διεγείρει την ανάπτυξη νέων κυττάρων.
 Αυτό το καλοκαίρι απολαύστε με απόλυτη προστασία τον ήλιο!