ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

BLOG

Ευρετήριο
Πόνος στα άκρα. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Πόνος στα άκρα. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Πόνος στα άκρα. Τι μπορεί να συμβαίνει; 

Να αναρωτηθείτε αρχικά πόσο χρόνο πονάτε. Εάν οι πόνοι που παρουσιάζονται διαρκούν πάνω από 1 χρόνο και επιδεινώνονται, μόνο όταν κουράζετε τα χέρια σας, τότε το πιο πιθανό είναι να υπάρχει οστεοαρθρίτιδα, δηλαδή απλά αρθριτικά και όχι παραμορφωτική αρθρίτιδα που είναι σοβαρή νόσος.

Υπάρχουν και κάποια άλλα συμπτώματα που διαχωρίζουν τα απλά αρθριτικά από κάτι πιο σοβαρό. Αυτό είναι η πρωινή δυσκαμψία των χεριών.
Εάν πονούν τα χέρια σας μόλις ξυπνάτε το πρωί και τα αισθάνεστε μαγκωμένα και δύσκαμπτα για 5-10 λεπτά και μετά με τις κινήσεις ελευθερώνονται, τότε κατά πάσα πιθανότητα πάσχετε από οστεοαρθρίτιδα, δηλαδή απλά αρθριτικά.

Η πρόληψη και η αντιμετώπιση των πρώτων ενοχλήσεων είναι πολύ σημαντική.


Εκτός από τα φάρμακα που πρέπει να λαμβάνονται για περιορισμένο χρόνο (διαφορετικά προκαλούν επιπτώσεις στην υγεία) υπάρχουν συμπληρώματα διατροφής κατάλληλα για τις καταστάσεις αυτές.

Το πιο εξελιγμένο στην έρευνα και με δική του πατέντα είναι το Syalox 300 Plus με ελβετικό υαλουρονικό οξύ υψηλής καθαρότητας, κατά πολύ μεγαλύτερης ποσότητας από ότι κυκλοφορούσε μέχρι σήμερα και με μποσβέλλια, ένα φυτικό αλλά αποτελεσματικό αντιφλεγμονώδες και αναλγητικό χωρίς τις παρενέργειες των γνωστών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων που γνωρίζουμε μέχρι τώρα.
Το Syalox 300 Plus βοηθάει άμεσα όλες τις αρθρώσεις χωρίς καμία παρενέργεια. Μάθε περισσότερα στο www.osteoarthritida.com